Kızlar çok kötü durumdayım ben nasıl böyle bir şey yaptım anlamadımşehir dışından sevgilim geldi bizde kaldı 2 gün beraberdik ve döndü bizde o günlerde bir şeyler üzerimizde bir şeyler yoktu ama tam birleşme olmadı sadece sürtünme ve dokunmayla oldu zevk suyu gelmişti değdirirken sizce hamile kalmışmıyımdır adetimde 1 hafta önce bitti çok zor durumdayım napacam ben ya nasıl yaptım böle bişi
Vala biz okadar ugrasıyoruz,sen 1 damla suyla hamile kalırsan vallahi pes derim.Zannetmiyorum bişey olucagını.
yaşadığımız yer ufak bir yer bütün esnaf tanıyo nasıl alcam ilacı pek arkadaşımda yok aldırsamama kalmam demi
Oyh yıl olmuş 2013 hala aynı sorunlar. Birleşin de bitsin bu çile. Arkadaşım öyle birleşme olmadan zevk suyu ile hamile kalınma ihtimali 1000'de 1'dir. O da imkansıza yakın bir ihtimal. Birleşme olsaydı bu ihtimal birazcık artabilirdi. Lakin bu durumda neredeyse imkansız. O zevk suyunun içinde 1000'de 1 ihtimalle bir sperm parçası olacak da, o da yine aynı imkansız ihtimal dahilinde birleşme olmadan mevcut kanalı geçip yumurtalığa ulaşacak da, o kanalda ilerlerken ölür gider o zaten merak etme. Minnak yavru barınamaz o uzun kanalda tek başına. Rahat ol sen.
Zaten yüksek ihtimalle ilişkin devam ederse bir sonraki konun bekaret olur. Sonraki konu da "birleşme oldu içime boşalmadı ama zevk suyu ile hamile kalınır mı?" olacak. Sonraki de kürtaj...
Sizi yargılamıyorum dileyen dilediğini yaşar. Ancak cinsellik mevzularını iyice öğrenmeden, biyolojik yapınıza vakıf olmadan yapmayın şu işleri. Sonra yok yere ruh hastası oluyorsunuz. Forumlardan medet umuyorsunuz.
offf ablam haklısınseni yadırgamıyorum benim aptallığım dediğim gibi içime hiç girmedi zaten zarda duruyor sadece değdirdik kesinlikle boşalma falan olmadı eğer bu durumda olmassa içimi rahatlattın
Değdirdik derken arkadaşım şu cümleleri azıcık daha normal seçseniz 15 yaşındaki kızlar da var bu forumda
Madem sonrası pişmanlık ya hiç yapma ya da arkasında dur tam yap
Yazık ediyorsunuz böyle kendinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?