- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
- Konu Sahibi Dindirella
-
Ahhaa supersinDun millete kocalari onlari birakip 20 lik citirlara giderler, kiskaniyolar seni diyodun konu sahibine:)) bugun zengin koca ariyorum diyosun...nasil biseysin anlamadik valla:))
Ben buldum!Üstelik 32 yaşında buldum:))Ben ekonomik anlamda o kadar bunaldım ki artık işin içinden çıkamıyorum en basiti bi markete gidiyorum 150 lira ve aldığım doğru düzgün bişiy yok,benzin çok pahalı arabanı sat diyeceksiniz ama işe araç yok başka.mecburum yani merkezi bi yerde olsam hemen satardım.aylık 2000 falan bşr kredi ödemem var.4500gibi bir gelirim kredinin bi kısmı bitecek on aya falan ama ben bittim çok sıkıldım.
Yani zengin birini bulsam da evlensem diyorum artık ergenler gibi.anneme bunundediğimde zengin koca seni naapsın dediyani o da haklı kendince ama bakıyom zengin kocası olanlara hiç dert tasa yok ben çoook bunaldım ya cebimde 20 tl para var yemin ederim
O konuyla bunun bağlantısı nedir aynenöle erkeklerin yelpaze genişDun millete kocalari onlari birakip 20 lik citirlara giderler, kiskaniyolar seni diyodun konu sahibine:)) bugun zengin koca ariyorum diyosun...nasil biseysin anlamadik valla:))
Anlat bize nasıl buldumBen buldum!Üstelik 32 yaşında buldum:))
O zaman beren saat gibi aranan dizi oyuncusu ol, kendi paranı kazanGüzellikse bihterden güzelim
Sana kotu bi haber vereym. Zngn koca buldgunda hicbirsey daha iyi olmuyorBen ekonomik anlamda o kadar bunaldım ki artık işin içinden çıkamıyorum en basiti bi markete gidiyorum 150 lira ve aldığım doğru düzgün bişiy yok,benzin çok pahalı arabanı sat diyeceksiniz ama işe araç yok başka.mecburum yani merkezi bi yerde olsam hemen satardım.aylık 2000 falan bşr kredi ödemem var.4500gibi bir gelirim kredinin bi kısmı bitecek on aya falan ama ben bittim çok sıkıldım.
Yani zengin birini bulsam da evlensem diyorum artık ergenler gibi.anneme bunundediğimde zengin koca seni naapsın dediyani o da haklı kendince ama bakıyom zengin kocası olanlara hiç dert tasa yok ben çoook bunaldım ya cebimde 20 tl para var yemin ederim
Ok onu biliyoruz ama o yas farkina karsi cikan herkese kiskanc damgasi vurdun haksiz yere, belki ayni yas farkiyla birini bulsan o da zengin cikabilir:)) tabii 20 lik citirsan bi sansin olabilir ancak:))O konuyla bunun bağlantısı nedir aynenöle erkeklerin yelpaze geniş
Bide o verdiklerinide geri aliyomus : (Dedelere bak:))) iyisimi.
Yalnız ali agaoglu da zengin siye gidiyolar adam iki güne değiştiriyo.
Kıyıda kenarda kalmış dedelere bak sen
Sadece güzelliklr olmuyor bazı şeyler.benden çok daha güzel iki kuzenim var işsizler.abartmıyorum al podyuma koy bi kuzenim daha var evlendi fakir bi adamla çocuk bakıyor.aslanyanlış anlaşılmasın aşağılamak için söylemiyorum ama onların eğitim olarak da güzellik olarak da çok çok altında bi arkadaşım bi sanayiciyle evlendi en son italyadakardıO zaman beren saat gibi aranan dizi oyuncusu ol, kendi paranı kazan
Valla bana bi yirmi bin verse herşeyi ben yola sokarım yirmi bincik yaSana kotu bi haber vereym. Zngn koca buldgunda hicbirsey daha iyi olmuyor
Üniversiteden tanışıyorduk.Aradan seneler geçti.Arayıp buldu beni.Üç sene sonrada evlendik.Ama para sıkıntının olmaması derdin olmaması demek değil bunu bil!Anlat bize nasıl buldum
Herkese vurmadım bi kere çok ağır konuşanlara vurdum.yirmilik değil otuzluk öıtırım ben öıtırım ama yawOk onu biliyoruz ama o yas farkina karsi cikan herkese kiskanc damgasi vurdun haksiz yere, belki ayni yas farkiyla birini bulsan o da zengin cikabilir:)) tabii 20 lik citirsan bi sansin olabilir ancak:))
Aradan yıllar geçip beni bulcak bi zengin tanımıyomÜniversiteden tanışıyorduk.Aradan seneler geçti.Arayıp buldu beni.Üç sene sonrada evlendik.Ama para sıkıntının olmaması derdin olmaması demek değil bunu bil!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?