Zengin koca bulanlar nerede buldukar,nasıl buldular el yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Para mutluluk getirmez, zenginlerin metresi var vs. diyen fakirleri dinleme sen.
Çok severek evlendiğim esimle evliliğimiz maddi sıkıntıların açtığı hasarlar yüzünden onarılamaz hale geldi.
Paran yoksa ya zengin koca bul ya da hiç evlenme.
Ve evet ağır fakirim bu aralar :KK50:

En azından işiniz ve güzel bir geliriniz var.asgari ücretle ev gecindiriyoruz.sukredin halinize ve hayırlısını isteyin.bir tek zengin koca ile olmuyor sevdiğiniz sizi mutlu eden biri olmasi önemli
Valla zengin olsun ekonomik ve sağlık ile ilgili sorunlar olmasın gerisini ben hallederim

Davul bile dengi dengine diye boşuna dememişlerdir dimi ? İşi gücü olan,zengin,kariyerli bi adam hayal et ve seninle neden olsun bide onu düşün :)
Dürüstümdür,çalışkanımdır,güzelimdir ona masaj yaparım işten gelince.yatak odamız renkli olur.yurt dışı yurt içi gezeriz kıskanç değilim adamın hayatı burnundan getirmem.ben ılsam beni alırım

Esimden daha fazla para aliyorsun. Biz 4 kisilik aile 4 bin tl ile gecinebiliyoruz. Bekarsin ve yetmiyor . Galiba cok har vurup harman savuruyosun gratislerde watsonslarda ;)

Ailenke yaşıyosun yazmış nir üyemiz ailenle değil tek yaşıyorum önce onu söyleyeyim.sağlık harcamalarına vs gitti o paralar.evlendim boşandım bişanlandım ayıldım bunlar hep para:halay:valla bana bi yirmi bin verecek bir koca buldam yetecek ya o kadar zengin olsa valla yeter bi de maaşı olsun tamam

Şekerim evlensen yine para nişanlansan gene para lazım
Boşver evlenme

Çirkin bahtı canim ondan...

Annem hep derki;
Güzelin bahtı ayağının altında cirkinin bahtı alnının ortasında olur der gerçekten de doğru ne kadar çirkin varsa hepsi el üstünde tutuluyor ve değerli...

Ne alakasi var ya valla ben cirkinligimden hayir falan gormedim

Benim cevremde guzeller el ustunde tutuluyor

Dürüstümdür,çalışkanımdır,güzelimdir ona masaj yaparım işten gelince.yatak odamız renkli olur.yurt dışı yurt içi gezeriz kıskanç değilim adamın hayatı burnundan getirmem.ben ılsam beni alırım
Kız şansın yüksek senin.Dur bakalım bir şöyle düzgün hali vakti yerinde çıkar karşına gibi geliyor bana:)

İşte ne güzel,zengin değilde iş güç sahibi biri desen daha doğru bence. Çünkü o bahsettiğin zenginlerin ortamı seninkinden farklı muhtemelen. Adam olan dengin birini bulursun inşallah ozamn daha mutlu olursun.

Hak veriyorum ve destekliyorum.
Arkadaşım yaptı bunu.
Anlatacağım gerçek bir hikayedir.
Ünide çok sevdiğim bir arkadaşım vardı.
Ablasının en yakın arkadaşı zengin biriyle evliydi.
Kıza sürekli kardeşleri var gel tanıştırayım derdi.
Kızın da sevgilisi olurdu, biri biter biri başlardı, tatlı bir kızdı neyse.
Bir gün kız tamam dedi, tanıştılar, şaka maka anlaştılar.
Kız zaten çocuğun maddi durumundan dolayı ılımlıydı, çocuk da iyi çıktı.
Kızın ablası da bir başka kardeşle tanıştı.
Şu an ikisi de iki kardeşle evli.
Çalışmıyorlar, güzel yerlerde yaşıyorlar.
Çok da mutlular.
Evet para saadet getiriyor hanımlar, hiç fakir edebiyatı yapmayalım.
Biz yaptık sen yapma, zengin koca iyidir.

Bırcum olmasa bende geçinirim bırcumu kaoasa yeter bana
Ya bizimde borcumuz var ama idare edebiliyoz bi sekilde . Sen Allahtan zengin bir koca degilde merhametli ve hayirli bi koca iste bence cunku oara her zaman birlikte calisilarak kazanılır. Ve bide saglik en önemlisi para olup ta saglik olmadiktan sonraaa..... dimi ama

Hak veriyorum ve destekliyorum.
Arkadaşım yaptı bunu.
Anlatacağım gerçek bir hikayedir.
Ünide çok sevdiğim bir arkadaşım vardı.
Ablasının en yakın arkadaşı zengin biriyle evliydi.
Kıza sürekli kardeşleri var gel tanıştırayım derdi.
Kızın da sevgilisi olurdu, biri biter biri başlardı, tatlı bir kızdı neyse.
Bir gün kız tamam dedi, tanıştılar, şaka maka anlaştılar.
Kız zaten çocuğun maddi durumundan dolayı ılımlıydı, çocuk da iyi çıktı.
Kızın ablası da bir başka kardeşle tanıştı.
Şu an ikisi de iki kardeşle evli.
Çalışmıyorlar, güzel yerlerde yaşıyorlar.
Çok da mutlular.
Evet para saadet getiriyor hanımlar, hiç fakir edebiyatı yapmayalım.
Biz yaptık sen yapma, zengin koca iyidir.
Bacim ama her zengin koca iyi iyi olur diye bi kural mi var. Arkadasinizin sansina iyi biri denk gelmiş. Zengin olup ta cimri olanlar da cook var ya a merhametsiz hayirsiz koca falan da var en onemlisi hayirli es istemektir bbence

Ya bizimde borcumuz var ama idare edebiliyoz bi sekilde . Sen Allahtan zengin bir koca degilde merhametli ve hayirli bi koca iste bence cunku oara her zaman birlikte calisilarak kazanılır. Ve bide saglik en önemlisi para olup ta saglik olmadiktan sonraaa..... dimi ama
Önce sağlık sonra zengin koca istiyorum:KK49:ha Allah bana piyangodan vs para verecekse o da olur ona da varım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X