Zengin koca bulanlar nerede buldukar,nasıl buldular el yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Paranın artık hangi zümrede belli! Onlar gibi giyin, kuşan, biraz şaşaalı yerlerde takıl; zengin koca seni bulur merak etme:KK45:
Bir de çakma Hermes çanta edin (diyeceğim ama onlar da çok pahalı) ki seni zengin sansınlar; kısmet çıtanı yükselt:KK53:
Onları alcak param olsa zengin koca aramam zati

Çok zengin olmasına gerek yok bana yirmi bin verip bırçlarımı kapatsın bi işi olsun yeter.benim evim var zaten onun da küçük bi evi olsun ikisini satar güzel bi ev alırız.işi olsun borcu olmasın bana yini bin tl versin yeter bana ağaoğluna gerek yok
Oooo sen normal şeyler istiyorsun yahu!Bunda ne var.Çıkar inşallah karşına iyi biri.

Akşam akşam güldürdün kız beni bende boşanıyorum şimdi bir daha evlilik olmaz gibi geliyor bana, çevremdekiler de daha 25 yaşındasın elbet olur diyorlar. Bilmiyorum olur mu olmaz mı ama benimde kriterim yüksek yani bu sefer ilk acemiliğime geldi kandırıldım zaten şimdi istediğim gibi geziyorum tozuyorum yamaç paraşütü yapıyorum tatile turlara kaydoluyorum, bu hayat standartıma uyacak biri olsun isterim

Valla koca bulduğumuza şükür bu devirde koca bulmak da zor ayol:confused: Zengin kocanın eşlerinin mutluluk tespitini instada yapıyorsanız yanılıyorsunuz zira orda herkes mutlu:KK31:

Akşam akşam güldürdün kız beni bende boşanıyorum şimdi bir daha evlilik olmaz gibi geliyor bana, çevremdekiler de daha 25 yaşındasın elbet olur diyorlar. Bilmiyorum olur mu olmaz mı ama benimde kriterim yüksek yani bu sefer ilk acemiliğime geldi kandırıldım zaten şimdi istediğim gibi geziyorum tozuyorum yamaç paraşütü yapıyorum tatile turlara kaydoluyorum, bu hayat standartıma uyacak biri olsun isterim
Param olsa ben neler yapcam da yokkk :(((

Bir kadın kendi parasını kazanıp, kendi ayaklarının üstünde durmalıdır her zaman. Yok zengin kocaymış, bilmem neymiş bunların hepsinden önemlidir bir kadının kendi ayaklarının üstünde durması. Zengin koca bulmak isteyen kadın kendi ayağını bağlar sadece, bu da kadını karşı cins bağımlısı haline getirerek kadını küçültür. Halbuki kadın bağımsız ve kendi değerinin farkında olmalıdır. Kendi değerini bilen, kendinin farkında olan kadınların “zengin” koca peşinde koşacağına çok ihtimal vermiyorum açıkçası. Zengin koca peşinde koşan kadınların çok sığ düşünceler ve beklentiler içerisinde olduğuna inanırım hep. Kendi ayaklarının üstünde duran kadın zaten doğru kişiyi bulacaktır. O kişinin de illa zengin olmasına gerek yoktur. Mühim olan kafalar ve bekletiler uyuşsun. Yoksa adam bir kadından başka kadına koşacaksa neye yarar zengin olması falan?

Sadece güzelliklr olmuyor bazı şeyler.benden çok daha güzel iki kuzenim var işsizler.abartmıyorum al podyuma koy bi kuzenim daha var evlendi fakir bi adamla çocuk bakıyor.aslanyanlış anlaşılmasın aşağılamak için söylemiyorum ama onların eğitim olarak da güzellik olarak da çok çok altında bi arkadaşım bi sanayiciyle evlendi en son italyadakardı
Çirkin bahtı canim ondan...

Annem hep derki;
Güzelin bahtı ayağının altında cirkinin bahtı alnının ortasında olur der gerçekten de doğru ne kadar çirkin varsa hepsi el üstünde tutuluyor ve değerli...

Babannemin cevresi full zengin ama kocalarının kaç tane metresi var Allah bilir...
Ya beni taşlayacaklar biliyorum ama ben eşimi kıskanmam sanırım ya yani oaram varsa benim giderim gezerim spora giderim dolu dolu yaşarım adam naparsa yapsın ben sizler gibi değilim

Bir kadın kendi parasını kazanıp, kendi ayaklarının üstünde durmalıdır her zaman. Yok zengin kocaymış, bilmem neymiş bunların hepsinden önemlidir bir kadının kendi ayaklarının üstünde durması. Zengin koca bulmak isteyen kadın kendi ayağını bağlar sadece, bu da kadını karşı cins bağımlısı haline getirerek kadını küçültür. Halbuki kadın bağımsız ve kendi değerinin farkında olmalıdır. Kendi değerini bilen, kendinin farkında olan kadınların “zengin” koca peşinde koşacağına çok ihtimal vermiyorum açıkçası. Zengin koca peşinde koşan kadınların çok sığ düşünceler ve beklentiler içerisinde olduğuna inanırım hep. Kendi ayaklarının üstünde duran kadın zaten doğru kişiyi bulacaktır. O kişinin de illa zengin olmasına gerek yoktur. Mühim olan kafalar ve bekletiler uyuşsun. Yoksa adam bir kadından başka kadına koşacaksa neye yarar zengin olması falan?
Sığ ım ben zengin koca istiyorum :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X