Zeka testi için...!

kardelleen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2010
266
1
46
Diğer
bayanlar bir konuda danışmak istiyorum sizlere
zeka testi için önce kandan bakılıyormuş daha sonra alınan değerlere göre rahimden su alınıp alınmayacağına karar veriyorlarmış
ben direk su alınmasını istedim kesin ve garanti sonuç olsun diye
bunun bir zararı yoktur heralde
biraz kararsız kaldım
bu konuda bilgi sahibi arkaşlardan yorumlarınızı bekliyorum...

amniyon sıvısı en son başvurulacak nokta diyorum ben, önce kan veriyorsun, kan sonucuyla birlikte ultrasonda bakıyorlar. eğer şüphe duyulursa o zaman amniyon sıvısını alıyorlar. sıvıyı aldırmak da pek iyi değil diyorlar...

evet bende öyle duydum doktorumdan..o bile tavsiye etmiyoruz pek dedi..kan aldırmak kadar basit değil demişti..galiba düşük tehlikeside olabiliyormuş...

yaşın 35 in üzerinde ise kan testinin sonucuna göre doktorun karar verir buna sen nasıl karar verdin tek başına sonuçta bu riskli birşey. ve garanti diye birşey yok allah hakkımızda hayırlı olan neyse onu versin.

bir arkadaşım hamileyken zeka testi yaptırdı önce kandan bakıldı doktor yüzde altmış sorunlu görünüyo bebek dedi.daha sonra karnından su alındı çok şükür temiz çıkmıştı oda.direk karından su alınarak bakılmıyo önce kandan

doktor bana önce kandan dedii ama biz ailede bir çocukta dawn sendromu olduğu için direk su alınsın ozaman dedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…