zehirli aşk soruları

akannehir allah korusun yaa buluştuğu an biter benim için. ona ne ki o kızdan ısrar ederse etsin zorla mı yani gitmek istemeyen gitmez :dilcikar:
sevgilinizin size en kırıcı davranışı neydi?

büyük yalanları...

sevgili adayın ömür boyu evlenmek istemediğini söylüyor. sen de istemiyorsun... ıııı... naparsın? delikafadulden

bn öle sürekli gezip gönül eglendirileck kız degilim öyllelerini bul derim ayılırım:)

sevgilin ailesi ne derse onu yapıyo seninle görüseck ama ablası evde sıkılırm dio göndermiyo.ablası seninde glmeni isteimyo yorgun olurum diyo.ve bunun gibi dolu sey hep arada kaldıgnda seni kırıyo ne yaparsın???

kaldırır atarım. uğraşmam. benimle görüşmesi için ailesinden birisini gerçekten kırması gerekiyosa, o aile beni istemiyo demektir. istenmediğim yerde de ben durmam, durmamalıyım.. ailesiyle daha sevgiliyken sorun yaşıyosam ileriye dönük düşünmek manasız çünkü hiç düzelen görmedim.

bu arada şahane bi konu bayıldım.

ben de bi soru sorayım. ne sorsam..... hah buldum.

diyelim hoşlandığın biri var ve başka şehirde. ama çok da yakın değilsiniz fazla görüşmüyosunuz zaten, hep telefon. bi yakınlaşma var, size belli etmiş duygularını ama böle çıkma olayı yok. siz de hoşlanıyosunuz. böle bi durumdayken, anneniz size gelip birisinden bahsetse ve bu kişinin sizinle ciddi düşündüğünü söylese. "hoşlandığın çocuk nasılsa başka şehirde, bunu da gör beğenmezsen zaten bi daha görüşmezsin" dese ne tepki verirdniz? buluşurmuydunuz onla yoksa hiç bulaşmazmıydınız?

öyle bişi hiç olmadı o yüzden naparım bilmiorumama şuan ki canımcımı da başka şehirdeyiz ve çokkk öyle tanış yok bilmem ne die teklifler geldi ailem tarafından ama ben yeri geldi ağladım yeri geldi azarı lafı işitip oturdum ama hepsi aşkım için tabi onu deli gibi seviorum çünkü hiç pişman değilimopuyorumnanaktan
soruma geçeyim hmmkaydirigubbakcemile5
şimdi bir erkeğe yada sevgiline diyip istediğiklerini yaptırabilmek için naparsın ama kesinlikle asla izin vermem dediği şeyleri nasıl kabullendirirsin?
süper soru sordumyerimseniben

eşim kesnlikle naparsam yapayım inat ettiyse kabul etmez pusuya yatar beklerim biyere gitmek isterse izin alır göndermem sen o gün dediğini yap ben gidim der ok derim aklinialirimsmile

çok sevdiğin adamla evlendin büyük bi aşk yaşadınız ama evendikten sonra resmen elinde kumanda tv başında uyuyan bi adam oldu.
o evdeyken bile kendinizi yanlız hissediyorsunuz. hiç bi aktivite vs. yok. uyardınız gene aynı tepkiniz neolurdu?

uyutmam ki. ondan beklemem aktiviteyi. ben istediğimi yaparım o da bana uymak zorunda kalır.

bunun tam tersine, sevgiliniz çok aktif. sürekli koşturuyor, her şeye zor zaman buluyor. evlendiğinizde sorun olacağını düşünür müsünüz?

evet düsünürüm ve bunu oturup onunla konusurum.bana zaman ayıramayacagından korkarım haklı olarak..

peki sevgiliinz çok umursamaz sıkıntıya gelemiyo hiç bir sonurunu konusmak istemiyo uzatma kapatalım diyo dogru düzgün hiç bir yorum yapmıyo ne yaparsınız???

konuşup uzlaşmaya varılmadan geçiştirilen her sorun bi sonrakini doğuracağını bildiğim için ya konuşucaksın ya konuşucaksn derimsırnaşık şey

soru: eşinizin ailesi sürekli sizde ama sürekli hatta evleri 2 sokak mesafedeyken bile gelip bide üstüne kalıyolar eşiniz tavırsız hayatından memnun siz rahatsızsınz eşinize söylediğinzde gelinlk yapıyosun der ise tepkiniz ne olur?

ne demek gelinlik yapıoyorum yaa derim o zaten anlar anlmazsada suratımı bi astımmı kaldırmam hem ona hem ailesine karsı anlayırs lazım birz demi ama

sevgiliniz var uzun sireli ilişkiniz var yada sözlü veeya nişanlısınız diyelim ama yavastan ondan soğur gibi oldunuz gözünüze eskisi gibi yyakışıklı tatlı sevimli gelimiyor gözünüze batmaya başladı yani kkısaca onu görünce heyecan hissetmiosunuz artık birbirnizi için alışkanlık olmuş gibidsiniz abartılı bi sevgi aşk duymuosunuz ve cevrenizde ilginizi ceken bi baskası var yani sanki kalbinizi yeniden tutuşturmuş gibi birisi ama bu sadece sizin hissiniz karsının hiç haberi yok sadce ilgi duyuyor gibisiniz kafaya taktıgınız gibi birisi bu duurmda ne yapardın

unutmamak gerek sözlüm veya nişanlımdan soğumuşsam önce telafiye bakardım hoşlanmak hemen sevmek deil ya o bi kenara sonra nişanlımla biricigimle zaman geçirmeye eski günlerdeki gibi konuşmaya eğlenmeye bakardım cunki severek nişanlanır bi insan ve insan birini seviyorsa hemen başkasına gönül kaydırmamalı demi :)) soru şu 15günlük bi izin var ve türkiyeye gidiyorsunuz ve nişanlınızla bir hafta zamanınız var bi gün evde kimse yok ve nişanlınız o günün dününde size kimse olmadığında gelmek istediğini söylemişti ve siz buna uyarak evde kimse yok gel sohbet edelim diyorsunuz amaa nişanlınız gelmiyor? Ne yapardınız :) ? Süperim demi

sebebini sorardım mantıklı bir açıklaması varsa kabul ederdım yoksa çıngar cıkartırdım.

bırısını cok sevıyorsunuz 5 senelık erkek arkadaşınız ama sureklı küsüp barışıyorsunuz kürd diye cevrenızdekı herkes karşı çıkıyor napardınız?

sürekli küsüp barıştıgımıza göre çevremizdekiler pekte haksız sayılmaz. buuk ıhtımalle kulturlerımız farlı olgu anlasamayacagımızı dusunduklerı ıcın karsı cıkıyolar zaten. cevremdekıler dedgı ıcın degılsede anlasamadıgım ıcın ayrılmaya calısırdım.

eşinizi yada sevgilinizi hattinden çok çok sevdiğinizi düşünüp bunu haketmedıgını daha az sevmenız gerektıgını dusundunuzmu hıc.

düşünmedim hiçbirzaman ona olan sevgimden vazgeçmem ve vazgeçemem.o benim herşeyim çünkü onu sevmek bıle benı güçlü kılıyor.

bayanlar ilişkide her zamn alttan alan taraf mı olmalıdır?

tabıkı degıl yerı geldıgınden kadın yerı geldıgınden erkekgın alması gerekır her zaamn bayan alttan alırsa sabır tası degıllız ya

sevdıgınız adamım annesıyle hıc anlasamasanız bıle onu kaybetmemek ıcın annesıyle bır yasarmıydınız

cok zor ama cok seviyorsam katlanirim...ama sadece asik oldugum süre icin gecerlidir bu-tatlicadiarzu-

sevgilin senelerdir sizofreni hastaligi yüzünden tedavi oldugunu itiraf etti ve birkac aydir berabersiniz. iliski de ciddi. ne yapardin? evlenirmiydin onunla yinede?delikafadulden

garip huylari wardir mesela asabi veya olmayan seyler duydugunu önce bikackez sölemistir fakat strese bagladiniz ama megerse o hastaliginin belirtisiymis ve aylar sonra itiraf ediyor

bi kaç aylık ilşki ciddi değildir şizofrenin de maalesef şu an bir tedavisi yoktur mesleğim gereği yönlendirip yanında olurdum ama evlenmezdim sonuçta o da ben de mutsuz olacağım br evlilik yapmam...

sevgilinin eski nişanısı kuzeniyse bunu dert edermisin kendine??

benle evlendıktensonra sık sık görüşmiyorlarsa eskı konuları acmıyorlarsa bana onu hatırlatacak seyler yapmıyorsa sorun yok

peki sevgilin eski kız arkadasıyla sneı kıyas yaparsa. o öyle yapardı sne yapmıyorsun kötü yanını olduğu kadar ıyı yanınıda kıyas edıyorsa ne tepkı verırsın?

önce bundan rahtsizlik duydugumu söylerdim fakat baktim ki dewam ediyor, git o zaman onun yanina hadi bay bay derdim valla ben

giysine karismaya basladi, ne yaparsin? sevdigin icin dedigini yaparmisin yoksa inadina daha da mi acilirsin:) yada bi kulagindan girip ötekinden cikar mi??

aşkım ya ama ama derdim o bana mantıklı şeyler söylerse peki bitanesi derdim,ancak sırf kendi kıskanç olduğu için giydirmemek istiyorsa o durumdada bı kulağımdan girip diğerinden çıkardı.fakat bide sürekli kılık kıyafet için kavga çıkma durumu varsa o durumdada onun istediği gibi giyinmeye çalışırdım...

hayata soru sormamissin
neyse baleanin sorusundan devam edim bari

piki askim der gecerdim:) ben askimin lafindan cikmam kaydirigubbakcemile3 zaten oda dekolte giymedigim sürece karismaz aklinialirimsmile
sevgilimin benim sözümü dinlemesini istedigim icin bende onun sözünü dinlerdim

offf soru yok :/
diyelimki en sevdigin ünlünün konseri var ve sen gitmek icin can atiyosun
atiyorum bu ünlüde tarkan olsun aklinialirimsmile
tarkana olan hayranligini bildigi ve kiskandigi icin karsi cikiyo sevgilin
beraber gitmeyede razi olmuyo naparsin?
not : tarkan olmak zorunda degil, baska yakisikli biride olabilir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…