- Konu Sahibi BeyazLale25
-
hani nisanda hicbise takmamislardi, tek tasin alyanslariniza da güzel uyuyormus
noluyo niye bu celiskiler niye yalan söylenir anlamadim
http://www.kadinlarkulubu.com/soz-k...fiyatlarini-biliyomusunuz-7.html#post17733683
Ama pırlanta değil demiş ki orada.. zaten 350 liraya pırlanta olmaz da.
Alyans varmış nihayetinde.
Bu arada benim de 2000 dolar zekatı görünce gözlerim büyümedi değil
evet olabilir çok karışyorlarsa da iyi değil.bnm için aile çok önemli birşeydir ondan böyle üzülyrm sanırım.geçen gün abisiyle konuştum belki birgün kabul edersiniz beni dedim.o da sustu.annesi onun için başka bi kız seçmişdi.2yıl beraberiz 1yıl nişanlıyız işte.bi gün buluştuk anneme haber verdim onunla buluşcaz şimdi dedi yani haberim yoktu.şalvar tişört giydim annesi şok oldu.bi bayan pantolon şalvar giymez etek giyer dedi.bi gün sonra gittim onlara 2tane başörtü 1tane masaörtüsü (kendim ellimle yaptım 1gece sürdü) beğenmemiş de başörtüler kalitesizmiş.ellimden ne geldiyse yaptım.neden takmıyor dediğim zamanda nişanlım bile bunlar kalitesiz diyor
etek giydim de olmadı spor etekmiş beğenmedi de çıktık bitane etek beğendi bnm için de aldık bi gün sonra hemen giydim.beni bi hocaya götürdü başörtü neden takmıyrm diye hesap vermek zorunda kaldım.nişanlımda bunları görmüyor.ben birşey diyemiyrm sonuçta ailesi ama nebilim...
BORÇLA ZEKAT OLMAZ aynısı bende dedim ama kreditkart borç değilmiş ....öyle diyor beyefendi...cvp için tşkler cnm
S.A.
ilk defa bi konu açıyorum ama bu sefer neyapacamı bilmiyrm gerçekten.
1yıldan beri nişanlıyım baştan söyliyim nişanlımı çok seviyorum.önce sadece saygı duyordum ama onu sevmeyi öğrendim de aşığım.
açık sözlüyüm ailesi beni istemiyor.bi tek abisi teyzesi beni severler..acı ama gerçek.yalnız olmadımı da biliyrm bi çoğu bayanlar aynısı yaşıyorlar.ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN başka birşey diyemiyrm.
ya herneyse konumuza gelelim.nişanlım çok çalışyor bende çalışyorum.evlendikten sonra da çalışcam.RAMAZANdayız ELHAMDÜİLLAH oruçluyuz.
babası tel açtı dediki: OĞLUM DAHA ZEKAT VERMEDİNMİ.
tmm nişanlım her sene veriyor geçen yıl 1200dollar verdi bu senede aynısı yada 2000dollar vermek istiyormuş.
şunu bilin onlar bana ne düğün yapacaklar nede evimiz için her hangi birşey alcaklar.nişanımız evde oldu birşey takmadılar takı bırakın da çiçek bile getirmediler.
mobilya beğenmiştim nişanlıma biraz fazla pahalı gelmiş.tmm olmazsa olmazsın dedim beraber mutlu olalım yeter dedim.duvarkağıt halı alalım dedim surat yaptı.tmm yine tmm dedim yani önemli değil dedim.
ailesi bikere bile tel açmıyor bize nasıl yapalım falan diye sormazlar.eskiden tartışyordum ama 3aydan beri susuyrm kısmet diyom kendi kendimi annem nekadar üzüldümü görüyor da oturup ağlıyor.ALLAH HERŞEY GÖRÜYOR ben onlardan gerçekten birşey istemiyrm sadece biraz ilgi ya.
nişanlıma dedimki : AŞKIM YANLIŞ ANLAMA BABAN BİKERE EV İÇİN BİRŞEYLER LAZIMMI NASIL YAPALIM FALAN DEDİMİ BÖYLE ŞEY NASIL SORABİLİR dedim.
mecbur vercem diyorrr ya delii olcam, ver diyrm ama okadar değil bizim bi yatağımız bile yok dedim yüzüklerimiz de yok parmağıma ne takacan yüzüksüz mü geziyim.ya altın alsın demiyrm o altın takmaz zaten ondan bende gümüş istiyrm.ama hiç yok böyle şey.3 ay kaldı ya ben çok yanlış anlamış teli kapattı.benim günahım ne bilmiyrm.gelin olmak bu mu yaniii bu mu?durumları olmasaydı ağzımı açmazdım bikere ama var.düğün salonlara baktık annesi arıyor eve gel napıyon böyle diyor.ben onlara neyaptım da bilmiyrm bi bilsem.ya bazıları görüyom onlar kızlara okadar güzel sözler diyorlarki.bnm için gelinlik giyermisin falan diyorlar.bnmki öyle değil hiç.
ya ben birşey düşünüyrm ama onların günahı da almak istemiyom.babam yok diye mi böyle yapıyorlar bilmiyrm.annem de hasta onun fazla gücü de kalmadı bu konular için.annem onun annesiyle konuşcaktı ama kadın aramıyor.nişanlım sağolsun annemi soruyor konuşyor.
yani bana yardımcı olurmusunuz bayanlar? nişanlım kreditkartıdan 2bin dollar almak istiyor da bunu zekat olarak vermek istiyor.sonrada yine biz bunları ödemek zorunda kalcaz.ailesi şikayet etmek istemiyrm kendim ailem gibi kabul etcektim ama çok soğuk davranıyorlar.hep yuttuyomda susuyom nişanlımda bikere onlara böyle olmaz diyemiyor onu da anşıyrm sonuçta ailesi.ya çok karışık oldu ama nebilim...şimdiden tşkler.
anlamıyorum! nedir bunca katlanmanın sebei, aşk deme! ki öyle bir duygu karın doyurmaz...
bırakmalısın nişanlındanda ailesindende kurtulmalısın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?