Benim evle ilgili problemim olurdu da neyse olmazmış gbi yazıyım kaydirigubbakcemile3
Eğer mevsimlerden yazsa Antalya-Bodrum olurdu tercihim ultra herşey dahl bi tatil seçerdim..
Eğer baharsa Şile-Ağva tarafları olabilir..
Kışsa da Uludağ-Kartepe tercihlerim arasında olurdu.. Ne kadar açıklayıcı cvp verdim dmi sırnaşık şey
Hımmm şimdi gelelim sorumuzaa..
Sevdiğiniz insan sağlığınızla ilgili sürekli başınızda konuşuyo..
Onu ye bunu içme falan diye.. Sizinde vazgeçemediğiniz daha doğrusu vazgeçmek istemediğiniz bazı şeyler var.. Mesela kahve içmeyi çok seviosunz,et yemekten nefret ediosunz..
Tamam en aza indirdiniz kahveyi eti de elinizden geldiğince yiyosunuz ama hala konuşuo..
Çözümünüz ne olurdu?
Şimdi sıra bende
Sizin en samimi arkadaşınızla sevgiliniz birbirlerinden nefret ediyolar ve ne zaman bi araya gelseler sürekli atışmaları var. Fakat siz ikisinide çok seviyorsunuz ve ikiside sizin için çok değerli onların daha uyumlu ve anlayışlı davranmaları için ne yapardınız.
Peki sizce biz kadınlar her derdimizi kederimizi sevincimizi sevdiğimizle paylaşırken, onlar neden bir sorun olduğunda içlerine kapanır.. ?? neden paylaşmıyorlar, bunun sebebi genleri mi yoksa bize karsı güçsüz görünmeme çabası mı...
Sevgiliniz/esiniz bir is seyahatine cikacak. Is yerinde kendisine askintilik yapan bayanda ayni is gezisine gidecek. Patron, o bayan ve esiniz/sevgiliniz ücü birlikte gidecekler.
Tepkiniz ne olurdu?
ben ne sorsam hım.. işten gidelim yine. diyelim bi yere yeni girdiniz ve henüz sevgilinizle evli değilsiniz. ama müstakbel manitanız o işi sevmediğini, çıkmanız gerektiğini söylüyor. bi sebep de açıklamıyor. buna rağmen aileniz arkanızda, sizi destekliyorlar. napardınız?
Kesinlikle istemem, kimseye güvenilmez bu devirde, sevgilimi ayartır felan -tatlicadiarzu- önlem almaya da gerek yok, ben olmadığım zaman zaten kız arkadaşlarımla görüşemez; ben de onunla beraberken "sevgilisi olmayan" kız arkadaşlarımı çağırmam...tbiki oluyor örneğin fevri çıkışladr bulunuo hemen parlıo tabi ben yumuşatmasını bılınce hemen yumuşuo bu parlamsını dana sakin olması için uyarıorum onu kaydirigubbakcemile2
Sevgiliniz/eşiniz in sizin yakın kız arkadaşlarınızla samimi olmasını istermesiniz istermıorsanız ne gibi önlemler alırsınız
tabikide kendi problemini kendi atlatsın derim sözlü değiliz niaşnlı değiliz evli değiliz ne diye para yardımında bulunayım,çünkü bir kere bile olsa böyle bir şey olursa erkek değişicektir ben böyle düşünüyorum gördüm de bu yüzden bu kadar sertim sanırım erkeğiz diye böbürlenmeyi biliyolarsa ekonomik problemlerinide bir zahmet kendileri çözsünler..
sevgiliniz sizi sürekli eleştiriyorsa naparsınız her şeyinizi laflarınızı yaptığınız esprileri yani ufak dalgınlıklarınızla eğleniyorsa özellikle ,nasıl bi yol seçersiniz?bundan rahatsızlık duyduğunuzu söylediniz halde yapmaya devam ediyorsa aynı şeyi sizde ona mı yaparsınız başka bi yol var mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?