Saç Kesim Şekilleri Zenci Kıvırcığı Saçlara Sahip Olanlar..

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
sülfatsız şampuan güzel,ilk kullanımlarda garip geliyor insana çünkü sabun gibi keçeleştiriyor ve fazla köpürmüyor ama biraz saç kremi bile ipek gibi yapmaya yetiyor(gerçi benim saçlarım boyalı doğal saçta daha da iyi olur). şuan doa kozmetik kullanıyorum,bitince organix denerim farkı yazarım.dökülmesi azaldı ve buklelerim güzelleşti sanki
banyo sonrası saçımın biraz suyunu alıp saç bakım yağlarımdan(3 tane var bende) birini sürüyorum,üzerine de pantene 7-24 sürüp peştemal ile saçımı dolayıp kurumaya bırakıyorum. Bu hali çok hoş şu an ,kabarmıyor kıvırcıklarım güzel görünüyor tavsiye ederim

Evde Brezilya fönü yaptım bugün hiç olmadı düzleşmedi bile :( O kadar da para verdim hiç mi düzleşmez ya nefret ediyorum :43:

Ne yapacağım ben bu saçla..Kökünden kestirsem acaba kıvırcıklığı daha düzgün olur mu?

Pin lütfen yaz saçların ne durumda şuan?

Alah'ım bu nasıl güzel bir saç böyle ya.Nasıl canlı,parlak,kıvırcıklığı mükemmel.Keşke benim de böyle olsa :43:

Görmüştüm bu konuyu,pahalı olması ve zenci kıvırcığı saçlarda etkili mi değil mi bilmediğimden pek ilgilenmemiştim.Acaba etkili midir?
Benim saçlarım çok yıprandı arkadaşlar ya sürekli düzleştirmekten çok kötü gözüküyor :(

Şuan hatırlamıyorum ozaman pahalı gelmişti fiyatı belki şuan daha uygundur.Bir de saçı siyah yapıyordu zaten bu madde..

Zenci kadınlar saçlarıyla baya uğraşıyorlar.Malaysian hair adlı saç tutamlarını kafalarına dikiyorlar.Pek anlatamadım ama videolarda anlayacaksınız :)

Çok doğal duruyor bence.Nasıl bu kadar güzel kıvırcıklara,saçlara sahipler diye düşünüyordum işin sırrı buymuş.Birçok kişi kullanıyor;Beyonce,Rihanna,Halle Berry gibi.

[video=youtube;qSUE66CRCTg]http://www.youtube.com/watch?v=qSUE66CRCTg&feature=related[/video]

saç çok güzel oldu ama bu kız saçı bu şekilde ne kadar süre ile kullanabilir acaba:44::44:

güzel paylaşım teşekkürler

zencilerin çoğu malaysian curly hair kullanıyo kızlar o yüzden kıvırcıkları böyle güzel duruyo :34:

evet bende bndan bahsetmiştim kızlar bunlar bi internet sitesinde satılıyo gerçekten çok doğal ve güzel :16:

Evet ben bayıldım ya bu saçlara en sonunda ben de o şekilde örüp saçımı onlardan alacağım sanırım başka çare kalmadı :)

Ne kadar süre kullanıyorlar bilmiyorum ama kendi saçları gibi yıkıyorlar,tarıyorlar,bakım yapıyorlar.Bence baya kullanışlı bir saç.

Evet ben bayıldım ya bu saçlara en sonunda ben de o şekilde örüp saçımı onlardan alacağım sanırım başka çare kalmadı :)

Ne kadar süre kullanıyorlar bilmiyorum ama kendi saçları gibi yıkıyorlar,tarıyorlar,bakım yapıyorlar.Bence baya kullanışlı bir saç.

hatta boyayıp düzleştirebiliyosun bile

$P1180193-1.webp$P1180229.webp$P1180199.webp

Saçları çok güzel gözüküyor.Bu ürünleri kullanıyormuş: Oyin Juices and Berries,Shea Butter.

$jandb.webp $shea_butter.webp

Son düzenleme:
bebe yağını bende kullanıyordum ama artık hindistan cevizi yağından daha çok memnununum. hem kokusu güzel. birde shea butter çok tavsiye ediliyor youtube'ta.onuda sipariş ettim bakalım nasılmış.
birde kızlar kıvırcık saçlar çok kuru olduğu için mutlaka sülfatsız şampuan kullanmalıymış.onuda sipariş ettim sonuçları yazarım
zenci kıvırcığı için amerikada çok ürün var da burda yok maalesef,orda çoğunluk burda azınlığız:)son zamanların konuşulan kinky curly die birşey var.onu ebay'dan ısmarlıycam artık risk alarak yasağa takılırsa param yanarsa yanar napalım olan 40$ a olur.

Ne yaptın acaba ürünleri kullandın mı? Memnun kaldın mı özellikle shea butterı çok merak ediyorum..

benim sipariş ettiğim shea butter vazelin gibi birşey çıktı,ayaklarıma sürüyorum:) videolardaki shea butterlı şekillendiriciler,burda yok.amerikaya bir tanıdığım gidecek ısmarlıycam ama kışa artık
ama saçıma yağ sürmekten çok memnunum,banyodan sonra saçlarımı baya yağlıyorum sonra şekillendirici sürüyorum,çok güzel ve dökülmesi azaldı

Back
X