Saç Kesim Şekilleri Zenci Kıvırcığı Saçlara Sahip Olanlar..

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
elidorun kremini sevmiyorum ben cünkü çok yağlandırmasına ragmen tiftifliğini azalmıyor.
7/24 üzerine sertleştirmeyen mineral yada biryantinli jöleleri de kullanıyorum zaman zaman, daha az kabarık oluyor. sadece 7/24 sürersen daha kabarık ama daha doğal oluyor.canım nasıl olsun isterse...

kızlar saç boyası kıvırcıkları ve dalgaları açıyormuş..ben normalde saçıma hiç boya sürmem..ama artık boyamaya başlıyacağım..yeterki biraz açılsın dalgalarım..biliyorum saç boyalarıda saçlara çok zarar veriyor ama inanın böylede saçlarım hiç sağlıklı değil...

amerikadan istediğim ürünler geldi ve kullanıyorum, öyle mucizeler yaratan bi durum yok. boşuna heveslenmişim ama puding'i beğendim. açıklamaları blog da yazdım beklerim.

bende zenci kvırcığıyım küçüklüümden beri hep saçlarımla alay ettiler çocuklar halada eden var yani kurtulmuş değlim iki yıl üstüste saçlarımı düzleştiriciyle düzleştirdim geçen yıl dökülmeye başladı ve halada oluk oluk dökülüyoor. dökülmesi beni çok üzüyor ve galibada üstüste düzleştirmemden dolayı oldu of ne saçlarım böyle olaydı nede ben düzleştireydim:(

kızlar dalgalı-kıvırcık saçlarımı naptım ettim rihannanın kocaman afro saçına benzettim çok özeniyorum saçlarınıza hatta hergün böyle kocaman kafa yapmaktan üşenmiyorum bile ama hep böyle kıpkıvırcık kabarık saçlara sahip olmayı hayal ettim nolur bi beddua mı edersiniz naparsınız sizinki gibi olsun saçlarım birden bire daha kabarık kıvırcık saçlarım olsun :14: bolca kıvırcık yapan bişiy var mı önerdiğinizzz???

Merhaba kızlar..Aranızda zenci kıvırcığı saçlara sahip olanlar var mı? Saçlarınızla nasıl başa çıkıyorsunuz? Kullandığınız şampuanları,kremleri,bakım ürünlerini paylaşabilir misiniz?
Gerçekten çok zor bir saç nefret ediyorum.Hiçbir şekilde başa çıkamıyorum.Straight therapy yaptırıyorum ama bu işlem saçı çok yıpratıyor.Ama bundan başka yapabileceğim bir şey de yok.Yabancı sitelerden araştırıyorum,bakıyorum.Aslında birçok ürün var yurtdışında bu tarz kıvırcık saçlılar için ama malesef temin edemiyorum.Siz nasıl yatıştırıyorsunuz bu saçları,neler önerirsiniz?

Eki Görüntüle 387014 Eki Görüntüle 387024 Eki Görüntüle 387022 Eki Görüntüle 387023
selaam, benim de kıvırcık saçlarım var ama feci. eskiden uzundu çok kırıktı kuruydu ayrıca anında bozuluyodu. açıkçası dışarı çıkarken yaptığım tek şey hafif ıslatıp dökülen saçları sadece elimle almak oluyor. sonra yine elimle kabartıyorum ve bitiyo. bi süre sonra kıvırcıklarım azalmaya bşladı çok kurudu saçlarım gidip kestirdim. kıvırcıklar bilir uçlarından aldırıcam dersiniz sonra saçınız kuruyunca bir bakmışsınız yarısı gitmiş. bana da öyle oldu.depresyona girdim tabi:) ondan sonra toplamaya başladım. kıvırcıklarım açııldı. pişman oleum. eskiden nefret ettiğim saçımı kaybetme korkusuyla bulduğum tüm bitkisel ürünleri denedim:) tavsiyem sakın saçınla oynama. eğer kıvırcıkların gerçekten fazlaysa yani dalgalı değil de gerçekten kıvırcıksa sakın brezilya fönü gobi kimyasal şeyleri deneme. birincisi işe yaramıcak çünkü brezilya fönü hafif dalgalıyı düz yapmak için. kıvırcık saçlı birine normalnfön çektirmek 1 saat sürer fön zaten 2 saatte bozuluyor. brezilya fönü de istediğin düzlüğü veremez. saçların yıpranır kıvırcıklarından olursun. şu an mağazanın adını unuttum ama istanbuldaysanız bulabilirsiniz. nautilusda renkli renkli sabunlar satan bit mağaza var. daha doğrusu stand gibi biryer. doğal ürünler hepsi. r&b diye bir seri var. hindistan cevizli. duştan çıktıktan sonra saçın hafif nemliyken sür. sonra kurut kıvırcıkların daha lüle lüle olur kabarıklık azalır. ayrıca yumuşaklık için yine duştan sonra (ikisini aynı anda kullanmıyorum sizi bilemem) shwarzkopf gliss kullanıyorum. küçük şişe, yağ, kırmızı kapağı var. tam adı yok o yüzden böyle anlatıyorum ama çok işe yarıyor. hafif ıslakken sür sonra kurut mükemmel oluyor. umarım işinize yarar anlattıklarım. aynı şeyleri yaşayan başka kişilerin de olması insanı rahatlatıyor. kısaca saçını sevmek en kolayı ve en güzeli <3

size çoğu insanın bilmediği bir bilgi veriyorum.sıkı durun:gördüğünüz bütün siyahi ünlünün saçları peruk arkadaşlar.yurtdışında yaşadığım sıralarda öğrendiğim bir bilgi bu.tabii bildiğimiz ucuz peruklardan kullanmıyorlar bir servet yatıyor o peruklarda besbelli:KK54: beyonce'nin herhangi bir klibini izlerseniz ne demek istediğimi kolayca anlarsınız sürekli bir uzayıp bir kısalıyor saçlar rengi değişiyor filan :confused: bu arada genelde dünyada çoğu siyahi insan saçına peruk takarak yaşıyor(muş):KK49:...ne ilginç değil mi?neyse gelelim peruk kullanmak istemeyen bizlere:kk77:benim sizinle paylaşmak istediğim kendi bakımımla ilgili birkaç önerim var. isterseniz siz de uygularsınız bunları gerisi size kalmış:KK55:

öncelikle kıvırcık saç için yapılacak en doğru şey : onu şampuanlamamak olur.benim saçlarım boyalı olduğundan boya yapıldığı zamanlar haricinde,asla şampuan kullanmıyorum,çünkü zaten saç kremi ve su saçınızı temizlemeye yeterli şeyler.kullandığım saç kremi "davines love" inanılmaz bir saç kremi saçı ipek gibi yapıyor kabarmasını önlüyor,pudramsı kokusu da cabası...saçlarımı tangle teezer aquasplash ile tarıyorum,çıktıktan sonra saçımı penye bir tshirtle sarıyorum,asla havlu kullanmıyorum...sonrasında hafif nemliyken hindistan cevizi yağı sürüyorum,ebayden istettiğim "shea moisture coconut&hibiscus curl enhancing conditioner" saçımın buklelerini inanılmaz hale getiriyor daha sonrasında,dax supergro kullanıyorum evet insanlar bunu saç maskesi olarak kullanıyor ama ben saç şekillendirici olarak çok memnunum:KK22: sonrasında saçımı kurutma makinasıyla kurutuyorum ama mümkün mertebe havalar ısındığında,doğal şeklinde kurutursanız saçınız daha az elektriklenir.ipek bir yastık kılıfı öneriyorum,bu hem yüzünüzün kırışmasını engelliyor hem de saçınızın elektriklenmesini.. ve ayda bir güzel bir maske : ben "aesop rose hair & scalp moisturising masque"
kullanıyorum türkiye'de ve internette malesef satışı yok ama size tavsiyem ister evde çeşitli yağlarla hazırladığınız,ister kozmetik(paraben,sls,-one ile bitmeyen bişey içermeyen bir ürün tabii) maskeyle saçınızın kötü olması imkansız.bu yöntemler benim hayatımı kurtardı,darısı başınıza arkadaşlar.:KK25:

Merhaba arkadaşlar benim sacim zenci kivircik değil normal kivircik
Sac duzlestirci için remigton pearl düşündüm o nasil arkadaş kar nasilbalmaliyim yardimci olur musunuz?

Back
X