Zengin koca bulanlar nerede buldukar,nasıl buldular el yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
o_O
Bu gerçek değildir umarım.
Şeytan kulaklığı falan,
İşten yorgun geliyorum
Karşımda soytarı, modum düşerdi.
Öte yandan espri yaptığını sananlar var ya
Değişik kafalar
Yok çarşıda pazarda handa meydanda bulunur diyen
Bunlarla evli olan erkeklere yazık. Rezalet bir yaklaşım, berbat ötesi şaka anlayışı, kıskançlık hasetlik özeti tavırlar.
Ben de arıyorum zengini, ne var bunda?
Seçme şansım var, beklediğim zengin gelene kadar elerim, ararım, sorarım
Gerçek:63:soytarı derken:duduk:

allah akıl fikir versin.
ananız haklı. zengin adam sizi ne yapsın? yanlış anlamyın güzelliğinize vs ye laf etmiyorum, zengin adam, kendisini parası için hedef haline getiren kadını ne yapsın?

benim sevgilimin aylık geliri 10 bin tl üstü, belki zengin değil ama iyi kazanıyor sayılır hal ve hareketlerinden durumunu belli ediyordu. ilk buluşmalarda inanın bir o bir ben ödedim hesabı. ne hediyesini gördüm ne bişi. ne zaman ki diğer kızlar gibi kendisini sağmak peşinde olmadığımı gördü, sevgimi gördü, o zaman elimi cebime attırmamaya, hediyeler almaya başladı, şimdi evlilik hazırlığındayız.

kendinize ne değeri biçtiğinize dikkat edin, karşınızdaki de aynısını biçer çünkü.
Emin olun benim kadar hesap ödemiş kadın yoktur

Vallahi kuzenimin annesi küçüklükten beri zengin koca bul diye empoze etti okuyup etmediği halde buldu mühendis kocayı hayatını yaşıyor biz de okuduk bulduk kendimiz gibi baldırı çıplak adam ettik hala yaranamdik

İyi taktik aferim!En baştan kıllandırmadan ilerledim diyorsun:)Bravo.Tüm bekar arkadaşların senden öğreneceği şeyler.

Hayır, kıllandırmadan ilerledim demiyorum. adamlar aptal mı ki kendisiyle parası için ilgilenen bi kadına ayran budalası gibi tüm kesesini açsın diyorum, onlar bilmiyor mu neyin ne olduğunu diyorum. zaten öyle bir adamsa kaçarak uzaklaşın, yarın birgün elbette karşısına daha genci güzeli çıkar, bu kez paraları ona yedirir. ilişkinizi evliliğinizi ne üzerine kurduğunuza dikkat edin. para mı, sevgi anlayış ve değer mi?

Emin olun benim kadar hesap ödemiş kadın yoktur
Aha işte ben
2 günlük tatil masrafını çatır çatır ödedim.
Yeni döndüm eve
Hoş benimkinin durumu farklı ama
Olsun iyi vakit geçirdim
Yedik içtik gezdik yorulduk seviştik konuştuk sarıldık
Son olarak uçaktan indiğimiz saati yazdık :/

Aklıma ilk o kelime geldi
Film setinden fırlamış gibi, gerçekçi değil
Şehvetli mesaj atıp, gecelikle beklemek mesela yaptım, işe yaradı
Ama kılık kıyafete girseydim, gülmekten ölüp giderdi
Ya ben severim öle gülmekten mlen adam şatemem mesela.değişik koyafrtler farklı ortamlar renk katar.ben asla gece mesela pijamayla falan yatmadım yanında.hep çok değişik geceliklerim vardı.mesaj olayını da yapardım ama adamın libidosu düşüktü ben napayım

Hayır, kıllandırmadan ilerledim demiyorum. adamlar aptal mı ki kendisiyle parası için ilgilenen bi kadına ayran budalası gibi tüm kesesini açsın diyorum, onlar bilmiyor mu neyin ne olduğunu diyorum. zaten öyle bir adamsa kaçarak uzaklaşın, yarın birgün elbette karşısına daha genci güzeli çıkar, bu kez paraları ona yedirir. ilişkinizi evliliğinizi ne üzerine kurduğunuza dikkat edin. para mı, sevgi anlayış ve değer mi?
10 bin ve üzerinin üstüne kurun diyorsun yani:)))Ben evlendiğimde kocamın aylık ne kazandığını bilmiyordum.Aferim sana bak böyle temelli evlilikler yürür işte:)

Çok zengin olmasına gerek yok bana yirmi bin verip bırçlarımı kapatsın bi işi olsun yeter.benim evim var zaten onun da küçük bi evi olsun ikisini satar güzel bi ev alırız.işi olsun borcu olmasın bana yini bin tl versin yeter bana ağaoğluna gerek yok
Bunu da anlamıyorum ama ya. Madem evin var ve okadar sıkıldın borçlarından, evini sat borcunu kapat ve kalan miktar ile kendine daha uygun bir ev al. Pardon ama bir erkek neden borçlarımı kapatsın ki? Biraz fazla mı rahatına düşkünsün acaba

Valla katılıyorum. Şimdi konu sahibini yargılıyoruz ama devir kötü. Eskiden olsa ay zengin koca istiyo cik cik cik derdik. Ben mesela dedim ki kadir gecesinde Allah im öyle bı eşim olsun ki çok parası olmasın benim kadar kazansın yeter. Ama yargılamasın insan olsun şöyle iyi olsun böyle iyi olsun. Rabbim verdi çok şükür. Bin şükür. İyikide evlenmişim onla. Ama Allah in riski geniş isterken iste Rabb im i haşa zor degilki. Hem iyi olsun hem parası. Ben çocuğuma 10 ay bakacağıma uzatirdim ücretsiz iznimi gönlümce bakardım. Hatta zevk için ise giderdim. Ne yani bunu istemek suç mu. Ha tabi para hırsı başka. Aç gözlülük başka. Ama bilmiyoruz ki belkide en saf duyguları ile istiyo Allah tan. İste konu sahibi ama eksik isteme. Hem para işte hem güzel gönül işte herşeyi bir bir sırala duanın eksik etme
Vallahi en saf duygularımla istiyorum

Bunu da anlamıyorum ama ya. Madem evin var ve okadar sıkıldın borçlarından, evini sat borcunu kapat ve kalan miktar ile kendine daha uygun bir ev al. Pardon ama bir erkek neden borçlarımı kapatsın ki? Biraz fazla mı rahatına düşkünsün acaba
Ya hu evi satsam daha ucuza ev yok kira ödeyeceğim iki bin aynı hesap

Ayni ulke sinirlari içinde mi yasiyoruz acaba:)

Gecenlerde is yerinde evlilikten vs soz acildi bekar bi erkek arkadas illa guzsl olsun vs diyor bende sanki hic yaslanip cirkinlesmeyecek degince

Hele yaslanincaya kadar guzel goreyim gibi laf soyledi ben onemli olan ic guzsllik diyen ne erkek ne kadin gormedim sizin karsilastiginiz orneklerle karsilassam belki bende umutlanirdim
Bir yönden haklısın iç güzelliğe bakan yok ama önemli olan asıl o...
Eşim yakışıklı sayılır ama çirkin olup azcık kadir kıymet bilseydi keşke yüzüne de diyorum ben.

Zengin ama ne kadar zengin? Birikmiş 20bin varsa verir, y.dışı doktara için kredi çeker bu olur mu mesela? Ben sizin isteğinize tü-kaka demem, herkesin gönlünden geçen farklı. Burada yazdığınız gibi davranmayın, şansınızı azaltmayın bence.

Vallahi kuzenimin annesi küçüklükten beri zengin koca bul diye empoze etti okuyup etmediği halde buldu mühendis kocayı hayatını yaşıyor biz de okuduk bulduk kendimiz gibi baldırı çıplak adam ettik hala yaranamdik
Kardeşim mühendis işsiz nerede zengin mühendis

Bu gerçek değildir umarım.
Şeytan kulaklığı falan,
İşten yorgun geliyorum
Karşımda soytarı, modum düşerdi.
Öte yandan espri yaptığını sananlar var ya
Değişik kafalar
Yok çarşıda pazarda handa meydanda bulunur diyen
Bunlarla evli olan erkeklere yazık. Rezalet bir yaklaşım, berbat ötesi şaka anlayışı, kıskançlık hasetlik özeti tavırlar.
Ben de arıyorum zengini, ne var bunda?
Seçme şansım var, beklediğim zengin gelene kadar elerim, ararım, sorarım

Bu yoruma sabaha kadar gülebilirim :KK53:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X