Zevk alamama problemim :(

bogakizii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
1.319
1.020
133
Kızlar merhaba
Bu sefer derdim cinselliğim... çok utanıyorum ama danışabileceğim bir siz varsınız...

Benim ana problemim cinsel birleşmede bırakın orgazmı hiç zevk alamıyor oluşum artık o kadar moralim bozuldu ki kendimi veremez oldum kafamda sadece zevk alabilecek miyim sorusu var konsantre olamıyorum.

Cinselliğe başlayalı 3 ay oldu. Ama düzenli bir şekilde değil uygun oldukça yaşıyoruz. Bazen 1 ay yapamıyoruz bazen peş peşe bir kaç gün fırsat bulabiliyoruz.

Sizce doktora görünmeli miyim? Düzelir miyim dersiniz?
 
Daha cok erken degil mi? 3 ayda cinsellik ogrenilmez dusuncesindeyim. Biraz akisina birakip kafanizi dinleyin derim. Sonra kendiliginden duzelmezse doktora gidersiniz
 
Doktora gidecek kadar kötü bir durum yok ortada bence ilişkide zevk almanız partnerinize bağlıdır sizi ilişkiye hazırlayabiliyor mu sizde istek ve şevk yaratabiliyor mu ve en önemlisi performansı ne düzeyde bunlar cinsel ilişkide çok önemli birde yeni başlamışsınız zamanla daha güzel olacağına inanıyorum.
 
biraz zamana ihtiyaç duymanız gerektiğini düşünüyorum, onun dışında eşinizle ortamı romantik yapıp, biraz ön sevişmeyi uzatabilirsiniz bu sizin daha rahat etmenizi sağlar. Aslında burada eşinize büyük iş düşüyor, bu konuda internetten araştırıp ona göre belli bir düzen oturabilirsiniz olmazsa doktora başvurun ama önce bu konuyu eşinizle konuşun
 
Daha cok erken degil mi? 3 ayda cinsellik ogrenilmez dusuncesindeyim. Biraz akisina birakip kafanizi dinleyin derim. Sonra kendiliginden duzelmezse doktora gidersiniz

Öğrenmek mi gerekiyor? Cinsel birleşmeye başlayınca vücudumuzun doğal bir sonucu olarak zevk almaya başlamam lazım değil midir?
Normalde karşımdaki insanı çok seviyor ve arzuluyorum ama o işi yaparken öpmesi vs bile çok tahrik edemiyor beni
 
3 ay çok uzun süre değil partnerinizin tutumu da önemli ön sevişmeyi uzun tutması şart zaman içinde adaptasyon sağlarsınız
 

Hayır yaratamıyor ama neden yaratamadığını ben de anlayamıyorum. Öpüyor dokunuyor vs bunları bol bol yapmaya çalışıyor ama ben o an bunlardan heyecan duyamıyorum ya da az duyuyorum. sokakta herhangi bir yerde mesela (cinsellik yaşamayacağımız belli olan) öpüşsek hemen tahrik olurum.
Performans da kötü. İlkinde 1 dakika bile sürmüyor
 
Cinselliğe alıştıkça zevk alacaksınız, daha çok yeni. O esnada zevk almaya değil vermeye odaklanın. Ne zaman zevk alırım diye düşündükçe işinizi zorlaştırırsınız.
 
Bence ogrenmek gerekiyor. Insaniz neticede. Icgudusel davranislar hayvanlarda olur, dogar dogmaz kakar yururler. Ama insan oyle degil, herseyi ogreniyoruz. Cinsellik de bunlardan biri. Zamanla ten uyumunuz olur, birbirinizi memnun etmek icin ne yapmaniz gerektigini ogrenirsiniz. On sevisme esnasinda zaten anlarsiniz bazi seyleri
 
Sorun bu olabilir.
 
bu bir sorun, 1 dakika da ne ara zevk almaya başlayacaksınız ki
erken boşalma sorunu var partnerinizin öncelikle bu çözülmeli
 
Yavaş yavaş olur. Yani zamanla zevk aldığın durumları pozisyonları falan öğreneceksin. Birbirinizi keşfetmeye başladıkça daha da zevk alır hale gelirsiniz.
Ama kafanda sürekli ay zevk alamıyorum ay zevk alamayacağım hiç bir zaman gibi düşünceler olursa konsantre olamazsan da zevk alamazsın. Öyle sürekli bir şeyler düşünmemeye çalış olaya odaklan bence zevk almaya odaklanmak yerine.
 
Cinselliğe alıştıkça zevk alacaksınız, daha çok yeni. O esnada zevk almaya değil vermeye odaklanın. Ne zaman zevk alırım diye düşündükçe işinizi zorlaştırırsınız.

Şuan zevk vermeyen bir şey alıştıkça nasıl güzel gelecek hiç anlayamıyorum of ya
 
ten uyumu yok demektir
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…