akannehir allah korusun yaa buluştuğu an biter benim için. ona ne ki o kızdan ısrar ederse etsin zorla mı yani gitmek istemeyen gitmez :dilcikar:
sevgilinizin size en kırıcı davranışı neydi?
bn öle sürekli gezip gönül eglendirileck kız degilim öyllelerini bul derim ayılırım:)
sevgilin ailesi ne derse onu yapıyo seninle görüseck ama ablası evde sıkılırm dio göndermiyo.ablası seninde glmeni isteimyo yorgun olurum diyo.ve bunun gibi dolu sey hep arada kaldıgnda seni kırıyo ne yaparsın???
eşim kesnlikle naparsam yapayım inat ettiyse kabul etmez pusuya yatar beklerim biyere gitmek isterse izin alır göndermem sen o gün dediğini yap ben gidim der ok derim aklinialirimsmile
çok sevdiğin adamla evlendin büyük bi aşk yaşadınız ama evendikten sonra resmen elinde kumanda tv başında uyuyan bi adam oldu.
o evdeyken bile kendinizi yanlız hissediyorsunuz. hiç bi aktivite vs. yok. uyardınız gene aynı tepkiniz neolurdu?
uyutmam ki. ondan beklemem aktiviteyi. ben istediğimi yaparım o da bana uymak zorunda kalır.
bunun tam tersine, sevgiliniz çok aktif. sürekli koşturuyor, her şeye zor zaman buluyor. evlendiğinizde sorun olacağını düşünür müsünüz?
konuşup uzlaşmaya varılmadan geçiştirilen her sorun bi sonrakini doğuracağını bildiğim için ya konuşucaksın ya konuşucaksn derimsırnaşık şey
soru: eşinizin ailesi sürekli sizde ama sürekli hatta evleri 2 sokak mesafedeyken bile gelip bide üstüne kalıyolar eşiniz tavırsız hayatından memnun siz rahatsızsınz eşinize söylediğinzde gelinlk yapıyosun der ise tepkiniz ne olur?
ne demek gelinlik yapıoyorum yaa derim o zaten anlar anlmazsada suratımı bi astımmı kaldırmam hem ona hem ailesine karsı anlayırs lazım birz demi ama
sevgiliniz var uzun sireli ilişkiniz var yada sözlü veeya nişanlısınız diyelim ama yavastan ondan soğur gibi oldunuz gözünüze eskisi gibi yyakışıklı tatlı sevimli gelimiyor gözünüze batmaya başladı yani kkısaca onu görünce heyecan hissetmiosunuz artık birbirnizi için alışkanlık olmuş gibidsiniz abartılı bi sevgi aşk duymuosunuz ve cevrenizde ilginizi ceken bi baskası var yani sanki kalbinizi yeniden tutuşturmuş gibi birisi ama bu sadece sizin hissiniz karsının hiç haberi yok sadce ilgi duyuyor gibisiniz kafaya taktıgınız gibi birisi bu duurmda ne yapardın
sebebini sorardım mantıklı bir açıklaması varsa kabul ederdım yoksa çıngar cıkartırdım.
bırısını cok sevıyorsunuz 5 senelık erkek arkadaşınız ama sureklı küsüp barışıyorsunuz kürd diye cevrenızdekı herkes karşı çıkıyor napardınız?
tabıkı degıl yerı geldıgınden kadın yerı geldıgınden erkekgın alması gerekır her zaamn bayan alttan alırsa sabır tası degıllız ya
sevdıgınız adamım annesıyle hıc anlasamasanız bıle onu kaybetmemek ıcın annesıyle bır yasarmıydınız
benle evlendıktensonra sık sık görüşmiyorlarsa eskı konuları acmıyorlarsa bana onu hatırlatacak seyler yapmıyorsa sorun yok
peki sevgilin eski kız arkadasıyla sneı kıyas yaparsa. o öyle yapardı sne yapmıyorsun kötü yanını olduğu kadar ıyı yanınıda kıyas edıyorsa ne tepkı verırsın?
balea .!.:önce bundan rahtsizlik duydugumu söylerdim fakat baktim ki dewam ediyor, git o zaman onun yanina hadi bay bay derdim valla ben
giysine karismaya basladi, ne yaparsin? sevdigin icin dedigini yaparmisin yoksa inadina daha da mi acilirsin:) yada bi kulagindan girip ötekinden cikar mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?