Daha cok erken degil mi? 3 ayda cinsellik ogrenilmez dusuncesindeyim. Biraz akisina birakip kafanizi dinleyin derim. Sonra kendiliginden duzelmezse doktora gidersiniz
Doktora gidecek kadar kötü bir durum yok ortada bence ilişkide zevk almanız partnerinize bağlıdır sizi ilişkiye hazırlayabiliyor mu sizde istek ve şevk yaratabiliyor mu ve en önemlisi performansı ne düzeyde bunlar cinsel ilişkide çok önemli birde yeni başlamışsınız zamanla daha güzel olacağına inanıyorum.
Bence ogrenmek gerekiyor. Insaniz neticede. Icgudusel davranislar hayvanlarda olur, dogar dogmaz kakar yururler. Ama insan oyle degil, herseyi ogreniyoruz. Cinsellik de bunlardan biri. Zamanla ten uyumunuz olur, birbirinizi memnun etmek icin ne yapmaniz gerektigini ogrenirsiniz. On sevisme esnasinda zaten anlarsiniz bazi seyleriÖğrenmek mi gerekiyor? Cinsel birleşmeye başlayınca vücudumuzun doğal bir sonucu olarak zevk almaya başlamam lazım değil midir?
Normalde karşımdaki insanı çok seviyor ve arzuluyorum ama o işi yaparken öpmesi vs bile çok tahrik edemiyor beni
Sorun bu olabilir.Hayır yaratamıyor ama neden yaratamadığını ben de anlayamıyorum. Öpüyor dokunuyor vs bunları bol bol yapmaya çalışıyor ama ben o an bunlardan heyecan duyamıyorum ya da az duyuyorum. sokakta herhangi bir yerde mesela (cinsellik yaşamayacağımız belli olan) öpüşsek hemen tahrik olurum.
Performans da kötü. İlkinde 1 dakika bile sürmüyor
bu bir sorun, 1 dakika da ne ara zevk almaya başlayacaksınız kiHayır yaratamıyor ama neden yaratamadığını ben de anlayamıyorum. Öpüyor dokunuyor vs bunları bol bol yapmaya çalışıyor ama ben o an bunlardan heyecan duyamıyorum ya da az duyuyorum. sokakta herhangi bir yerde mesela (cinsellik yaşamayacağımız belli olan) öpüşsek hemen tahrik olurum.
Performans da kötü. İlkinde 1 dakika bile sürmüyor
bu bir sorun, 1 dakika da ne ara zevk almaya başlayacaksınız ki
erken boşalma sorunu var partnerinizin öncelikle bu çözülmeli
Başladığında da alırsın ama daha yeni olduğu için alışman gerek galiba.Yani aslında cinsel ilişkiye girer girmez zevk alınmıyor öyle mi? Tempo tutturdukça mı alınıyor?
Cinselliğe alıştıkça zevk alacaksınız, daha çok yeni. O esnada zevk almaya değil vermeye odaklanın. Ne zaman zevk alırım diye düşündükçe işinizi zorlaştırırsınız.
Tabiki kadın o esnada zevk alıyorYani aslında cinsel ilişkiye girer girmez zevk alınmıyor öyle mi? Tempo tutturdukça mı alınıyor?
ten uyumu yok demektirÖğrenmek mi gerekiyor? Cinsel birleşmeye başlayınca vücudumuzun doğal bir sonucu olarak zevk almaya başlamam lazım değil midir?
Normalde karşımdaki insanı çok seviyor ve arzuluyorum ama o işi yaparken öpmesi vs bile çok tahrik edemiyor beni
Başladığında da alırsın ama daha yeni olduğu için alışman gerek galiba.
ten uyumu yok demektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?