Zepp'li, spriz Antalya bulumas'nn fotoraflar...

Maşallah ne güzel buluşma olmuş.Yeşilim ablayı ve cüvcüvü fotolardan biliyorum...Ama besa,zepp ve diğer arkadaşları gördüğüme memnun oldum...hihoyyytGülen yüzünüz hiç solmasın...:Saruboceq:Cüvcüvün, zeppin ve besanın çocuklarını Allah bağışlasın şepşekerler maşallahhh...İzmirden sevgiler gönderiyorum...a.s.

kızlar hepiniz süpersiniz..valla sanal olupta böyle dostluk kurulabilen kaç site vardır..bence hiççç...
yaşasın kk
dağçiçeğim canımsakiseniyıllardır tanıyorum ya...
zapp gerçekten içinin güselliği yüsüne vurmuş.cüvcüv destina ve besaa valla çıtır çıtır hatınlarsınız..
hele prensler süper..allah nazardan saklasın..
dostluğunuz daimolsun..

Yorum yapan tüm arkadaşlarıma,çok teşekkür ediyorum.
şuanki, halimi sizlere tarif edemem.senağlamasenağlama
zeppsiz bir sabah uyandım.senağlama
dün akşam yine beraberdik buluşma sonrası ,eşiyle yavrularıyla birlikte bize geçtik,
geç vakte kadar beraberdim kankamla.:1hug:
balkonda sohbette ettik,eskilerden bahsettik
ona belli etmiyordum ama senağlamaçok üzülüyordum ayrılık vakti yaklaşıyordu.
birazdan kaldığı otelden ayrılıp yola devam edecek,kimbilir kankamı bir daha ne zaman göreceğim.
eşine sonsuz teşekkürler,geldikleri için kankamı getirdiği için,eşide çok beyefendi bir insan.
kuzucuklarını anlatırken sesim titriyor.senağlama
selim mert badem gözlüm,emrecik bal dudaklım yerim ben sizi.Rabbim her kese böyle şeker evletlar nasip etsin.
dün besanın oğlu borayı tanıdım,maşallah ona yakuşuklumu yakuşuklu,
cüvcüvümüzün oğluşu tam ısırmalık.
dolu dolu iki gün geçirdim zeppimle.
dünkü buluşma tadı damağımda kaldı,
yeşilim ablacım çok asil,hep nasihatlerini can kulağı ile dinlerim.
cüvcüvüm,şakacı sevecen sıcak kanlı,
besacım,yine aynı güler yüzlü sıcacık bir arkadaş.
destina,çok heyecanlıydı,anlıyorum heyecanını,ilk buluşmasıysı onunda,devamı gelecek destinacım.seni çok sevdim sakin ,hanım hanımcıksın.(Anneciğinin ellerinden öperim).

Son düzenleme:

Çok çok güzel çıkmışsınız...opuyorumnanaktan Gülen yüzlerinizden gülümseme eksik olmasın inşallah...:Saruboceq:

Yeşilim ablam seni görmek çok güzel...

çokkkk şeker fotolarr...
şimdiye kadar hiç bir buluşmaya katılamadım ama çok özendim şimdi sizi görünceee...

Uyh duygulandım Dağ Çiçeğim sabah sabah kıız
dün çok güzel bir buluşmaydı doyamadım sevgili zepp çok tatlı sanki yıllardır tanışıyor gibi olduk iyi ki geldin inşallah yine görüşürüz bir gün bir yerde...Çocuklar ayrı tatlı......
Besam, yeşilim , dağçiçeğim sizler benim canlarımsınız yüzümü güldüren sıkıntımı unutturansınız,
destina seninle tanıştığıma çok sevindim gelecek sefer buluşmak üzere.

çok güzelsiniz ya maşallah.Allah daim etsin dostluğunuzu..
ben en çok bebeleri beğendim..hııhh

İşte budur KK'nın gücü işte budurrrrr beee:lepi:
Yeşilim ablam,Dağ Çiçeğim,Zeppim,Cüvcüvüm,Besa ve Destina harikasınız tek kelime harikaaaaaaaaaaaaaa:teytey:
Yeşilim ablamı biliyordum görmüştüm daha evvelki buluşmalardan..
Zeppimide az çok biliyordum ama burada daha net görmek nasip oldu ne mutlu banaa...opuyorumnanaktan
Harikasınız tek kelime,her daim yüzünüz böyle gülsün,dostluğunuz daim olsun inşallaha.s.

:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:​

ooo gördüm işte hepiniziizemuszemus
hepiniz çok güzel insanlarsınız zaten ama gölgede kalmışsınız bebeişler selim mert bora geleceğin fıstıkları heps maşallahkaydirigubbakcemile5
Tekrar tekrar toplanın bizde buradan mutlulupğunuzu paylaşalım.

hiç güzel değilsiniz :dilcikar:
hiç kıskanmadım hiç :dilcikar:

ee kıskandık şimdi ne olacakkk zeppdağçiçeğim çokkkk güzell cıkmışsınızzz Şeniz
dostluğunuzun daim eylesin rabbimm

Tek kelime ile harikaydı.Ben polis evinden ayrıldım
ama aklım hep sizdeydi.olsun bu bile benim için sizin gibi harika insanları görmek
tanımak çok güzeldi.
Yeşilim ablam onu o kadar çooooooook sevdimki anlatamam.çok tatlı sıcak
çok güzel bir bayan Allah nazardan korusun ablam benim
Dağçiçeğim çok şeker mi şeker Zepp de Besa ve cüvcüv hepinizi çok sevdim çok şeker tatlı ve sıcaksınız.
belki burdaki sohbetlerimizden sanki senelerdir
tanıyor gibiydim.Dağçiçeğimin dediği gibi ben çoook heyecanlıydım ne yalan söyleyim
titriyordum heyecandan Dağçiçeğimin yerine gerçekten ben bayılacaktımopuyorumnanaktan
İnşalllah bir daha görüşelim yaa aaaah o fotoğraflara baktım o yemekte de olmayı çok isterdim.
Hepinizi öpüyorum.Çook sevdim.Dağçiçeğim ben şimdi sana fotoğrafları atıyorum
sen yüklersin.Bende de resim vardı.

Unutmadan annemde sizleri çok sevmiş hepsi çok harika
hanım hanımcık insanlar diyor.
Yeşilim abla,dağçiçeğim.cüvcüv.besa,zepp hepinizi çok sevdim,
hepinize olan sevgimi birbirinden ayırmak mümkün değil.hepiniz dünya tatlısı
şeker mi şeker hanım hanımcık insanlarsınız.

destina bende seni çok sevdim.:1hug:
bidahaki buluşmamızda söz.. beraber yemeğe gideriz...cokacimcoook
sen msn'de beni ekle resimleri yolla ben buradan hallederimmmm..yerimseniben

Dağçiçeğim Allah kavuştursun, yolları açık olsun inşallah. Uzun yol kolay değil ..Benim de, herkesin de görmek, sarılmak istediklerimiz var. Üzülme en azından gördün, sarıldın dostuna ne güzel.
Destina bizler kndi aramızda zaten buluşuyoruz sen de istediğin zaman katılırsın bize çok seviniriz

Ablacım.evet daha görmeyi istediğimiz çok arkadaşımız dostlarmız var.:enbuyukkk:
duygularım aynen şöyle,sanki ben ton ton Ananeyim zepp kızım ve torunlarım gelmiş gibi heyecanlıydım:ecrin_bebek:..şimdi suskun suskun kaldımsenağlama..iyiki varsınız sizleri çok seviyorum..:1hug:

kızlar hepiniz harika görünüyorsunuz alkisalkisalkis

ama ben en çok bebeleri beğendim

zepp ve cüvcüv benim yerime bebişleri öpermisinizopuyorumnanaktan

ama etli ve tombul bacaklarından olsun lütfen:roflol::roflol::roflol::roflol:

Süpersiniz fıstıklar..Sağlıkla büyütün bebişlerinizi..Öpüyorum kocaman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…