Zengin koca bulanlar nerede buldukar,nasıl buldular el yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben buldum!Üstelik 32 yaşında buldum:))

Sana kotu bi haber vereym. Zngn koca buldgunda hicbirsey daha iyi olmuyor

O konuyla bunun bağlantısı nedir aynenöle erkeklerin yelpaze geniş
Ok onu biliyoruz ama o yas farkina karsi cikan herkese kiskanc damgasi vurdun haksiz yere, belki ayni yas farkiyla birini bulsan o da zengin cikabilir:)) tabii 20 lik citirsan bi sansin olabilir ancak:))

O zaman beren saat gibi aranan dizi oyuncusu ol, kendi paranı kazan
Sadece güzelliklr olmuyor bazı şeyler.benden çok daha güzel iki kuzenim var işsizler.abartmıyorum al podyuma koy bi kuzenim daha var evlendi fakir bi adamla çocuk bakıyor.aslanyanlış anlaşılmasın aşağılamak için söylemiyorum ama onların eğitim olarak da güzellik olarak da çok çok altında bi arkadaşım bi sanayiciyle evlendi en son italyadakardı

Ok onu biliyoruz ama o yas farkina karsi cikan herkese kiskanc damgasi vurdun haksiz yere, belki ayni yas farkiyla birini bulsan o da zengin cikabilir:)) tabii 20 lik citirsan bi sansin olabilir ancak:))
Herkese vurmadım bi kere çok ağır konuşanlara vurdum.yirmilik değil otuzluk öıtırım ben öıtırım ama yaw

Paranın artık hangi zümrede belli! Onlar gibi giyin, kuşan, biraz şaşaalı yerlerde takıl; zengin koca seni bulur merak etme
Bir de çakma Hermes çanta edin (diyeceğim ama onlar da çok pahalı) ki seni zengin sansınlar; kısmet çıtanı yükselt

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…