Yöresel Tarif Zerde

Yöresel Yemekler

teşekkür ederim..safranı trakya bölgesi kullanıyor genellikle konyanın zerdesi daha açık şeffaf renkte olur ben biraz limon kabuğunbu fazla kattığımdan fazla sarı oldu

Konyali hamarat bir hemserim daha, ellerine saglik parkbyull . Nefis gorunuyor tarifi not ediyorum en kisa surede deniycem

afiyet bal şeker olsun hemşerim...

Parkcim inşallah gonlundekini Rabbim versin sağlıkla kucağına almayı nasıl etsin tatlı hemsom

Eğer börek kategorisi açılırsa mevlana veya etliekmek yapicam aklımda canım benim

Tekrar başarılar.

bende deneyeyim bunu yarışmada başarılar

teşekkür ederim ..şimdiden ellerinize sağlık.

Parkcim inşallah gonlundekini Rabbim versin sağlıkla kucağına almayı nasıl etsin tatlı hemsom

Eğer börek kategorisi açılırsa mevlana veya etliekmek yapicam aklımda canım benim

Tekrar başarılar.

hemşom börek kategorisi olursa anlaşırız aramızda birimiz mevlana birimiz etliekmek olmadı saç böreği hallederiz

Canım ellerine ,emeğine sağlık çok güzel olmuşYarışmada bol şans diliyorum

Nefis görünüyor, canım çekti
Ellerinize sağlık, başarılar:)

Ellerıne saglık cnm, basarılar
Bebegını saglıkla kucagına alman dılegıyle

Ellerine saglik :) degisik bir tatliymis:) yarismada basarilar :)

Canım ellerine ,emeğine sağlık çok güzel olmuşYarışmada bol şans diliyorum

Hemsom ellerine saglik enfes gozukuyir yarsmada basarilsr

ellerine saglik yarismada basarilar

Ellerine sağlık parkyyyyyy hiç tadmadim mercimege bak sen sponsorda olurmuş

Canım harikasin yerim o doğmamış bebeğini ellerine sağlık başarılar

Nefis görünüyor, canım çekti
Ellerinize sağlık, başarılar:)

Ellerıne saglık cnm, basarılar
Bebegını saglıkla kucagına alman dılegıyle

eline sağlık :))

Ellerine saglik :) degisik bir tatliymis:) yarismada basarilar :)

teşekkür ederim hanımlar

Hic tadini bilmedigim bi tatli.. İçerisine safran da konuldugunu duymustum sanirim sizin tarifinizde yok. Ellerinize saglik baya lezzetli duruyor.

Hic tadini bilmedigim bi tatli.. İçerisine safran da konuldugunu duymustum sanirim sizin tarifinizde yok. Ellerinize saglik baya lezzetli duruyor.
Canım safran trakya bölgesi kullanıyor konya usulünde limon kabuğu var daha şeffaf bizimkisi..teşekkur ederim.

konyamızın düğünlerinin vazgeçilmez tatlısı.. bende bayılırım... iki tane konyalıyı görmek güzel bu yarışmada... erken haberim olsa ben dekatılırdım

konyamızın düğünlerinin vazgeçilmez tatlısı.. bende bayılırım... iki tane konyalıyı görmek güzel bu yarışmada... erken haberim olsa ben dekatılırdım
Ee hemşerim kim dedi geç diye daha vakit bol...yap gel sen:)
Bu arada hemşerilerimi görmek çok guZel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…