Zevk alamama problemim :(

Var olduğunu düşünüyorum çünkü cinsellik yaşamayacağımız bir zamanda (kafam rahatken) dokunmak elini tutmak nasıl güzel geliyor. Kokusu öpüşmemiz vs hemen tahrik ediyor
tahrik olabilirsiniz hormansal o yani
ama eger zevk alamiyosaniz ten uyumuy yoktur
yani ben oyle dusunuyorum

Yani aslında cinsel ilişkiye girer girmez zevk alınmıyor öyle mi? Tempo tutturdukça mı alınıyor?
tabi ki
süreklilik arz ettikçe, pozisyon değiştirdikçe
her kadının daha çok zevk aldığı pozisyon da farklıdır üstelik, bunu da zamanla deneye deneye öğreneceksiniz
ilk zamanlarda acı hissetmeniz de normal eğer acı varsa.. o da zevk almanızı geciktirir
ama hepsi zamanla ve süreklilikle halledilecek şeyler.. malesef kadınlarda cinsellik zamanla öğrenilen, keşfedilen bir şey
ama erken boşalma sorun.. onun için yardım alsın yahut biraz açık olacak belki ama boşalacak gibi hissedince durun, dikkatini dağıtıcı şeyler düşünsün vs.. zamanla o da yola girecektir

tahrik olabilirsiniz hormansal o yani
ama eger zevk alamiyosaniz ten uyumuy yoktur
yani ben oyle dusunuyorum

Madem hormonsal neden Dışarıda öpüşünce tahrik oluyorum da sadece cinsellik esnasında tahrik olmuyorum. Cinsellik esnasında da hormonlar neden aktive olmuyor

tabi ki
süreklilik arz ettikçe, pozisyon değiştirdikçe
her kadının daha çok zevk aldığı pozisyon da farklıdır üstelik, bunu da zamanla deneye deneye öğreneceksiniz
ilk zamanlarda acı hissetmeniz de normal eğer acı varsa.. o da zevk almanızı geciktirir
ama hepsi zamanla ve süreklilikle halledilecek şeyler.. malesef kadınlarda cinsellik zamanla öğrenilen, keşfedilen bir şey
ama erken boşalma sorun.. onun için yardım alsın yahut biraz açık olacak belki ama boşalacak gibi hissedince durun, dikkatini dağıtıcı şeyler düşünsün vs.. zamanla o da yola girecektir

Acı hissetmiyorum hiç. Bazen ilk girişte çok hafif, o kadar.
O boşalacak gibi hissedince geri çekiyor kendini bir kaç saniye duruyor ama o geri çekilince ben de kopuyorum yine konsantrem gidiyor :(

Ama yukarıda dediğim gibi cinsellik yaşamayacağımızı bildiğim zaman ufak dokunuşlar bile tahrik ediyor
Bak ben de eşimle cinsellik yaşamadan önce ufak dokunuşları ne bileyim dışarıdayken bir hareketi beni tahrik edebiliyor

sanırım sorunun senin mekanla alakalı

ben öncelikle yaş kaç diye sormak istiyorum ,

kendi fikrim evet ilk başlarda zevk alırsın ama ağrın çok olur ama ilk günlerdeki heyecanı 10 yıl sonra bulamıyabilirsin.

bence eşinle konuş ve bir muayne olmanı tavsiye ederim,

bodoslama dalmanız lazım bence ...

Back
X