- Konu Sahibi Dindirella
Yaa cok tatlisin :))))))))Önce sağlık sonra zengin koca istiyorumha Allah bana piyangodan vs para verecekse o da olur ona da varım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa cok tatlisin :))))))))Önce sağlık sonra zengin koca istiyorumha Allah bana piyangodan vs para verecekse o da olur ona da varım
Evini sat borcunu öde :)Çok zengin olmasına gerek yok bana yirmi bin verip bırçlarımı kapatsın bi işi olsun yeter.benim evim var zaten onun da küçük bi evi olsun ikisini satar güzel bi ev alırız.işi olsun borcu olmasın bana yini bin tl versin yeter bana ağaoğluna gerek yok
:)) oy oyy fakirliğin kitabını yzdım bastırmaya param yok.valla canıma yetti kıtı kıtına geçinmek bi tatile gidememek.şstediğim bi çantayı alamamak vs vs.böyle mi geçecek hayat ya yaş olmuş 33Sendeki umuttan bende istiyorum: ) umut fakirin ekmegi demisler :))
Valla arkadasim brn yanlis oldugunu dusunuyorum :)Elbette herkes öyle değil ama geneli dediğim gibi canım çirkin bahtı diye bir terim var boşuna çıkmamış dimi?
Sonra ayda iki bin kira ödeyeyim aynı hesap zatenEvini sat borcunu öde :)
Valla ben çok gördüm hatta geçende tb de bile gördüm adam savcı kadın Allah günah yazmasın da beyse bişi demiymValla arkadasim brn yanlis oldugunu dusunuyorum :)
Misal ben hicbir erkegin cirkin bir kiza baktigini gormedim
Bişiy diyim mi nefes aksın yeter gerisi hiç önemli değil.benim erkek arkadaşlarım falan da hep tombalak kel kısa boylu falandı ki zaten ben alışıpımsağa sola haber sal şöyle gözü toprağa bakan bir zengin bulunur elbet, ama zenginlik dışındaki kriterleri düşük tutman lazım, yaş-boy-kilo v.s.
34 muuuuu? Aboo bence o zenginler daha citirlara bakiyodur : (:)) oy oyy fakirliğin kitabını yzdım bastırmaya param yok.valla canıma yetti kıtı kıtına geçinmek bi tatile gidememek.şstediğim bi çantayı alamamak vs vs.böyle mi geçecek hayat ya yaş olmuş 33
Bacim ama her zengin koca iyi iyi olur diye bi kural mi var. Arkadasinizin sansina iyi biri denk gelmiş. Zengin olup ta cimri olanlar da cook var ya a merhametsiz hayirsiz koca falan da var en onemlisi hayirli es istemektir bbence
34 muuuuu? Aboo bence o zenginler daha citirlara bakiyodur : (
34 üm ama küçük duruyorum.kırışığım buruşuğum yok34 muuuuu? Aboo bence o zenginler daha citirlara bakiyodur : (
Ha pardon:))34 değilmiş rica ederim 33.
Herhalde sen genc durcan dogurmamissin uykysuz kalmamissin:) normal34 üm ama küçük duruyorum.kırışığım buruşuğum yok
Hak veriyorum ve destekliyorum.
Arkadaşım yaptı bunu.
Anlatacağım gerçek bir hikayedir.
Ünide çok sevdiğim bir arkadaşım vardı.
Ablasının en yakın arkadaşı zengin biriyle evliydi.
Kıza sürekli kardeşleri var gel tanıştırayım derdi.
Kızın da sevgilisi olurdu, biri biter biri başlardı, tatlı bir kızdı neyse.
Bir gün kız tamam dedi, tanıştılar, şaka maka anlaştılar.
Kız zaten çocuğun maddi durumundan dolayı ılımlıydı, çocuk da iyi çıktı.
Kızın ablası da bir başka kardeşle tanıştı.
Şu an ikisi de iki kardeşle evli.
Çalışmıyorlar, güzel yerlerde yaşıyorlar.
Çok da mutlular.
Evet para saadet getiriyor hanımlar, hiç fakir edebiyatı yapmayalım.
Biz yaptık sen yapma, zengin koca iyidir.
tontriko öyle deme. Benim bildiğim bir kadın var.Kadın 50 yaşında ama o zekasıyla nice çıtırları cebinden çıkarıyor.İnanmazsan adını da verebilirim yani, sıkıntı yok34 muuuuu? Aboo bence o zenginler daha citirlara bakiyodur : (