- 24 Ağustos 2018
- 4.296
- 10.957
- 208
- Konu Sahibi akasayalar
-
Beslenme tarzınız nasıl? Kırmızı et ve mantarla aranız nasıl? B12 oranınızda düşüklük olabilir mi? Bana hafızanızda sorun olduğu izlenimini verdiniz deHepinize iyi aksamlar dilerim.
Bugune kadar hep ustunu orttugum bastirdigim bir derdim var. Benim zekamda bir problem oldugunu dusunuyorum kizlar. Gulmeyin cunku geri zekali olabilirim. Bu ciddi bir sorun.ama nasil. Ilk okul ortaokul benim zamanimda gecmek kolaydi gectim.orta basarilarla.liseyi biraz kendi cabam biraz hocakar sayesinde gectim.ama zor gectim. Hadi o okul diyelim herkes zorlanabilir. Geleim asil meseleye. Namaz kilmayi bilmiyorum.30 lu yaslardayim.bugune jadar kilmadimmi cok sukur cok kildim ama illa yanimda onumde biri kilacak. Namazdaki dualari sureleri hak getire asla ezberleyemiyorum.hareketlerini bile tek basima kilmayi unutuyorum ikimciye.defalarca ezberlemeye pratige calistim.bir kek yapacagim en az uc defa tarifi okuyorum.doktor bir ilac verdi diyelim atiyorum ilk merhemi sur ikinciye sunla karistir aksamiina ş olcekte ver diyo en az uc defa doktoru ariuorum.bir yemek tarifini her defasinda tekrar okurum.gecenlerde burda bir konyda bir uye yetiskim otizminden bahsetmisti.kendimden suphelenmeye basladim.Ama bana dedikodu diyin alâsini yaparim.nbakim kozmetik kiyafet diyin modacilar yanimda halt eder. Gunluk magazain haber benden sorulur. Ordada biraz celiskide kaliyorum.insanlara akil veririm dert dinlerim cozum bulurum.ama diger konularda beynim neden getirmiyor. Kimseyede acamiyorum bu konuyu insan namaz kilamazmi her defasinda kibleyi sasiriyorum. Ne okur kizlar bir yol gosterin yarin oburgun cocugum olsa derslerine hayatta yardim edemem.fikirlerinizi bekliyorum
Ahh canm bu yazdıgın dikkat eksikliği bişi ezberleyemez unutursun sürekli netten arastr anlarsın dikkat eksikliğiniHepinize iyi aksamlar dilerim.
Bugune kadar hep ustunu orttugum bastirdigim bir derdim var. Benim zekamda bir problem oldugunu dusunuyorum kizlar. Gulmeyin cunku geri zekali olabilirim. Bu ciddi bir sorun.ama nasil. Ilk okul ortaokul benim zamanimda gecmek kolaydi gectim.orta basarilarla.liseyi biraz kendi cabam biraz hocakar sayesinde gectim.ama zor gectim. Hadi o okul diyelim herkes zorlanabilir. Geleim asil meseleye. Namaz kilmayi bilmiyorum.30 lu yaslardayim.bugune jadar kilmadimmi cok sukur cok kildim ama illa yanimda onumde biri kilacak. Namazdaki dualari sureleri hak getire asla ezberleyemiyorum.hareketlerini bile tek basima kilmayi unutuyorum ikimciye.defalarca ezberlemeye pratige calistim.bir kek yapacagim en az uc defa tarifi okuyorum.doktor bir ilac verdi diyelim atiyorum ilk merhemi sur ikinciye sunla karistir aksamiina ş olcekte ver diyo en az uc defa doktoru ariuorum.bir yemek tarifini her defasinda tekrar okurum.gecenlerde burda bir konyda bir uye yetiskim otizminden bahsetmisti.kendimden suphelenmeye basladim.Ama bana dedikodu diyin alâsini yaparim.nbakim kozmetik kiyafet diyin modacilar yanimda halt eder. Gunluk magazain haber benden sorulur. Ordada biraz celiskide kaliyorum.insanlara akil veririm dert dinlerim cozum bulurum.ama diger konularda beynim neden getirmiyor. Kimseyede acamiyorum bu konuyu insan namaz kilamazmi her defasinda kibleyi sasiriyorum. Ne okur kizlar bir yol gosterin yarin oburgun cocugum olsa derslerine hayatta yardim edemem.fikirlerinizi bekliyorum
Doktora gittim sukredilesi sonuclarin var herseyin tam masallah diyor.adama direk gerizekalimiyim diye gitmedim. Hani rutin kontrollerde demistiHer gün ya da her hafta aynı keki yapmıyorsanız tarifi unutmanız normal.
Arada sırada namaz kılıyorsanız o da normal. Yok beş vakit kılıyorsanız ve zorlanıyorsanız normal değil.
B12'nize baktırın yine de.
Haftada ikinkere kirmizi et bir defa balik mutlaka yerimBeslenme tarzınız nasıl? Kırmızı et ve mantarla aranız nasıl? B12 oranınızda düşüklük olabilir mi? Bana hafızanızda sorun olduğu izlenimini verdiniz de
Canim dr hepsi gayet iyi masallah dedidikkat eksikliği olabilir kendimden biliyorum malesef, ben de aynı bu sekilde bazı konulara deli gibi odaklı istekliyken cogu konuda siz gibiyim; biraz daha düzeldim depresyon ve kilo da etkiliyor bence kilo verince baya azaldı bi de vitamin değerlerim dusukmus hepsinden takviye aldım
Kitap okuma alışkanlığınız nasıldır? Beden işi mi yoksa daha çok beyin yorgunluğu gerektiren aktiviteler mi yapıyorsunuz?Haftada ikinkere kirmizi et bir defa balik mutlaka yerim
Hele mantara bayildigim icin surekli yerim. Ama cok zayifimdir
Ama bana dedikodu diyin alâsini yaparim.nbakim kozmetik kiyafet diyin modacilar yanimda halt eder
Canim dr hepsi gayet iyi masallah dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?