Zenginim derkenO zaman kendimi ezik hissetmezdim ki zaten zenginim
Adama göre fakir kendine göre zengin biriZenginim derkenhem orta diyorsun hem zenginim diyorsun..hangisi?
Zenginim derkenhem orta diyorsun hem zenginim diyorsun..hangisi?
Hayır ya biri sormuş zengin olan sen olsan ne olurdu diye,ona cevap yazmisAdama göre fakir kendine göre zengin biri
Dönüp bakmazdı bile bunu konu olarak açtığına göreHayır ya biri sormuş zengin olan sen olsan ne olurdu diye,ona cevap yazmis
Benim yapacağım yorumlar değildi ama sizin tarzınız olduğu için size kullandım. Size özelburaya böyle konular açınca amacınız değişmiyor ama içiniz rahatlıyorsa açın tabi:) size para peşinden az koşmalar diliyorum. Es kaza ulaşınca yorulmanızı istemem yemeye de dermanınız kalsın.
Dönüp bakmazdı bile bunu konu olarak açtığına göre
kendini niye bukadar değersiz görüyorsun, beden dilin kendini ele veriyordur. yapma, duygu olustuysa görüşmeye devam et bence kendini de bukonuda geliştir, ne insanlar var kariyeri, arabası senin saydığın hiçbişeyi yok ama duruşlarıyla kendine güvendiğini belli ediyorlar.Daha iyilerine layık bence
Haklısınız farkındalık oluşturucamkendini niye bukadar değersiz görüyorsun, beden dilin kendini ele veriyordur. yapma, duygu olustuysa görüşmeye devam et bence kendini de bukonuda geliştir, ne insanlar var kariyeri, arabası senin saydığın hiçbişeyi yok ama duruşlarıyla kendine güvendiğini belli ediyorlar.
Kııız ne güzel işte seni seçmiş keyfini sür ya takma bu kadar her şey olacağına varır bıraksan onu mutlu mu olacaksın sanki
Zengün sevgilisiyle tıra otostop çeken golddigger olur mu bacım?
Eki Görüntüle 3148693
*Otostop cektigimiz abi de Müslüm Gürseskendisi zaten TikTok fenomeni olduğu için paylaşmakta sıkıntı görmedim.
Yani sözün özü, hiç kasma konu sahibi. Adam zengin birini isteseydi okuldan,işten,komşulardan bir kadın zaten secerdi
AA niye ayrıldın kız hayvan gibi arabası varmış yer içer gezerdinKızlarBen kısa zaman önce bi ilişkinin içinde buldum kendimi, adam baya ilgili de bir şey her şey on numara ilgi alaka tam istediğim gibi, ama kendimi ezik gibi hissediyorum sürekli içimden kendi durumumla onu kıyaslıyorum benim arabamla onun arabasını( benim araç normal onun araç hayvan gibi ) benim oturduğum yerle( çarşı) onun oturduğu yeri( 3 katlı villa ) benim işimle onun işini fln, ki kendi bu konulara asla bir şey demiyor daha önceden benden daha fakirleri- eğitimsizleri ile cıkmış (kendi demiyor bildiğim kişiler ) ki hadi o kadınlar zengin sevgili buldum diye çıkmışlar ben zaten kimsenin 5 kuruşunu yiyemem sizce ne yapayım aklımda sürekli davul bile dengi dengine o kim ben kim diye geçiyorum sizce ne yapmalıyım ? Konuşup bitireyim mi?
Güncelleme : ayrıldım kızlar
Ben de durumundaha iyi erkek isteyen kadınları pek anlamıyorum, yani nasıl statü farkı insanı rahatsız etmez ki?
AA niye ayrıldın kız hayvan gibi arabası varmış yer içer gezerdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?