- 11 Mart 2013
- 33.686
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.072
- 798
- 33
- Konu Sahibi foreverlove
-
kızlar geri dönüşleriniz için çok teşekkur ederimm..memnun kalmanız onemli benım için...
savaşmak için deger mı dersen o sana kalmışş. hayattan ne beklediğini sen bılıyorsun.. bu kartlar sana yol gösterır boyle olursa boyle olur der.. bıraz akısına bırak ılıskıyı zaman ıcın de deger mı değmez mı göreceksın...
memnunluk az kalır valla canım yaa bravo ne diyim durumu aynen özetledin peki sevgilimin okulu ve ailesinin bana karşı tutumu ne olacak bakarmısın :) ne çok soru sordum dimi valla merak işte
kızlar geri dönüşleriniz için çok teşekkur ederimm..memnun kalmanız onemli benım için...
canıım bana iş bulabilecek miyim diye de açar mısın?
suistimal etmek istemem tabi bu davranışı istersen kahve falına bakabilirim bende yanlış anlama sakın
adım merve bu arada master yapıyorum da hala mastera uygun mesleğimle ilgili iş bulamadım
ümitsiz olmaaa. istediğin işle ilgili olsun da her turlu sıkıntıya razıyım dıyosun..beklemek yormus fakatt yenı yenı olusumlar olacak gibi. ufak ufak ama emın adımlarla gideceksin..cnmmm bir görüşmen olacak bi bi toplantı gibi de olabilir bikaç kişi içinde bunu kaçırma derim..
cnm bir yolla ilgili bi mesela çıkmış uzak bi yerde mı çalışmak istiyosun anlamadım. uzerinde bir baskı çıkıyor. sankı cevre yada bunun gibi bişey..kendini bazı konularda soyutlanmış ve dışlanmıs gorebılırsın. sanki çalışmadıgın için kendinş değersiz mı goruyorsun yada eksik.. geçmişte yasadığın olaylar senı guvensiz kılmıs ınsanlara ve hayata karsı.. yanılmıssın ınsaksin de..nlar ve olaylar hakkında. bazen kendini boşlukta hissediyorsun bir hiç gibi ama sonra geçiyor.. bazı sorumlulukların var ve etrafındakı ınsanlar bunun sana yuk oldugunu dusunuyor sankı bu yuzden bu durgunlugun.. bu kapalı kutu olusun.. bazen hayatı geldiği gibi yasmak istiyorsun.. oylesine dusunmedenn ama temız ve saf bir edayla.. çak iyi niyetlı ve saflıgı kaybetmemişsin. ve kaybetmeyeceksin.. karsına bırtakım olasılıklar cıkıcak sanslar ve kafan karısıcakk sessiz kall ve kendine dönnnn ıcınden hangisi geliyorsa onu yap mutlu olacaksın
evet bulunduğum ilden uzaklaşmak istiyorum, ya bir süre kafamı dinleyip gelmek yada bir süre orada çalışıp yaşamak. evet çalışmak benim için çok iyi olacak, çok rahatlayacağımı düşünüyorum.. evet yaşadıklarımdan dolayı insanlara çok güvensizim. yanlış anlaşılmalar da yaşıyorum ve ben bundan nefret ediyorum, yorgunum. samimiyetsizlikler de çok yorucu. hep yalnızım derim ben. evet insanlar hep net ve iyi olsa, ne düşünüyorlar, amaçları ne, bu yönde sözlerime ne derece dikkat etmeliyim diye düşünmeden davranmak, konuşmak istiyorum ama olmuyor tabi, ben de hayatta kendimi mantıken geliştirmeye çalışıyorum. eskisi kadar kendimi üzmüyorum. o şanslardan biri iştir dilerim :) çok teşekkür ederim... :)
bir soru daha soracağım bilmiyorum cevaplar mısınız, özelden yazacağım tekrar...
bu kadar yoğunlukta sıra bana gelir mi bilmem ama takiptekimmm merakla bekliyorumm
adım kevser 19 yaşındayım eğitim hayatımla ilgili ne söyleyebilirsinizz:26:
cnm çok güzel bi insansın.. ıyı nıyetlı yollar hep senın yolların. ma farkındalığın çok yuksek fakat hayatında bazı durumların yavas gittiğini düşünüyorsun. ama buna uzulme emın adımlarla ılerlıyorsun. guzel temeller atmıssın yakın zamanda ve bıraz durulmak sana ıyı gelecek ve olgunlaşacaksın. hiçbirseye olmaz gözüyle bakma ve karamsar olma.. cnm biraz duygusal yada psikolojık anlamda daralabılıyorsun ama ıylesmeye bak. senı n ıcınde o guc var ne ıstersen yapabılecek kudrettesın..geelecekte ise cok olgun ve tecrubeli bır ıs yapacagın ve guzel bir hayat sureceğin belli
içimi ferahlattınız çok teşekkür ederim ne güzel şeyler yazmışsınız öyle
1 soru daha sormak istiyorum müsadenle sonra başka sormicam vallahi :26:
kendimi bildim bileli hayatımda özel bi insan olmadı yani bende o duyguları yaşayabilicek miyim çok merak ediyorum:26:
bakarsan çok sevinirimm dediğim gibi adım kevser 19 yaşındayım
canım banada bakabilir misin adım leyla bekarım ve pazartesi günü bir iş görüşmem var ve çok heyecanlıyım acaba benim için iyi mi olacak bilemiyorum cevabını bekliyorum
canım banada bakar mısın adım sümeyye evliyim maddi sıkıntı cekiyorum acaba ne zaman düzelir vede bebek istiyoruz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?