Yöresel Tarif Zerde

Yöresel Yemekler
Sütlü tatlılar yarışmasına zerdeli sütlaçla katılmıştım uzun süre önce.Ben safran kullanmıştım.Bu tatlıdaki sarı rengi limon verdi galiba dimi canım.Değişik güzel bir tatlıydı.Seninki de çok leziz görünüyor.Ellerine sağlık.Başarılar dilerim.

teşekkür ederim..safranı trakya bölgesi kullanıyor genellikle konyanın zerdesi daha açık şeffaf renkte olur ben biraz limon kabuğunbu fazla kattığımdan fazla sarı oldu ;)

Konyali hamarat bir hemserim daha, ellerine saglik parkbyull:KK19: . Nefis gorunuyor tarifi not ediyorum en kisa surede deniycem :kk77::kk77::kk77:

afiyet bal şeker olsun hemşerim...;)

Parkcim inşallah gonlundekini Rabbim versin sağlıkla kucağına almayı nasıl etsin tatlı hemsom

Eğer börek kategorisi açılırsa mevlana veya etliekmek yapicam aklımda canım benim

Tekrar başarılar.

bende deneyeyim bunu :KK49:yarışmada başarılar

teşekkür ederim ..şimdiden ellerinize sağlık.

Parkcim inşallah gonlundekini Rabbim versin sağlıkla kucağına almayı nasıl etsin tatlı hemsom

Eğer börek kategorisi açılırsa mevlana veya etliekmek yapicam aklımda canım benim

Tekrar başarılar.

hemşom börek kategorisi olursa anlaşırız aramızda birimiz mevlana birimiz etliekmek olmadı saç böreği hallederiz;)

Ellerıne saglık cnm, basarılar:KK68:
Bebegını saglıkla kucagına alman dılegıyle:anneadayı::nazar:

Ellerine saglik :) degisik bir tatliymis:) yarismada basarilar :)

Canım ellerine ,emeğine sağlık çok güzel olmuş:kk77:Yarışmada bol şans diliyorum:KK68:

Hemsom ellerine saglik enfes gozukuyir yarsmada basarilsr :KK73:

ellerine saglik:kk77: yarismada basarilar:KK36:

Ellerine sağlık parkyyyyyy :KK60: hiç tadmadim:-) mercimege bak sen sponsorda olurmuş :KK6:

Canım harikasin yerim o doğmamış bebeğini ellerine sağlık başarılar :KK60:

Nefis görünüyor, canım çekti:kk77:
Ellerinize sağlık, başarılar:)

Ellerıne saglık cnm, basarılar:KK68:
Bebegını saglıkla kucagına alman dılegıyle:anneadayı::nazar:

eline sağlık :))

Ellerine saglik :) degisik bir tatliymis:) yarismada basarilar :)

teşekkür ederim hanımlar ;)

Hic tadini bilmedigim bi tatli.. :eek:İçerisine safran da konuldugunu duymustum sanirim sizin tarifinizde yok. Ellerinize saglik baya lezzetli duruyor.:KK24:

Hic tadini bilmedigim bi tatli.. :eek:İçerisine safran da konuldugunu duymustum sanirim sizin tarifinizde yok. Ellerinize saglik baya lezzetli duruyor.:KK24:
Canım safran trakya bölgesi kullanıyor konya usulünde limon kabuğu var daha şeffaf bizimkisi..teşekkur ederim.

konyamızın düğünlerinin vazgeçilmez tatlısı.. bende bayılırım... iki tane konyalıyı görmek güzel bu yarışmada... erken haberim olsa ben dekatılırdım :(

konyamızın düğünlerinin vazgeçilmez tatlısı.. bende bayılırım... iki tane konyalıyı görmek güzel bu yarışmada... erken haberim olsa ben dekatılırdım :(
Ee hemşerim kim dedi geç diye daha vakit bol...yap gel sen:)
Bu arada hemşerilerimi görmek çok guZel;)

Back
X