- Konu Sahibi bulutlukumbara
Aynı kaderi paylaşıyoruz canım bende de aynı dert var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ruh hastasısınız. Yukarıda zaten önceden burada bir üyeliğim olduğunu ama aylar aylar önce iptal ettirdiğimi söylediğim halde bunu yazmanız aşırı komik. Zaten burayı kullanıyordum. Siz işsizsiniz galiba.
Benim sorunum bu işte gündüz bir arkadaşa tekniğin birini deneyeceğim dedim adam eve bi geldi 10 karış surat bulduğu fırsatta azarlar falan eee bu adamın neyini isteyim benTelevizyonda izlemiştim. Eğer eşiniz size ufak da olsa olumsuz bir şey söylediyse mesela sen çok zayıfladın dedi sabah. Akşam da sen onu içinde yaşıyorsun psikolojik olarak etkileniyorsun içinde ve zevk almıyorsun.
Bunu bi uzman anlatıyordu bu gerçekten var. Sen farkında olmasan bile vücut bunu içine atıyor. Sevgiyle alakası yok. En ufak bişey bile cinsel hayatı etkiliyor. Eşinin çok güzelsin demesi var veya eleştirmesi var. Kadınlar etkileniyor her şeyden.Benim sorunum bu işte gündüz bir arkadaşa tekniğin birini deneyeceğim dedim adam eve bi geldi 10 karış surat bulduğu fırsatta azarlar falan eee bu adamın neyini isteyim ben![]()
Yok ben bunu çok önceden farkettim kendimde zaten :)Bunu bi uzman anlatıyordu bu gerçekten var. Sen farkında olmasan bile vücut bunu içine atıyor. Sevgiyle alakası yok. En ufak bişey bile cinsel hayatı etkiliyor. Eşinin çok güzelsin demesi var veya eleştirmesi var. Kadınlar etkileniyor her şeyden.
Büyük ihtimalle ten uyumunuz yok ;( çok büyük aşk yasayanlarda bile karşılaşabiliyor1 yıllık evliyim çok severek evlendik. Görücü usulü gibi bir durum yok. Fakat ilişkide zevk alamıyorum. Bekarken filmlerdeki gibi bulutların üstünde uçacağım falan zannederdim. Sonra “peh bu muymuş ya bu” diye hayal kırıklığına uğradım. Eşimde bir problem yok, ilişki öncesi de gayet uzun. Fakat bende zevk hiç yok. Kuruluk yok,acı yok. Her şey tam aslında ama o his yok. Bazen rol yapıyorum zevk alıyormuşum gibi, bu da gururuma dokunuyor. Eşimi kandırmak artık beni sıkıyor. Çünkü zevk almadım dediğimde eşim gerçekten çok üzülüyor. Evlenmeden önce de kendi kendimi tatmin ederken de çok zorlanırdım. Acaba sorun buradan mı geliyor bilemiyorum ki. İlişki öncesi de çok zevk alamıyorum. Eşimle hiçbir problemimiz yok onu çok arzuluyorum ama iş o raddeye gelince bir şey hissedemiyorum. Sizden de böyle bir durum yaşayan var mı? Neler denediniz,nasıl üstesinden geldiniz çok merak ediyorum. Artık uyuyamıyorum ne yapsam ne etsem olmuyor. Bunu yaşayanlar varsa yazarsa minnettar olurum bir ben böyleyim sanırım..
Eşinizle birlikte olurken başkasını hayal etseniz. Tasvip etmiyorum ama belki o zaman zevk alırsanız sorunun sizde olmaığını anlamış olursunuz.
Sen ilişki için mi?evlendin boşanmak demisinCinsellikten aslında hoşlanmıyor değilim. Düşünürken veya hayal ederken epey bir şeyler hissediyorum hoşuma gidiyor. Ama fiziken hayır his yok. Bu da mı aseksüellik? Ten uyumu yoksa ne olacak? Boşanmak mı gerekiyor sırf bu yüzden..ne kötü illetmiş bu.