Arkadaşlar bana zen pırlantadan bir yüzük hediye edildi. Yüzük oldukça büyük. Mağazaya vererek Kendi parmak ölçümde yaptırabileceğimi söyledi hediye eden kişi. Yalnız mağazadan satın alalı bir ay olmuş. Kendi ölçümde yüzük imali için Bunun bir süresi var mı? Bu saatte müşteri hizmetleri ne de ulaşamıyorum. Çok aklıma takıldı, bilgi sahibi varsa yazarsa çok sevinirim.
Sertifikaniz varsa olcu degisiminde ek bedel cikmiyor. Kullanici hatasi haricindeki deformasyonlara karsi da omur boyu garantili. Ucretsiz bakim da yapiyorlar. Bugune kadar pisman oldugum bir urunleri / hizmetleri olmadi.
Sertifikası varsa problem olmaz.
Elinizde sertifikası varsa mağazaya götürün yaparlar.
Arkadaşlar çok teşekkür ederimSüresiz garanti veriyolardı diye hatırlıyorum.
sertifikası elinizde varsa 6 ay içinde ölçüsünü değiştirebiliyorsunuz.zen mağazasına gidin yardımcı olurlar.6 ayı geçerse ücretini ödersinizArkadaşlar bana zen pırlantadan bir yüzük hediye edildi. Yüzük oldukça büyük. Mağazaya vererek Kendi parmak ölçümde yaptırabileceğimi söyledi hediye eden kişi. Yalnız mağazadan satın alalı bir ay olmuş. Kendi ölçümde yüzük imali için Bunun bir süresi var mı? Bu saatte müşteri hizmetleri ne de ulaşamıyorum. Çok aklıma takıldı, bilgi sahibi varsa yazarsa çok sevinirim.
10 gün önce bakımdan aldım zenden.yepyeni pırıl pırıl yapıyorlar altın kısmına da rodaj yapıyorlar çizikleri vs kapatıyorlar.ücretsiz evet bakım.ama tamirat ücretli.sadece 6 ay içinde bir sefer ölçü ayarlatma hakkı oluyorSertifikaniz varsa olcu degisiminde ek bedel cikmiyor. Kullanici hatasi haricindeki deformasyonlara karsi da omur boyu garantili. Ucretsiz bakim da yapiyorlar. Bugune kadar pisman oldugum bir urunleri / hizmetleri olmadi.
tırnak eğilmesi taşın yerinden çıkması düşmesi vs de yok garanti falan.ömür boyu bakım garantisi var sadece o da sağlam ürünlere.diğer türlü ücret alıyorlarSüresiz garanti veriyolardı diye hatırlıyorum.
10 gün önce bakımdan aldım zenden.yepyeni pırıl pırıl yapıyorlar altın kısmına da rodaj yapıyorlar çizikleri vs kapatıyorlar.ücretsiz evet bakım.ama tamirat ücretli.sadece 6 ay içinde bir sefer ölçü ayarlatma hakkı oluyor
Ölçü bilsende zen genelde 12 13 numara yüzükleri standart veriyor tekliften sonra arkadasınızla gelın yuzugu yapalım dıyorlar. 1 defa ucretsız dıger ayarlamalar ucretlı oldugu ıcın rıske atmıyorlar.Ölçü bilmeden pırlanta yüzük alınmış sanki tişört alınıyor :) neyse. Yeter ki yüzük olsun gerisi hallolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?