• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zengin koca nerden bulunur?

nerden_biliyim_ben

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2021
6
41
3
34
evlenmeden önce kendisi fakir, kocası zengin olanlar nerden buldunuz? aranızda kaç yaş fark var?

1-holding olmaz. zaten çalışıyorum, çalıştığım yerde herkes evli.
2- V vesikaliyarim güzel fikir verdi. bunu düşüneceğim.

Son düzenleme:
Zenginlik senin icin nedir? 🙄 Ortalama ustu gelir sahibine de zengin diyen var simdi...
O kismi bilemicem ama biraz hali vakti yerinde adam bulmak icin oyle adamlarla bir arada olacaksin bu kadar basit.
Ama coook fakirsen sermaye lazim once 😁😁 o adamlarin girdigi ortamlara girmen, gittikleri spor salonlarina gitmen para demek bir sekilde dahil olman lazim ki tanişabilesin.

Ben de cok uzmanmiş gibi yaziyorum ama gozlemledigim boyle oluyor. 😁Bir tanidigim ayni boyle yaparak evlenmişti. 😬😬

O koca olmuyor ama Calcifer, bu hanım koca istiyor. Kerem Bürsin, Can Yaman ayarında yakışıklı, başarılı, zengin ve müzmin bekar istiyor. Ama maalesef :KK53:
Müzmin bekarlar da müzmin bekar kadın istiyor arkadaşa o da uymaz :confused:

O koca olmuyor ama Calcifer, bu hanım koca istiyor. Kerem Bürsin, Can Yaman ayarında yakışıklı, başarılı, zengin ve müzmin bekar istiyor. Ama maalesef :KK53:
Öyle bulsun boşatır eşinden. Bu hırs ile bunu da yapar. Sonra adam bi kaç yıla ölür. O zaman genç kaslı adam bulur🤷

Back
X