Saç Kesim Şekilleri Zenci Kıvırcığı Saçlara Sahip Olanlar..

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
evet kızlar bu Malaysian hair saç tutamları gerçekten güzel duruyor.fakat uzun süreli bir çözüm değil bence bu.saçlar her ay bir miktar uzarlar çünkü.birde çok hijyenk gelmedi bu yöntem bana.saçlarınızı yıkarken kafa derinizin örgülü kısımlarını tam temizleyemezsiniz.buda bir süre sonra kaşıntıya sebep olabilir.belki bu işlem her hafta tekrarlanırsa ozaman durum değişebilir.ama her hafta bu işlemi tekrarlamak bir süre sonra sıkıcı bir hal alabilir.baya vakit alan bir işlem çünkü.

selam millet

sedef ordinary herkese coook selam tatildeydim yeni geldim saçımımerak etmişsiniz yeni gelişmeler kaydetmişsiniz,saçımı soracak olursanız uzadı daha iyi iyiyim, alıştım : ))) malasian hair diye saça dikilen eklerle ilgili araştırma yapmışsınız, hadi aldık diyelim peki bunu hangi kuaför uygulayabilirki, doğrudur zencilerin çogu bunu yapıyor . ördürerek diktirtiyor,üzerine bu saçları dikiyor yada kazıtıp beyonce gibi peruk takıyor beyonce un çok peruğu varmış mesela bana peruk daha sağlıklı geliyor. çünkü diğer yöntemde ince ince örüldüğünden saç diplerini bir süre sonra azaltmaz mı?? tabi deneme amaçlı yapılabilir, şu bağdat kınası da mantıklı gelmedi ordaki kızın zaten saçları dalgalı :( arkadaşlar bu sayfadaki konu başlığımız tamamen anlaşılmadı sanırım zenci kafası bob marley kafa saç nasıl olursa biz buna sahibiz ve bunlardan bahsediyoruz yoksa azra akın dalgası ya da resimlerdeki şahane dalgalardan olsa saçımız neden bu kadar işkence çekelimki o yüzden yumuşatıcı kremmiş yok 7/24 diye satılan ürünlermiş bunlar anca saça parlaklık verir belkiaz sakinleştiri yumuşatır ama bizim saçın dalgasını bunlar açmaz : ( araştırmaya devam herkese saygılar sevgilerrr

Pin hoşgeldin :)
Saçına alışmış olmana sevindim.Ben de mi kazıtsam acaba:) Çok zorlanıyorum artık bu saçla uğraşmaktan çok sıkıldım ya.
Tarasam bile birbirine karışmış bir şekilde duruyor.Benim saçımda kremler falan hiç etkili olmuyor açıkçası.
Bulduğumuz şeyleri paylaşıyoruz işte bir nebze olsun rahatlarız belki diye..

Yine en iyisi pahalli da olsa Eczacıbaşı'nın straight theraphy si gibi dürüyor.pahalli ama ne yapalım az uzasın belki yaparım saclarım koyü kestane benim o işlemi yaptıktan sonra az rengini actirabilir miyim acaba

İki yıl önce straight therapy yaptırmadan önce birkaç kez saçında boya var mı diye sormuşlardı.Boyalı saça uygulanmaz bu işlem dediler.
Straight therapy yaptırdıktan sonra boyayabilirsin ama tekrardan yaptırmak istersen sorun olur herhalde..

Şu shea butter saçı yumuşatmakta çok etkili gerçekten youtube'dan izliyorum saçları yatışmış gözüküyor.
Ama Türkiye'de yok sanırım satışı.Doa kozmetikte var ama aynısı mıdır acaba güvenebilir miyiz?

Araştırmadım bakarım, sınavlara hazırlandığım için çok giremiyorum nete, Allah yardımcımız olsun biz belki göremeyiz ama bı 50 yıl sonra tamamen saci düzlestiren bişeyler bulunur

Kesin olur ya ben de bugün bunu düşünüyordum :)Her şeyin bir çaresi var ama işte.. Kpss'ye girmiştin sanırım beklediğin gibi geçti mi?Yoksa bu sene için mi hazırlanıyorsun?

''Twist and curl'' olayı var bir de..

[video=youtube;ESRssptI7Ik]http://www.youtube.com/watch?v=ESRssptI7Ik[/video]

Saçın kıvırcıklığını çok güzel yapıyor hem de çok basit kendimiz yapabiliriz.

$P1210913.webp$P1210915.webp$P1210921.webp$P1210953.webp$P1210973.webp

Çok hoş duruyor :)

doa kozmetik shea butter'ı katı halde vazelin gibi saça olmuyor,ama balmari usulu eritmeyi deneyebilirim. Şimdilik diğer yağlarımı kullandığım için gerek kalmıyor.
$IMG_1137.webp
bunlar benim saçlarım,gece çekildiği için biraz flu ama belli olduğu üzere zenci kıvırcığı
ve ben diyorum ki doğru saç kesimi,doğru ürünlerle gayet güzel görünüyorlar.bu resimde yıkandığı ilk gün olmamasına rağmen...
kıvırcık saç kendi haline bırakılmaz bol ürün gerektirir ama sonuç güzel,kabarık evet ama ben seviyorum

flexile kıvırcıklarımız aynı.jölelediğim zaman benimkide aynen böyle duruyor.Ama ben bu kadar küçük kıvırcık sevmediğim için ne mi yaptım ?gittim iri perma yaptırdım.daha öncede söylemiştim sizlere.çok daha iyi hissediyorum şimdi kendimi.daha az şampuan , daha az krem , daha az jöle ve daha az zaman harcıyorum artık saçlarıma.ve buklelerim artık daha güzel.

bu resmimde saçlarımda perma yok.ama nerden baksanız yarım kilo jöle vardır herhalde.permalı saçlarımında bir ara koyarım fotoğrafını.
görüşmek üzere...bu arada herkese iyi bayramlar :)

Flexile saçında boya var galiba.Kıvırcık saçlar açık renklerde daha hoş gözüküyor kıvırcıkları daha belirginleşiyor ama ben cesaret edip de boyayamıyorum:)

Sedef sanırım senin saçın bu fotoğrafta işlem görmüş defrize gibi bir şey mi yaptırdın? Çünkü ben krem,jöle sürsem bile saçıma kabarık durur yine de..Bir tek seneler önce defrize yaptırdığım zaman böyle gözüküyordu benim de.

hayır canım burda işlem yok saçımda. burda saçımı yıkayıp jöleleyeli 2 saat falan olmuştur heralde. ama bu saç 4-5 saati bulunca bonus oluyo. burada belki hala nemlidir bile...

Permalı halini de koyabilir misin? Nasıl duruyor merak ettim acaba ben de mi perma yaptırsam ya.Sen memnun musun,yıpranıyor mu?

evet saçlarım boyalı,beyazlarım var mecbur boyuyorum.bu renkteyim bu aralar sevdim bunu(kendim buldum ideal karışımı artık kuaföre gitmiyorum)
ben jöle sürmüyorum,sert olmasını sevmiyorum.ayrıca hergün yıkamak istemiyorum. öyle çok uğraşmıyorumda daha önce anlatmıştım ne yaptığımı tekrarlamıyım
permalı halinin resmini de koyarmısın merak ettim?

selam,

herkesin geçmiş bayramını kutlarım, arkadaşlar sey dikkatimi çekti ne flexile ne de sedef in saçları zenci kıvırcığı değil ve bu yüzden çok sanslılar : ))) esmeray vardı şarkıcı hatırlayan vardır, zaten google a da yazsanız görüntüleri gelir asıl zenci saçı onunki işte... ki benimki de öyle : (((( benim sedef in ya da flexile in ki gibi saçım olsa ohoooo ne güzel olurdu, herhalde türkiye de bir benim saçım zenci saçı : ))) gerçi ordinary nin sacını görmedim.düzleştirme için yöntemler var da hepsi uğraştırıyo , maliyetli ama en önemli tarafı saçı yakıyo dökülmeler oluyo, hani straight theraphy saçı en azından röfle yaptırmak kadar yaksa tamam diyicem de yakıyo baya her hafta fön çektirmezsen düz kullanamıyorsun , elektriklenmiş gibi oluyo yine yani. off off bitmez. yine görüşürüz arkadaşlar. ha bu arada shea butter a az baktım da saça bakım yapıyormuş, yumuşatıyormuş, başka bir işe de yarıyor mu ve acaba doa kozmetikte satılan güvenilir mi ?

Pin benim saçım zencilerde gördüğün saçın aynısı.Evet flexile ve Sedefin saçı dediğin gibi tam zenci kıvırcığı değil.Kıvırcık saçların tipleri var.

Flexile'in 3c,Sedef'in 3b saça sahip olması lazım.Ve sanıyorum ki bizim saçlar 4c oluyor yani en kıvırcık saç.

Straight therapy benim saçımı acayip yıprattı saçımı düzleştiriciyle de kendim düzleştiriyorum o daha da fena yaptı.

Shea butter yumuşatıyor gerçekten yabancı sitelerden youtube'dan anladığım kadarıyla,almak çok istiyorum ama bence doa kozmetikteki aynısı değil.

Ebay'dan sipariş etsek gelir mi bilginiz var mı?

Back
X