zaten affettim iki defa ben onu Allah büyük affedilmicek şeyler yaptırtmasın :)
alttaki..... sevgilinle uzuuuun bir süre görüşemiceksin ve çok özleyeceğini biliyosun. özlemini bastırmak için neler yaparsın veya kendini motive etmek için neler yaparsın
Zaten bu soru uyumlu bana göre..
e$im askerde mafoldumben fotograflarla ugrasiyorum, videolarimizi izliyorum..
ama genede tabiki cok ama cokkk özlüyorum..
Zaman cabuk gec.. sag saglim dönsün benim askim.. :asigim:
Alttaki..
Sevgiliniz/e$iniz sadece arkadaslarla gezmeyi izin verirmisiniz?
Sizinlede geziyo ama ara sira arkadaslarla cikmak istiyor mesella?
o zaman ben de buna uygun sorayım.bence bu topic çok iyi devam etmeli
?
Merhaba canım.Ne gariptir ki 3 ay önce biten beraberliğimde yaşadığım en büyük sorunlardan biriydi.Beraberliğimiz muhteşemdi,yan yanayken bırak sorun yaşamayı,dünyanın yükü üzerimizden kalkardı sanki.Ama evlerimize döndüğümüz anda o adam başka adam olurdu.3 satır mesajı yazmaya üşenir olmuştu son aylarda,varlığı ile yokluğunu bir olacak kadar abartmıştı ilgisizliği,bu bana kendimi çok değersiz hissettiriyordu ayrılığa giden yolu da açan bir etken oldu.Cevabım hayır,yeter ki arasın demezdim;yanımda hissettirmekdikten sonra uzakta,bir anlamı olmazdı o beraberliğin...
alttaki sevgilinle aran çok iyi ama bi sorun var sen ara demeden aramıyor.. bunu kafana takar mıydın yani neden ben söylemeden aramıyorsun diye didikler miydin? yoksa aman ne olacak yeter ki arasın mı derdin?
Alttaki arkadaşım:
Severek ayrıldın.Evlensen de mutsuz olacağını biliyordun.Özlüyorsun,nefes aldırmıyor bu özlem sana.Çiviyi çiviyle sökmek mi,bu acının kendi kendine dinmesini beklemek mi?Ne yapardın?
inanmıyorum. sanki soru bana yazılmışşuanda içinde olduğum durum birebir aynı olduğu için ben ne yapardım'ı değil, ne yaptığımı yazayım: onun yokluğunu bir başkasıyla unutabileceğimi şu aşamada sanmıyorum. 4 ay oldu. hala her gün ölüyorum. bir başkasını değil yanımda düşünmek, sokakta bile bakamıyorum. onu içimden çıkarmadan yeni bir insana bir şeyler hissedemem. daha anılarım bile tazecik ben bu süreci kendimle başbaşa geçiriyorum. acımı yaşıyorum, deli gibi özlüyorum, kendime yenilip facebookuna baktığımda günlerce toparlanamıyorum, sonra diyorum ki iyi ki evlenmedim, şimdiden beni bu kadar üzen beni ufacık ilgisinden bile mahrum bırakan bu insan kimbilir evlenince nasıl davranacaktı diyorum. ama sonra an geliyor onun benim için biricik olduğunu, hayatımda ilk gerçek ilişkim olduğunu kokusunu içime çektiğim ilk erkek olduğunu aileme tanıştırdığım ilk erkek olduğunu düşündükçe ölüyorum kahroluyorum.
böyle işte..
aşağıdaki arkadaşıma şunu sorayım;
sevdiğin adamın senden önce çok uzun süreli bir ilişkisi olmuş ve onu çok sevmiş. ondan bir şekilde ayrılmış ama ardından perişan olmuş. bir süre sonra seninle tanışıyor ve bir ilişkiye başlıyorsunuz. seni sevdiğini söylüyor,seninle evlenmek istiyor, bu konuda ciddi de üstelik, ama senin içindeki bir his hiçbir zaman o diğer kız gibi sevilmeyeceğini söylüyor. mutsuz olmaya başladın? tavrın nasıl olur?
gerçekten şaka gibi ama bu benim tam da şuan içinde olduğum durum! ben her zaman mantığımla duygularımı dengede tutarak kararlar almaya çalışan biriyim. o yüzden durumu etaflıca düşündüm. ondan ayrılırsam daha çok üzülücek yıpranıcak taraf ben olucaktım,belki sonra atlatıcaktım ama bu acıyı yaşamayı göze alamadım. aşık olduğum adam da beni sevdiğini söylerken yapamadım, ayrılamadım. ve diğer kız gibi sevilmeye çalışmaya karar verdim.. bu tabiki "nolur beni sev" şeklinde olmaz biliyorum. ve bunun nasıl olacağını da ALTTAKİ ARKADAŞIMA soruyorumsen olsan sevgilini kendine bağlamak için ne yapardın?
Sevgilime ilk önce kaybetme korkusunu aşılardım.Bana yapacağı en ufak yanlış, hata ile beraber ilişkimizin zarar alacağını ve beni kaybedebileceğini anlatırdım.Ama bunun yanı sıra onu yine de seveceğimi belli ederim.Ve bağlamak için çok fazla aramam her görüşmek istediğinde kabul etmem ki özlesin beni
Alttaki Evleneceğin adamda/sevgilinde mantık(maddiyat) arar mısın?
ben arardım.. yani öyle çok maddiyat deil ama hiç olmazsa beni evini geçindirecek gücü olmasını isterdim tabi.. evlenebilecegim erkegin biraz maddiyatı olması gerek abartıyı kast etmiyorum burada yanlış anlaşılmasın .. ama çok seviyorsam aşıksam aramam galiba..
sevgilinizin bi an önce evlenelim diyipde evliligi uzatması karşısında tepkin nasıl olurdu ?
Söylediği ile davranışları bir tutmalı,tepkimi dile getirirdim.
Altta ki sevgilinin veya eşinin senden önce çok büyük bir aşk yaşaması karşısında ne yapardın?
Sevgilim benden önce büyük bir aşk yaşamış olsa, aklımdan hiç çıkmazdı heralde :))
Eşin veya sevgilinin, yaşamınızı ilgilendiren büyük bir sırrı olsa bunu tesadüfen öğrenseniz ne yapardınız.
Sırrın ne olduğun bağlı sır adı altında beni kandırmışsa sonuçlarına katlanır..ama önemli şeyler vardır söyleyememiştir o zaman bişi demem kendisi bilir paylaşıp paylaşmamakta..
Sevgiline çok aşıksın o da seni çok seviyor,evlenme hazırlıkları yapıyorsunuz..
bir gün sevgilin kaza geçirdi ve sakat kaldı bu yüzden artık çalışamayacak maddi durumlarınız da iyi değil eğer evlenirseniz evin masraflarını sen karşılayacaksın..bir yandan da zengin gözle gösterilecek durumda bir çocuk seninle evlenmek istiyor..ne yaparsın?
Kendimi gozden geciririm. İliskinin basinda nasildim, benim neyime asik oldu, simdi kimim, neler degisti diye dusunur, iliskinin basinda asik oldugu kizi ona geri vermeyi hedeflerdim.
Eski sevgilisiyle bulusmak istedigini istiyor. İki arkadas gibi gorusup gecmisi anacaklarmis. Bunu kabul eder misin? Cok seviyorsun onu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?