- 24 Nisan 2018
- 660
- 382
- 23
- 31
- Konu Sahibi Dindirella
O zaman hayatta size başarılar.Sığ ım ben zengin koca istiyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman hayatta size başarılar.Sığ ım ben zengin koca istiyorum![]()
Ya evim arabam var zaten kalkıp da lüks araca binmesem de olur benim borçlarımı kapatsın doltoramın oarasını ödesin yançok bili istemiyorum haddimi bilirim benOooo sen normal şeyler istiyorsun yahu!Bunda ne var.Çıkar inşallah karşına iyi biri.
Para bu bir gün olur bir gün olmaz yani elbette olduğu zaman gelecek zaten on ay kalmış şurda bence kocadan ziyade paran olunca kendini tanımaya hayattan zevk almaya bak İnan ki insan evleneyim benimde eşim olsun filan demiyor bile bekarken kaliteli yalnızlık evliykenki çileli zamandan daha güzel :)Param olsa ben neler yapcam da yokkk((
Ahahahahahha he bu da yamalı feminist tesellileri.Kadın kendi değerini bilmeli adlı çığrış:))Gayet de biliyoruz değerimizi.Çalışıyoruz paramızı da kazanıyoruz.Sadece o parayı götürüp kiraya faturalara yatırmıyoruz.Sığ ım ben zengin koca istiyorum![]()
Ayy buna bayıldımmPara parayı çeker![]()
Aç gğzlümdeğilim çok bunaldım annem ameliyat olacak sadece özel bir hastanede var o makineler ve para lazım çok bunaldım çokkkk nefes alamıyorum Allah sağlık versin en önce tabi.ama ben tek başıma çok yoruldum bu hayattaYahu evin araban varsa borcu da nasıl olsa ödersin borcunu da.Biraz açgözlü gibi geldin açıkçası.Şu devirde kendine ait bir evinin olması önemli bişey.
Ben boşanmış bi kadınım elbette özgürlüğün ,sağlığın kapını kapattığında huzurlu olmanın kıymetini biliyorum.Para, pul, zenginlik ne ki! Sende daha fazlası, yani bir 'hayat' var mı?
Arabanı satıp daha ucuz bir model al , annenin ameliyatı için o parayı kullanabilirsin.En azından biraz rahatlarsın.Koca ha deyince bulunmaz.Aç gğzlümdeğilim çok bunaldım annem ameliyat olacak sadece özel bir hastanede var o makineler ve para lazım çok bunaldım çokkkk nefes alamıyorum Allah sağlık versin en önce tabi.ama ben tek başıma çok yoruldum bu hayatta
Zenginlik yerine adam gibi özü sözü doğru, vicdanlı ve iyi bir insan temenni etseniz daha iyiBen ekonomik anlamda o kadar bunaldım ki artık işin içinden çıkamıyorum en basiti bi markete gidiyorum 150 lira ve aldığım doğru düzgün bişiy yok,benzin çok pahalı arabanı sat diyeceksiniz ama işe araç yok başka.mecburum yani merkezi bi yerde olsam hemen satardım.aylık 2000 falan bşr kredi ödemem var.4500gibi bir gelirim kredinin bi kısmı bitecek on aya falan ama ben bittim çok sıkıldım.
Yani zengin birini bulsam da evlensem diyorum artık ergenler gibi.anneme bunundediğimde zengin koca seni naapsın dediyani o da haklı kendince
ama bakıyom zengin kocası olanlara hiç dert tasa yok ben çoook bunaldım ya
cebimde 20 tl para var yemin ederim
Ben bunlardan bahsetmedim. Yani kadınlığınızın, kendi değerinizin farkında mısınız?Ben boşanmış bi kadınım elbette özgürlüğün ,sağlığın kapını kapattığında huzurlu olmanın kıymetini biliyorum.
Hahahah çok tatlısınız ya gülümsedim okuyuncaSığ ım ben zengin koca istiyorum![]()
Kıymetini biliyoruz sanki! Yine bize nerede kötü davranan, sevmeyen, aşağılayan adamların peşinden gidiyoruz, yalan mı?adam gibi özü sözü doğru, vicdanlı ve iyi bir insan
Arabam ucuz bi aaç zatenArabanı satıp daha ucuz bir model al , annenin ameliyatı için o parayı kullanabilirsin.En azından biraz rahatlarsın.Koca ha deyince bulunmaz.
Amin :)Hahahah çok tatlısınız ya gülümsedim okuyuncaİnşallah olur, hem bir şeyi çok istersek olurmuş ki evrene pozitif mesajlar gönderelim
ama iyi niyetli koca bulmak zor bir kere zengin şurda dursun
![]()
Kadınlığımın farkında mıyım sanmam çünkü her şeyi kendim yapıyorum hep kendi ayaklarımın üzerinde durdum ben aç kaldım bazen beş kuruşum olmadıBen bunlardan bahsetmedim. Yani kadınlığınızın, kendi değerinizin farkında mısınız?