Zevk alamayan var mı?

Evet bende aseksüel olduğumu düşünmüyorum. Çünkü dediğiniz gibi aynen istek çekim var ama his sıfır. Çok sağolun teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Acaba hangi bölüme gitmek gerekli onu bilemedim. Bir tedavisi var mıdır o da yok gibi geliyor ama.. tekrar teşekkür ederim ilgilenip yazdığınız için
Sanırım durumunuza Anorgazmi deniyor. Yanlış yönlendirmeyeyim de. Psikoterapi yöntemleri kullanılıyor olabilir, internette öyle yazıyor. Bilişsel davranışsal cinsel terapi diyor hatta. Rica ederim umarım rahata erersiniz.

Konsantremi olamiyosunuzki acaba.o anda sadece zevke odaklanin.dikkatinizi sadece o ana verin.aklinizda baska bjsey gecirmeyin.o zaman olur gibime geliyor.

Ramazan ramazan aklınıza bu mu geldi.
Ramazanla alakası nedir ki? Yaşadığı problemi anlatmış konu sahibesi. Evli misiniz değil misiniz bilmiyorumda belki bilginiz yoktur ramazan ramazan insanlar cinselliğe ara vermiyor iftardan sonra yapıyorlar. Kaçıncı yüzyıldayız bi yıkılmadı şu tabular

Uzak kaldığımızda istek çok oluyor çok da o yönden özlüyorum fakat o ana gelince zevk, his yok. Kendimde beğenmediğim yerler elbet var ama kafama asla takmıyorum. Eşimde de keza öyle. Sevdiğim için zaten gözüme her şeyi güzel geliyor. Çok teşekkür ederim gerçekten ilgilenip yazdığınız için. Peki cinsel terapiyle gerçekten bu durum düzelir mi? Düşününce imkansız geliyor his yok çünkü
Ben düzeleceğini düşünüyorum altında başka psikolojik sebep yatıyordur. Belki takmıyorum dediğiniz şeyleri takıyor olabilirsiniz aslında.
Yada seviyorsanız bile belki kırıldınız ve içinize attınız.
Yada ne bileyim belki ikinci tür vajinismus vardır.
Pekiii kendi kendinizidemi tatmin edemiyorsunuz? Cinsel terapist çözer gidin bence :)

Konsantremi olamiyosunuzki acaba.o anda sadece zevke odaklanin.dikkatinizi sadece o ana verin.aklinizda baska bjsey gecirmeyin.o zaman olur gibime geliyor.
O zaman hiç olmaz cinsellikte rahat olmak akışına bırakmak önemlidir bence :)

Peki herhangi bir ilaç kullanıyor musunuz?Depresyon ilacı gibi.O tür ilaçların yan etkisi anorgazmi.

Ramazanla alakası nedir ki? Yaşadığı problemi anlatmış konu sahibesi. Evli misiniz değil misiniz bilmiyorumda belki bilginiz yoktur ramazan ramazan insanlar cinselliğe ara vermiyor iftardan sonra yapıyorlar. Kaçıncı yüzyıldayız bi yıkılmadı şu tabular
Sağol çok bilgilendim şuan.

Beyninle alakali bir durum oldugunu düsünüyorum.
Kafan cok mu dolu, baska seyler mi düsünüyorsun, nedir?
Vucudun orada olsa da zihnin orada degilse olmuyor.
Akisina birak ve sadece zevk almaya bak, hareketlerini sinirlama. Münkünse psikologala da paylasabilirsin bu durumu.
Cinselligi senelerce bastirdiktan sonra insan hemen acilamiyor.
Ben cinsel icerikli o videolardan izleyip kendime terapi yaptim desem inanin.
Senelerce ahlaksizlik, tabular, bekaret falan filan benyimiz doluyor. Bunlardan arindiktan sonra saglikli bir cinselllik yasanabiliyor malesef.

Cinselliğe alışana kadar böyle bi süreç olabiliyor. Bende de öyle bi süreç olmuştu. Sıfır zevk hiçbi tat yoktu. Sonraları tadını almaya başladım. Sizin de öyle bi süreç olabilir.

Evliliğin %90ı cinsellik. Zevk almıyorsanız ilerde çok sıkıntı yaşarsınız, kendinize yazık.

Her ilişkide olmak zorunda değil modunda olmazsın o gün zevk alamazsın, eşin erken boşalır arada zevk alamazsın vs.

Ama devamlı olması o ilişkiyi zora sokar.

Ve emin olun bir süre sonra eşiniz zevk alıyormuş numarası yaptığınızı anlayacak. Çok daha kötü hissedecek kendini

Eşinizle birlikte olurken başkasını hayal etseniz. Tasvip etmiyorum ama belki o zaman zevk alırsanız sorunun sizde olmaığını anlamış olursunuz.

Back
X