zevk suyu hamile bırakırmı :(:(

sekr

GardolabımızEfLaTuN Olsun
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2010
214
8
318
Ankara
Kızlar çok kötü durumdayım ben nasıl böyle bir şey yaptım anlamadım şehir dışından sevgilim geldi bizde kaldı 2 gün beraberdik ve döndü bizde o günlerde bir şeyler üzerimizde bir şeyler yoktu ama tam birleşme olmadı sadece sürtünme ve dokunmayla oldu zevk suyu gelmişti değdirirken sizce hamile kalmışmıyımdır adetimde 1 hafta önce bitti çok zor durumdayım napacam ben ya nasıl yaptım böle bişi

merak etme hamile değilsin.zaten bir hafta önce adetin bitmiş .normal ilişkide bile olsa hamile kalmak imkansız gibi bir şey yumurtalığın olgunlaşma dönemi söz konusu çünkü.sürtünnme yolu ile hamile kalınmaz

sanırım da tam da yumurtlama dönemine denk gelmiş bu kotu olmuş
çok kucuk bi ihtişmal zevk suyuyla hamile kalmak ama asla kalmazsın da diyemeyiz
ertesi gun hapları var onlardan al istersen

büyük ihtimal yumurtlama dönemlerine denk gelmiş malesef ve evet zevk suyu da hamile bırakabilir.çünkü içinde az da olsa sperm vardır.ama çok çok küçük ihtimal.yani büyük ihtimal değilsindir bence.her ihtimale karşı ertesi gün hapı kullan istersen.

ya ymurtlama dönemi 11. günden sonra değilmiydi ama tam birleşmede olmadı zarda duruyor yerinde boşalma falan olmadı sadece zevk suyu değdi off

canım olmaz deyıp senı yanıltmak ıstemem cok kucuk bı ıhtımal olabılır o yüzden hemen bı eczaneye kos ve bır ertesı gun hapı alıp zaman kaybetmeden ıc

yaşadığımız yer ufak bir yer bütün esnaf tanıyo nasıl alcam ilacı pek arkadaşımda yok aldırsam ama kalmam demi

yaşadığımız yer ufak bir yer bütün esnaf tanıyo nasıl alcam ilacı pek arkadaşımda yok aldırsam ama kalmam demi

çok küçük de olsa ihtimal var. tam da yumurtlama zamanına denk gelmiş. bahsettiğin gibi bir yerse mutlaka duyulur. tanınma ihtimalin olmayan bir yere git ama ihmal etme. ne olur ne olmaz

off kızlar yaa arkadaşım var tıpta okuyor istanbulda ona sordum çok zor ihtimal dedi içine girmemiş dedi kalmayabilirsin dedi napcam ben yaaa

biraz kocakari tavsiyesi olcak ama madem ertesi gunu hapi alamiyorsun,bol maydanoz yiyip suyunu icip sogan tuketmek ise yarar diye duymustum bu ikisi cok guclu antioksidanlar,vucutta ne var ne yok goturuyorlar.ama tabi tansiyonuna dikkat et,ikiside tansiyonunu dusurur o yuzden aldigin besinlerde tuz oranini iyi ayarla.

Oyh yıl olmuş 2013 hala aynı sorunlar. Birleşin de bitsin bu çile. Arkadaşım öyle birleşme olmadan zevk suyu ile hamile kalınma ihtimali 1000'de 1'dir. O da imkansıza yakın bir ihtimal. Birleşme olsaydı bu ihtimal birazcık artabilirdi. Lakin bu durumda neredeyse imkansız. O zevk suyunun içinde 1000'de 1 ihtimalle bir sperm parçası olacak da, o da yine aynı imkansız ihtimal dahilinde birleşme olmadan mevcut kanalı geçip yumurtalığa ulaşacak da, o kanalda ilerlerken ölür gider o zaten merak etme. Minnak yavru barınamaz o uzun kanalda tek başına. Rahat ol sen.

Zaten yüksek ihtimalle ilişkin devam ederse bir sonraki konun bekaret olur. Sonraki konu da "birleşme oldu içime boşalmadı ama zevk suyu ile hamile kalınır mı?" olacak. Sonraki de kürtaj...

Sizi yargılamıyorum dileyen dilediğini yaşar. Ancak cinsellik mevzularını iyice öğrenmeden, biyolojik yapınıza vakıf olmadan yapmayın şu işleri. Sonra yok yere ruh hastası oluyorsunuz. Forumlardan medet umuyorsunuz.

hayatım tam birleşme olmadan hamile kalamazsın merak etme ama zevk suyu hamile bırakabilir tam birleşme olduğunda ama.

Oyh yıl olmuş 2013 hala aynı sorunlar. Birleşin de bitsin bu çile. Arkadaşım öyle birleşme olmadan zevk suyu ile hamile kalınma ihtimali 1000'de 1'dir. O da imkansıza yakın bir ihtimal. Birleşme olsaydı bu ihtimal birazcık artabilirdi. Lakin bu durumda neredeyse imkansız. O zevk suyunun içinde 1000'de 1 ihtimalle bir sperm parçası olacak da, o da yine aynı imkansız ihtimal dahilinde birleşme olmadan mevcut kanalı geçip yumurtalığa ulaşacak da, o kanalda ilerlerken ölür gider o zaten merak etme. Minnak yavru barınamaz o uzun kanalda tek başına. Rahat ol sen.

Zaten yüksek ihtimalle ilişkin devam ederse bir sonraki konun bekaret olur. Sonraki konu da "birleşme oldu içime boşalmadı ama zevk suyu ile hamile kalınır mı?" olacak. Sonraki de kürtaj...

offf ablam haklısın seni yadırgamıyorum benim aptallığım dediğim gibi içime hiç girmedi zaten zarda duruyor sadece değdirdik kesinlikle boşalma falan olmadı eğer bu durumda olmassa içimi rahatlattın

Son düzenleme:

offf ablam haklısın seni yadırgamıyorum benim aptallığım dediğim gibi içime hiç girmedi zaten zarda duruyor sadece değdirdik kesinlikle boşalma falan olmadı eğer bu durumda olmassa içimi rahatlattın

Değdirdik derken arkadaşım şu cümleleri azıcık daha normal seçseniz 15 yaşındaki kızlar da var bu forumda
Madem sonrası pişmanlık ya hiç yapma ya da arkasında dur tam yap
Yazık ediyorsunuz böyle kendinize

Zar da duruyor zar da duruyor :) Dursun o elleme onu. Çok da kurcalama. Besle büyüt ninniler söyle. Ne geliyorsa başımıza o durup durmaması konusu ülke gündeminden daha mühim olan zar parçası yüzünden geliyor. Sen sürekli zar duruyor diye vurgulayınca benim tüylerim şaha kalkıp atabarı oynuyor. O derece irkiliyorum...

Tamam artık hadi takma kafana. Zar duruyor sorun yok :) Aslan gibi zar var o minnak spermi engelleyecek. Kanalının yeniçerisi o zar şu an. Ona bir zeval gelirse o zevk suyunun içinde sinsice pusuya yatmış minnak spermi kimse durduramaz. Zarına iyi bak. Kolaylıklar dilerim :)

şimdiki 15likler bizim bilmediğimiz çooook şeyleri biliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…