Zen Tarotu İsteyenlerr

kızlar geri dönüşleriniz için çok teşekkur ederimm..memnun kalmanız onemli benım için...

memnunluk az kalır valla canım yaa bravo ne diyim durumu aynen özetledin peki sevgilimin okulu ve ailesinin bana karşı tutumu ne olacak bakarmısın :) ne çok soru sordum dimi valla merak işte

savaştığın şey güzelse ve onurluysa sonuna kadar savaşmaya değer ama değilse sonuç acı olur. Ziyan edilmiş uzun yıllar ! Ben zaten uzun zamandır bu savaşı veriyorum

teşekkür ederim canım sanırım ben seni çok oyaladım

memnunluk az kalır valla canım yaa bravo ne diyim durumu aynen özetledin peki sevgilimin okulu ve ailesinin bana karşı tutumu ne olacak bakarmısın :) ne çok soru sordum dimi valla merak işte

okulu için kendini oraya verirsee guzel olacakkk

aile içinde basta bıraz dışlanmıs hıssedersin ama daha sora fıkırlr değişecekk

kızlar geri dönüşleriniz için çok teşekkur ederimm..memnun kalmanız onemli benım için...

canıım bana iş bulabilecek miyim diye de açar mısın?
suistimal etmek istemem tabi bu davranışı istersen kahve falına bakabilirim bende yanlış anlama sakın
adım merve bu arada master yapıyorum da hala mastera uygun mesleğimle ilgili iş bulamadım

ümitsiz olmaaa. istediğin işle ilgili olsun da her turlu sıkıntıya razıyım dıyosun..beklemek yormus fakatt yenı yenı olusumlar olacak gibi. ufak ufak ama emın adımlarla gideceksin..cnmmm bir görüşmen olacak bi bi toplantı gibi de olabilir bikaç kişi içinde bunu kaçırma derim..

teşekkür ederim canım inşallah olur:)

evet bulunduğum ilden uzaklaşmak istiyorum, ya bir süre kafamı dinleyip gelmek yada bir süre orada çalışıp yaşamak. evet çalışmak benim için çok iyi olacak, çok rahatlayacağımı düşünüyorum.. evet yaşadıklarımdan dolayı insanlara çok güvensizim. yanlış anlaşılmalar da yaşıyorum ve ben bundan nefret ediyorum, yorgunum. samimiyetsizlikler de çok yorucu. hep yalnızım derim ben. evet insanlar hep net ve iyi olsa, ne düşünüyorlar, amaçları ne, bu yönde sözlerime ne derece dikkat etmeliyim diye düşünmeden davranmak, konuşmak istiyorum ama olmuyor tabi, ben de hayatta kendimi mantıken geliştirmeye çalışıyorum. eskisi kadar kendimi üzmüyorum. o şanslardan biri iştir dilerim :) çok teşekkür ederim... :)
bir soru daha soracağım bilmiyorum cevaplar mısınız, özelden yazacağım tekrar...

cevvapladım cnm

bu kadar yoğunlukta sıra bana gelir mi bilmem ama takiptekimmm merakla bekliyorumm
adım kevser 19 yaşındayım eğitim hayatımla ilgili ne söyleyebilirsinizz:26:

canım banada bakabilir misin adım leyla bekarım ve pazartesi günü bir iş görüşmem var ve çok heyecanlıyım acaba benim için iyi mi olacak bilemiyorum cevabını bekliyorum

bu kadar yoğunlukta sıra bana gelir mi bilmem ama takiptekimmm merakla bekliyorumm
adım kevser 19 yaşındayım eğitim hayatımla ilgili ne söyleyebilirsinizz:26:

cnm çok güzel bi insansın.. ıyı nıyetlı yollar hep senın yolların. ma farkındalığın çok yuksek fakat hayatında bazı durumların yavas gittiğini düşünüyorsun. ama buna uzulme emın adımlarla ılerlıyorsun. guzel temeller atmıssın yakın zamanda ve bıraz durulmak sana ıyı gelecek ve olgunlaşacaksın. hiçbirseye olmaz gözüyle bakma ve karamsar olma.. cnm biraz duygusal yada psikolojık anlamda daralabılıyorsun ama ıylesmeye bak. senı n ıcınde o guc var ne ıstersen yapabılecek kudrettesın..geelecekte ise cok olgun ve tecrubeli bır ıs yapacagın ve guzel bir hayat sureceğin belli

içimi ferahlattınız çok teşekkür ederim ne güzel şeyler yazmışsınız öyle
1 soru daha sormak istiyorum müsadenle sonra başka sormicam vallahi :26:
kendimi bildim bileli hayatımda özel bi insan olmadı yani bende o duyguları yaşayabilicek miyim çok merak ediyorum:26:
bakarsan çok sevinirimm dediğim gibi adım kevser 19 yaşındayım

evet cnm kalabalık bir ortamda olucak bırı sende farkedeceksin. guzel duygular uyanmaya başlıycak.

canım banada bakabilir misin adım leyla bekarım ve pazartesi günü bir iş görüşmem var ve çok heyecanlıyım acaba benim için iyi mi olacak bilemiyorum cevabını bekliyorum

hayatının butununde bir uyum istiyorsun. çabalamak çok fazla istemıyorsun gerekırse cabalayabilecek bır ınsansın fakat sen akışıyla hersey yolunu bulsun taraftarısın. kendıne guvenın çok ıyı bu da çok yerınde.. ıletısım halındesın çok fazla acaba bununla ilgili bir iş mi yapıyosun bilemedim.. ama bazı seyleri kafanda sartlama.. kendinde olan gucun farkına var.. içindeki sese guven o cok doru olanı soyluyorr. etrafındakı kımseyı dınleme etkılenme.. sen sevdiğin işi yapç,. biraz maceracı bı yapın var ama guzell. pazartesi gunku ıs ıcınde olumsuz gözukuyor

canım banada bakar mısın adım sümeyye evliyim maddi sıkıntı cekiyorum acaba ne zaman düzelir vede bebek istiyoruz artık

canım banada bakar mısın adım sümeyye evliyim maddi sıkıntı cekiyorum acaba ne zaman düzelir vede bebek istiyoruz artık

cnm maddi anlamda sıkıntın var evet ama bu konuda da kendini yalnız hissediyorsun. bi değişim için bi olay bekliyorsun. aslında esinle arada bir uyumsuzluk yok. gayet guzel görunuyor... uzak bır yoldan bır beklentın mı var bılmıyorum ama. cnm maddi sıkıntılar bi süre daha devam edecek ama bana gore bi tık daha ıyı devam edecek.. ama bu yasadıgınız sıkıntılar evlılığınızı kötu anlamda etkılemıyor fakaaatt bebek için aklını çok kuruyorsun. aklını bu kadar bununla doldurunca bunun olmaması uzerinde bır baskı yaratır.. krndi haline bırakk anı yasa olmaması ıcın bır sebep gözükmüyor. bence eger bı sorun varsa bu da psıkolojık.. maddi olaylarla ilgili de bir buyukden bır destek alabilirsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…