Zen pırlantadan alınan yüzük

Papua

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2017
372
685
103
Arkadaşlar bana zen pırlantadan bir yüzük hediye edildi. Yüzük oldukça büyük. Mağazaya vererek Kendi parmak ölçümde yaptırabileceğimi söyledi hediye eden kişi. Yalnız mağazadan satın alalı bir ay olmuş. Kendi ölçümde yüzük imali için Bunun bir süresi var mı? Bu saatte müşteri hizmetleri ne de ulaşamıyorum. Çok aklıma takıldı, bilgi sahibi varsa yazarsa çok sevinirim.

Arkadaşlar bana zen pırlantadan bir yüzük hediye edildi. Yüzük oldukça büyük. Mağazaya vererek Kendi parmak ölçümde yaptırabileceğimi söyledi hediye eden kişi. Yalnız mağazadan satın alalı bir ay olmuş. Kendi ölçümde yüzük imali için Bunun bir süresi var mı? Bu saatte müşteri hizmetleri ne de ulaşamıyorum. Çok aklıma takıldı, bilgi sahibi varsa yazarsa çok sevinirim.

Sertifikaniz varsa olcu degisiminde ek bedel cikmiyor. Kullanici hatasi haricindeki deformasyonlara karsi da omur boyu garantili. Ucretsiz bakim da yapiyorlar. Bugune kadar pisman oldugum bir urunleri / hizmetleri olmadi.

Sertifikaniz varsa olcu degisiminde ek bedel cikmiyor. Kullanici hatasi haricindeki deformasyonlara karsi da omur boyu garantili. Ucretsiz bakim da yapiyorlar. Bugune kadar pisman oldugum bir urunleri / hizmetleri olmadi.

Sertifikası varsa problem olmaz.

Elinizde sertifikası varsa mağazaya götürün yaparlar.

Süresiz garanti veriyolardı diye hatırlıyorum.
Arkadaşlar çok teşekkür ederim

Kayip/calinti gibi durumlara karsi pirlantanizi Zen’e online kaydetmenizi tavsiye ederim. Gerci 2 gundur calismiyor sayfalari sorunlu.

Mutluluklar. 💕

Ölçü bilmeden pırlanta yüzük alınmış sanki tişört alınıyor :) neyse. Yeter ki yüzük olsun gerisi hallolur :D

sertifikası elinizde varsa 6 ay içinde ölçüsünü değiştirebiliyorsunuz.zen mağazasına gidin yardımcı olurlar.6 ayı geçerse ücretini ödersiniz

10 gün önce bakımdan aldım zenden.yepyeni pırıl pırıl yapıyorlar altın kısmına da rodaj yapıyorlar çizikleri vs kapatıyorlar.ücretsiz evet bakım.ama tamirat ücretli.sadece 6 ay içinde bir sefer ölçü ayarlatma hakkı oluyor

Süresiz garanti veriyolardı diye hatırlıyorum.
tırnak eğilmesi taşın yerinden çıkması düşmesi vs de yok garanti falan.ömür boyu bakım garantisi var sadece o da sağlam ürünlere.diğer türlü ücret alıyorlar

10 gün önce bakımdan aldım zenden.yepyeni pırıl pırıl yapıyorlar altın kısmına da rodaj yapıyorlar çizikleri vs kapatıyorlar.ücretsiz evet bakım.ama tamirat ücretli.sadece 6 ay içinde bir sefer ölçü ayarlatma hakkı oluyor

Ucret cikmasi kullanici hatasindan kaynakli oluyor. 1 defa sorun yasadim, uzmanlari da urunden kaynaklidir raporu verdi ve ucretsiz yapildi. 6 ay mevzusunu da ilk kez duyuyorum. Belki hep sure icinde yaptiracagimi yaptirmisimdir. Ogrendigim iyi oldu, tesekkurler. 😅

Standart aldıysa ki sizd ölcüm ayarlatabılırsın dediğine göre ücretsiz yaptırabılırsınız. Zende urun buyutme kucultme olmuyor. En baştan sizin parmagınıza göre yapılıyor bu 1 defalık. Sonraki buyutme kucultme ıslemınde ciddi rakamlar alıyorlar 600 700 cıvarı.

Ölçü bilmeden pırlanta yüzük alınmış sanki tişört alınıyor :) neyse. Yeter ki yüzük olsun gerisi hallolur :KK70:
Ölçü bilsende zen genelde 12 13 numara yüzükleri standart veriyor tekliften sonra arkadasınızla gelın yuzugu yapalım dıyorlar. 1 defa ucretsız dıger ayarlamalar ucretlı oldugu ıcın rıske atmıyorlar.

Back
X