Merhaba kızlar eşimle dün acayip tartıştık öyle sözler söyledi ki asla unutamam başlıktada belirttiğim gibi zehirlendim cümleleriyle. Aramızda basit birşey yüzünden bir önceki gün kavga çıkmıştı ben kuaföre gitmiştim. Her zamanki gibi beyefendi ne güzel olmuşsun ne başka bişey hiçbişey demedi. Ben de bekledim. O gün iyice bekledim ben bu kadar söyledim bi güzel olmuşsun diyemez miydi... Daha önce çok kırgınlıklarım olmuştu söylemiştim de basit de olsa iltifat et diye... Akşam saçımı okşadı falan yine bişey demedi. Bir sonraki gün o saçını kestirmiş çok güzel olmuş dedim farkettim dedin ben senin gibi değilim farkediyorum dedim. O da durup durup birgün sonra neden laf soktun dedi. Dün fırsat verdim bişey demedin dedim. Olay büyüdü sen kimsin de bana fırsat veriyorsun ne fırsatı vercen bana dedi çıldırdı. Ertesi gün yine söylüyorum dedi sen kimsin de fırsat vereceksin dedi. Olayı büyütme dedi evliliği kaldıramıyprsun sorun çıkarıyorsun dedi. Ben de kaynana ile bayağı sorunlu olduğum için senin annen evliliği kaldırıyor da ben mi kaldıramıyorum dedim sinirle. Bana bak sen kendini ne sanıyorsun da övünüyorsun dedi senin herkesten ne farkın var dedi herkes gibisin.