- 19 Mayıs 2018
- 35
- 18
- 3
- Konu Sahibi bulutlukumbara
1 yıllık evliyim çok severek evlendik. Görücü usulü gibi bir durum yok. Fakat ilişkide zevk alamıyorum. Bekarken filmlerdeki gibi bulutların üstünde uçacağım falan zannederdim. Sonra “peh bu muymuş ya bu” diye hayal kırıklığına uğradım. Eşimde bir problem yok, ilişki öncesi de gayet uzun. Fakat bende zevk hiç yok. Kuruluk yok,acı yok. Her şey tam aslında ama o his yok. Bazen rol yapıyorum zevk alıyormuşum gibi, bu da gururuma dokunuyor. Eşimi kandırmak artık beni sıkıyor. Çünkü zevk almadım dediğimde eşim gerçekten çok üzülüyor. Evlenmeden önce de kendi kendimi tatmin ederken de çok zorlanırdım. Acaba sorun buradan mı geliyor bilemiyorum ki. İlişki öncesi de çok zevk alamıyorum. Eşimle hiçbir problemimiz yok onu çok arzuluyorum ama iş o raddeye gelince bir şey hissedemiyorum. Sizden de böyle bir durum yaşayan var mı? Neler denediniz,nasıl üstesinden geldiniz çok merak ediyorum. Artık uyuyamıyorum ne yapsam ne etsem olmuyor. Bunu yaşayanlar varsa yazarsa minnettar olurum bir ben böyleyim sanırım..