Zengin koca bulanlar nerede buldukar,nasıl buldular el yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok zengin olmasına gerek yok bana yirmi bin verip bırçlarımı kapatsın bi işi olsun yeter.benim evim var zaten onun da küçük bi evi olsun ikisini satar güzel bi ev alırız.işi olsun borcu olmasın bana yini bin tl versin yeter bana ağaoğluna gerek yok
Evini sat borcunu öde :)

sağa sola haber sal şöyle gözü toprağa bakan bir zengin bulunur elbet, ama zenginlik dışındaki kriterleri düşük tutman lazım, yaş-boy-kilo v.s.

Sendeki umuttan bende istiyorum: ) umut fakirin ekmegi demisler :))
:)) oy oyy fakirliğin kitabını yzdım bastırmaya param yok.valla canıma yetti kıtı kıtına geçinmek bi tatile gidememek.şstediğim bi çantayı alamamak vs vs.böyle mi geçecek hayat ya yaş olmuş 33

sağa sola haber sal şöyle gözü toprağa bakan bir zengin bulunur elbet, ama zenginlik dışındaki kriterleri düşük tutman lazım, yaş-boy-kilo v.s.
Bişiy diyim mi nefes aksın yeter gerisi hiç önemli değil.benim erkek arkadaşlarım falan da hep tombalak kel kısa boylu falandı ki zaten ben alışıpım

1092509.webp
böyle ilanlar hazırlayıp dağıtabilirsiniz

Son düzenleme:
Hak veriyorum ve destekliyorum.
Arkadaşım yaptı bunu.
Anlatacağım gerçek bir hikayedir.
Ünide çok sevdiğim bir arkadaşım vardı.
Ablasının en yakın arkadaşı zengin biriyle evliydi.
Kıza sürekli kardeşleri var gel tanıştırayım derdi.
Kızın da sevgilisi olurdu, biri biter biri başlardı, tatlı bir kızdı neyse.
Bir gün kız tamam dedi, tanıştılar, şaka maka anlaştılar.
Kız zaten çocuğun maddi durumundan dolayı ılımlıydı, çocuk da iyi çıktı.
Kızın ablası da bir başka kardeşle tanıştı.
Şu an ikisi de iki kardeşle evli.
Çalışmıyorlar, güzel yerlerde yaşıyorlar.
Çok da mutlular.
Evet para saadet getiriyor hanımlar, hiç fakir edebiyatı yapmayalım.
Biz yaptık sen yapma, zengin koca iyidir.

benim hikayede de kizi annesi zengin koca bulsun diye herseyden kisip, ayakkabi canta kiyafet makyaj malzemeleri aklina ne gelirse pahali markalar alip, evde sade makarna yerken kizi nusrete yollayip en sonunda zengin koca buldurmacali

sonunda cooookkkkk zengin bi cocuk tavliyo evleniyolar ve cok mutlular

ama bu bir emektir, benim sinava hazirlanip atanmak icin yirtindigim kadar kizin zengin koca arama emegi var

ne diyelim zenginlik guzel sey

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X