- Konu Sahibi BeyazLale25
-
canım borçla zekat olmaz diye biliyorum ben ama asıl sorun o değil bence. nişanlın bi işe kalkışacağı zaman senin fikrini almıyorsa bu ileride de almıyacağı anlamına geliyor olabilir ne kadar süredir berabersiniz bilmiyorum ama ailesinin aranızda sorun olmaması gerekir.(erkekler aileleri mevzu olunca çok hassas olabiliyorlar) açıkçası senin de onun ailesi ile ilgili konulara çok yakın olmaman gerekir. hani diyosun ya hiç arayıp sormuyolar nasıl evi döşediniz diye... belki de sormamaları senin için daha hayırlıdır. belki de o zaman herşeye karışıyolar bana seçim hakkı tanımıyolar diye düşünecektin. bence bu durumda olumlu yanlarına bakman daha hayırlı olur senin için. allah yardımcın olsun sevgiler
evet olabilir çok karışyorlarsa da iyi değil.bnm için aile çok önemli birşeydir ondan böyle üzülyrm sanırım.geçen gün abisiyle konuştum belki birgün kabul edersiniz beni dedim.o da sustu.annesi onun için başka bi kız seçmişdi.2yıl beraberiz 1yıl nişanlıyız işte.bi gün buluştuk anneme haber verdim onunla buluşcaz şimdi dedi yani haberim yoktu.şalvar tişört giydim annesi şok oldu.bi bayan pantolon şalvar giymez etek giyer dedi.bi gün sonra gittim onlara 2tane başörtü 1tane masaörtüsü (kendim ellimle yaptım 1gece sürdü) beğenmemiş de başörtüler kalitesizmiş.ellimden ne geldiyse yaptım.neden takmıyor dediğim zamanda nişanlım bile bunlar kalitesiz diyor
etek giydim de olmadı spor etekmiş beğenmedi de çıktık bitane etek beğendi bnm için de aldık bi gün sonra hemen giydim.beni bi hocaya götürdü başörtü neden takmıyrm diye hesap vermek zorunda kaldım.nişanlımda bunları görmüyor.ben birşey diyemiyrm sonuçta ailesi ama nebilim...
BORÇLA ZEKAT OLMAZ aynısı bende dedim ama kreditkart borç değilmiş ....öyle diyor beyefendi...cvp için tşkler cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?