Zen Tarotu İsteyenlerr

çok teşekkür ederim. birşey daha sorucam kilo fazlam var ve diyete başlamayı düşünüyorum doğru bir dönem mi? birde hayatım da aşk istiyorum yakın gelecekte bir aşk görünüyor mu bakarsan çok sevinirim.

Canım Merhaba bana ve sevgilime bakar mısın. Ben Gönül, sevgilim İbrahim. İkimizde 81 doğumluyuz. Bana biraz kaba davranıyor son zamanlarda.. Canım sıkılıyor. Bide biraz maddi sorunlarımız var. Şimdiden çok teşekkür ederim.

cok sağol güzelim teşekkür ederim inş sıkıntılı günler geride kalır artık

cnm sevgilin sana kıskanclık yuzunden baskı mı yapıyor. bu yuzden mı kaba davranıyor.. sankı senın sosyallesmenı ıstemıyor. bu anlamda uzerinde bır baskı var..sense sana guvensın ıstıyosun..aranızda duygusal anlamında bı mesafe var. bu durumlar senın psıkılojını cıddı anlamda etkılıyor.. sen sevgılınle bır butun ve3 herseyı onunla paylaşmak istiyorsun.. ıbrahımın bazı hayal kırıkılıkları olmus senle ilgili. onu ıyılestirmek istiyorsan bır buyukten yada aklı basında bırınden rehberlık etmesini istemelisiniz.. maddi sıkıntılarınız bı sure daha devamm.

Onu hayal kırıklığına uğratan tek şey sinirliyken verdiğim tepkiler. ne yazıkki o da tepki verince olayları toplarlayamıyoruz. Sürekli kendimi ifade etmek zorunda kalıyorum. Bana karşı duygularından emin olmak istiyorum. Tahammül etmekte zorlanıyor.. Bu geçici bir durum mu,,herşey yoluna girecek mi???

Sorabilir miyim

foreverlove mesaj attım ordan vaktin varsa bakıp özel mesajla yazmanı rica ediyorum, teşekkürler.

Onu hayal kırıklığına uğratan tek şey sinirliyken verdiğim tepkiler. ne yazıkki o da tepki verince olayları toplarlayamıyoruz. Sürekli kendimi ifade etmek zorunda kalıyorum. Bana karşı duygularından emin olmak istiyorum. Tahammül etmekte zorlanıyor.. Bu geçici bir durum mu,,herşey yoluna girecek mi???

Sorabilir miyim

cnm biraz anlayışlı olursan o da bıraz stresın ı bastırabılırse ve kontrol etme arzusundan vazgecerse guzel olur ama diğer turlu zor

foreverlove mesaj attım ordan vaktin varsa bakıp özel mesajla yazmanı rica ediyorum, teşekkürler.

cnm bu ılışkı ıcın bı atılım yapmak istiyorsun sen fakat kendi kendini engelliyor gıbısın..anlayışlı birisin ama bazı konularda takıntılısın.. bu kişiyle bişeyler paylaşmak istiyosun ama sankı bı turlu olmuyor ve ertelenıyor.. ama onumuzdekı gunlerde bi durumlar olabilir.. uzak mesafede bırı bu yada su an ıletısım olarak uzaksnız.. guvenmek istiyorsun ve mutsuz olmak en buyuk korkularından. senınle ılgılı çok guzel dusunceleri var. ozel bbiri gibi göruyor diyebılırım.. birazcık sıkmasanız oldugunuz gıbı olabilsenız daha iyi. sen bıraz soguk mu davranıyorsun yada onunde perdelerin var sana rahat ulaşamıyo. çkınıyo belkide..iç sesine uven nasıl davranmak ıcınden gelıyorsa ole davran. hesap kştap yapmadan. sizin aranızda bır ılışkı olabilir eger ıstersen diyor kartlar..

olayı ancak bu kadar net özetleyebilirdi kartlar ve tabi ki sen canım. çok iyi ya teşekkür ederim :) zaman ayırdın

bana da bakar mısın canım. ismim hilal. eşimle bebeğimiz olsun istiyoruz. bu ay yine aşılama yaptırdım tutacak mı? bizim de bir bebeğimiz olacak mı??

adım ünzüle bebeğim olacakmı veya yakın zamanda hamilelik varmı

Son düzenleme:
Merhaba ismim sebiha eşiminde ömer bebek istiyoruz yakın zamanda olacak mı bakabilir misiniz?

Bende zen tarotu mu alsam acaba güzelmiş :)

Cok yazan olmus birde ben mi yazsam
Adım ilknur kpss ye hazirlaniyorum sonucu ne olur durumum nedir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…