Zepp'li, spriz Antalya bulumas'nn fotoraflar...

Antalya Anatalya olalı böyle güzel hanımlar görmemiştir herhalde. Harikasınız. Bebekler dahada harika. Severim ben onları. Orda olmak vardı((((((((( Öpüyorum hepinizi.

ahhh ahhhh ahhhhhhhhhhhhh.

allahım bune ,maşalllaaahhh,çocuklar bebeler,annelerr,tam bir aile sıcaklığı içinde,ne güzel olmuuuşşş.. kimsenin gözü aklı arkasında kalmadan . ne güzel bulşma :lepi:

yeşilim can dostuumm..seni tekrar görmek herşeye bedel inan.kulaklarım cınlamaktan çok yandı durdu,karşılıklı olduğundan heralde.ama varya semra özal hatunu halt etmiş yanında ,asil ve dimdik.sert ama bir o kadarda,sıcacık,güvenilir ve emin.güzelliğin zaten yer etmiş.oyyy kurban olurum sana ben..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
iyiki geldin,ayacıklarına sağlık canııımmm

çiçeğim ve zeeepp kaçak hatunlaar,
zeep sana söylimmi bu çiçek varya bu çiçek,seni görünce bayılcaktı güyaa.:umursamaz:
dört gözle bekliyordum bayılam anlarını.:jeyyar:

hayallerimi yıktı gecti espürütüel kacisi.lülülülülülü

ayy şaka şaka,yavrularla kuzularla gelmişsin taaa nerelerden,ayaklarına sağlık,seni tanıdığıma çok sevindim ,maşallah kilo felan kalmamış.formundasın.tü tüü nazar değmesin.çokda güzelsin allah sahiblerine bağışlasın.canım benim.opuyorumnanaktan

çiçeğim sen zaten her zaman zarif ve hoşsun.gözün aydın ,tanıştın sonunda kankanla,allah ayırmasın emii. opuyorumnanaktan

desdinaaaa.
gız ne cıtır cıtır bişeysin sen öyle bakalım.inan şaşırdım ben seni daha olgun büyükce biri bekliyodum :1shok:.çok tatlısın,annende çok gençmiş opuyorumnanaktan

besa cım seni tanımakta çok güzel,kocaman oğlun varmış.allah bağışlasın canım

cüvcüvüm sende maşallah bebeği büyüymüşsün çok tatlılar
bütün çocuklar çok tatlı hele arabada yan yana duruşları yokmu bittim ona.
allahım ömürlerinide güzel eylesin inş.:Saruboceq:

en çok kıskanan ağlayan ,hatta çatlayan ben oldum bu buluşmada amaaa
en çokta ben sevindim yinede haberiniz olsuuuuunnn..hepinizi yeniden göremk çok iyi geldi bana opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Hepiniz çok güzel görünüyorsunuz Allah dostluğunuzu daim etsin
sözde değil özde olsun inşallah a.s.

Canlarım ya, işte ben de sizleri böyle merak ediyorum

Şu KK yı bize sunduğu için, Kazene ne kadar teşekkür etsek azdır... Sayesinde ne güzel insanlar tanıdım.

Tüm arkadaşlarımla, kızlarımla umarım bir gün buluşuruz

İnşallah ablacım,
inanın o günü iple çekiyorum...Şeniz

çok tatlısınız ..dostluğunuz daim olsun...
ankaradan selamlar...yerimseniben

Çok güzelsiniz,bebeklerde çok tatlı...

Allah dostluğunuzu daim etsin

Dostlugunuz daim olsun hanimlar.. Dag çiçegim yozgatin çiçegii seni gördügüme sewindim ablacim.. Mucukladim yanaciklarindan.. :jeyyar:

irna cım keşke sende olsaydın kulaklarını çınlattık ama .......

hepiniz çok hoş hatunlarsınız maşallah size merak ettiğim bir buluşmaydı çiçeğim seni tekrar görmek ne güzel ablacım herzamanki gibi formundasın...

ay neden kıskanalım beezemuszemus

mutlu oluruz buluştuğunuz için mekan güzel herkesler güzel ama ben en çok selim mert ve o tatlı bıcırıkları gördüğüme sevindim yerim ben onlarıyerimseniben

neyse efem dostluğunuz daim olsun zepp hanımı buralarada bekleriz:lepi:

Evet evet bende olmalıydım kızımla bu buluşmada herkesle tanışacaktım ne iyi olacaktı ama kısmet değilmiş ne yapalım. Eminim çok güzel vakit gecirmişssinizdir artık bir dahakine inşallah. Ve lütfen bir dahaki bulusmayı biraz bu taraflarda (lara) düzenleyelim benim için daha kolay olur ozaman.

Ne hoş bir buluşma olmuş..:1hug:
Sizleri görmek ne güzel..a.s.
Çok isterdim aranızda olmak..:1hug:
Ankara dan kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum..opuyorumnanaktan

hepiniz çook tatlısınız kızlar
dostluğunuz daim olsun
zepp seni gördüğüme ayrıca sevindim canımopuyorumnanaktan

maş.sizlere,gülen yüzünüz hiç solmasın,
dostluğunuz daim olsun,a.s.
zeppçim niye kıskanalım kii,gurur duyarız bi kere,yerimseniben
dağçiçeğim ne kadar genç hoş hatunmuşun seni görüp tanıdığıma çok sevindimopuyorumnanaktan,
hepinizi gördüüme çok sevindim,
sakaryadan kokulu öpçüklee yolluyorum sizlereŞeniz

Arkadaşlar dostluğunuz bir ömür sürsün .Yeşilim çok zarif ve güzelsin .Hepinize sevgiler...

Dağ çiçeğimm canum arkadaşım bitanem seni görmek çok güzel .Arkadaşlığınız dostluğunuz baki kalsın.. kankanı yanına almışsın keyfin yerinde çook kıskandım çok:dilcikar:

ne kadar şirin bir buluşma olmuş...
özellikle zepp ve dağçiçeğim adına çok sevindim ..
çunku onların çok ii bi doslukları var hediyeler yolluolardı şimdide bunu bir buluşmayla pekiştirişler :))

Ohh,gözüm gönlüm açıldı valla..hihoyyyt
Yeşilim ablam ve zepp'im sizlerin fotolarını eskiden de görmüşlüğüm var;her zamanki gibi çok tatlısınız.opuyorumnanaktan
Cüvcüv'cüm,seni ve tatlı bebişini ilk kez gördüm ve gördüğüme çok sevindim.:asigim:
Zepp'in Deniz'iyle senin Tan'ın fotoları süper ötesi.:))
Bebiş arabaları da aynı sanki.Ben önce ikiz arabası zannettim,valla:)
Tan'ın Deniz'e bakışlarına,Deniz'in de emzikli haline bittim.kaydirigubbakcemile3 Çok tatlılar maşallah.
Diğer arkadaşlar,sizleri tanımıyorum ama sizleri gördüğüme de çok sevindim.Hepiniz çok tatlısınız.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…