- Konu Sahibi foreverlove
-
hayatının butununde bir uyum istiyorsun. çabalamak çok fazla istemıyorsun gerekırse cabalayabilecek bır ınsansın fakat sen akışıyla hersey yolunu bulsun taraftarısın. kendıne guvenın çok ıyı bu da çok yerınde.. ıletısım halındesın çok fazla acaba bununla ilgili bir iş mi yapıyosun bilemedim.. ama bazı seyleri kafanda sartlama.. kendinde olan gucun farkına var.. içindeki sese guven o cok doru olanı soyluyorr. etrafındakı kımseyı dınleme etkılenme.. sen sevdiğin işi yapç,. biraz maceracı bı yapın var ama guzell. pazartesi gunku ıs ıcınde olumsuz gözukuyor
çok teşekkür ederim. birşey daha sorucam kilo fazlam var ve diyete başlamayı düşünüyorum doğru bir dönem mi? birde hayatım da aşk istiyorum yakın gelecekte bir aşk görünüyor mu bakarsan çok sevinirim.
cnm maddi anlamda sıkıntın var evet ama bu konuda da kendini yalnız hissediyorsun. bi değişim için bi olay bekliyorsun. aslında esinle arada bir uyumsuzluk yok. gayet guzel görunuyor... uzak bır yoldan bır beklentın mı var bılmıyorum ama. cnm maddi sıkıntılar bi süre daha devam edecek ama bana gore bi tık daha ıyı devam edecek.. ama bu yasadıgınız sıkıntılar evlılığınızı kötu anlamda etkılemıyor fakaaatt bebek için aklını çok kuruyorsun. aklını bu kadar bununla doldurunca bunun olmaması uzerinde bır baskı yaratır.. krndi haline bırakk anı yasa olmaması ıcın bır sebep gözükmüyor. bence eger bı sorun varsa bu da psıkolojık.. maddi olaylarla ilgili de bir buyukden bır destek alabilirsınız..
Canım Merhaba bana ve sevgilime bakar mısın. Ben Gönül, sevgilim İbrahim. İkimizde 81 doğumluyuz. Bana biraz kaba davranıyor son zamanlarda.. Canım sıkılıyor. Bide biraz maddi sorunlarımız var. Şimdiden çok teşekkür ederim.
cnm sevgilin sana kıskanclık yuzunden baskı mı yapıyor. bu yuzden mı kaba davranıyor.. sankı senın sosyallesmenı ıstemıyor. bu anlamda uzerinde bır baskı var..sense sana guvensın ıstıyosun..aranızda duygusal anlamında bı mesafe var. bu durumlar senın psıkılojını cıddı anlamda etkılıyor.. sen sevgılınle bır butun ve3 herseyı onunla paylaşmak istiyorsun.. ıbrahımın bazı hayal kırıkılıkları olmus senle ilgili. onu ıyılestirmek istiyorsan bır buyukten yada aklı basında bırınden rehberlık etmesini istemelisiniz.. maddi sıkıntılarınız bı sure daha devamm.
cnm sevgilin sana kıskanclık yuzunden baskı mı yapıyor. bu yuzden mı kaba davranıyor.. sankı senın sosyallesmenı ıstemıyor. bu anlamda uzerinde bır baskı var..sense sana guvensın ıstıyosun..aranızda duygusal anlamında bı mesafe var. bu durumlar senın psıkılojını cıddı anlamda etkılıyor.. sen sevgılınle bır butun ve3 herseyı onunla paylaşmak istiyorsun.. ıbrahımın bazı hayal kırıkılıkları olmus senle ilgili. onu ıyılestirmek istiyorsan bır buyukten yada aklı basında bırınden rehberlık etmesini istemelisiniz.. maddi sıkıntılarınız bı sure daha devamm.
Onu hayal kırıklığına uğratan tek şey sinirliyken verdiğim tepkiler. ne yazıkki o da tepki verince olayları toplarlayamıyoruz. Sürekli kendimi ifade etmek zorunda kalıyorum. Bana karşı duygularından emin olmak istiyorum. Tahammül etmekte zorlanıyor.. Bu geçici bir durum mu,,herşey yoluna girecek mi???
Sorabilir miyim
foreverlove mesaj attım ordan vaktin varsa bakıp özel mesajla yazmanı rica ediyorum, teşekkürler.
cnm bu ılışkı ıcın bı atılım yapmak istiyorsun sen fakat kendi kendini engelliyor gıbısın..anlayışlı birisin ama bazı konularda takıntılısın.. bu kişiyle bişeyler paylaşmak istiyosun ama sankı bı turlu olmuyor ve ertelenıyor.. ama onumuzdekı gunlerde bi durumlar olabilir.. uzak mesafede bırı bu yada su an ıletısım olarak uzaksnız.. guvenmek istiyorsun ve mutsuz olmak en buyuk korkularından. senınle ılgılı çok guzel dusunceleri var. ozel bbiri gibi göruyor diyebılırım.. birazcık sıkmasanız oldugunuz gıbı olabilsenız daha iyi. sen bıraz soguk mu davranıyorsun yada onunde perdelerin var sana rahat ulaşamıyo. çkınıyo belkide..iç sesine uven nasıl davranmak ıcınden gelıyorsa ole davran. hesap kştap yapmadan. sizin aranızda bır ılışkı olabilir eger ıstersen diyor kartlar..
merhabalar..
zen tarotu destemı yenı aldım biraz alışmak adına günde 4-5 kişiye bakabilirim..
isminiz ve sorunu yazın yeter? birde evli bekar yada bi ilişki varsa onu işte
hee bu arada zen gelecegi soylemezzz. nasıl davranmanız gerektiğini yada sebepleri verir size..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?