Oyh yıl olmuş 2013 hala aynı sorunlar. Birleşin de bitsin bu çile. Arkadaşım öyle birleşme olmadan zevk suyu ile hamile kalınma ihtimali 1000'de 1'dir. O da imkansıza yakın bir ihtimal. Birleşme olsaydı bu ihtimal birazcık artabilirdi. Lakin bu durumda neredeyse imkansız. O zevk suyunun içinde 1000'de 1 ihtimalle bir sperm parçası olacak da, o da yine aynı imkansız ihtimal dahilinde birleşme olmadan mevcut kanalı geçip yumurtalığa ulaşacak da, o kanalda ilerlerken ölür gider o zaten merak etme. Minnak yavru barınamaz o uzun kanalda tek başına. Rahat ol sen.
Zaten yüksek ihtimalle ilişkin devam ederse bir sonraki konun bekaret olur. Sonraki konu da "birleşme oldu içime boşalmadı ama zevk suyu ile hamile kalınır mı?" olacak. Sonraki de kürtaj...
Sizi yargılamıyorum dileyen dilediğini yaşar. Ancak cinsellik mevzularını iyice öğrenmeden, biyolojik yapınıza vakıf olmadan yapmayın şu işleri. Sonra yok yere ruh hastası oluyorsunuz. Forumlardan medet umuyorsunuz.
şimdiki 15likler bizim bilmediğimiz çooook şeyleri biliyor
Zar da duruyor zar da duruyor :) Dursun o elleme onu. Çok da kurcalama. Besle büyüt ninniler söyle. Ne geliyorsa başımıza o durup durmaması konusu ülke gündeminden daha mühim olan zar parçası yüzünden geliyor. Sen sürekli zar duruyor diye vurgulayınca benim tüylerim şaha kalkıp atabarı oynuyor. O derece irkiliyorum...
Tamam artık hadi takma kafana. Zar duruyor sorun yok :) Aslan gibi zar var o minnak spermi engelleyecek. Kanalının yeniçerisi o zar şu an. Ona bir zeval gelirse o zevk suyunun içinde sinsice pusuya yatmış minnak spermi kimse durduramaz. Zarına iyi bak. Kolaylıklar dilerim :)
ama çok güldüm msjına özellikle besle büyüt kısmına :)
zar duruyor da yukarıdaki yorumumda bashettiğim kişinin zarı da doğumda yırtıldı zaten yani zar dursa ne fayda göbüş bebiş dolduktan sonra
off göbüş ve bebiş dedim dilimi kesicem ama yani zar herşey demek değil onu anlatmaya çalıştım konu sahibine..
off peki bişi sorcam ilaç almak için cuma günü oldu gece hangi ilaç kurtarır doğum kontrolmü yoksa ertesi gün hapımıbirde yumurtlama döneminde isem engellermi bu ilaçlar
yaşadığımız yer ufak bir yer bütün esnaf tanıyo nasıl alcam ilacı pek arkadaşımda yok aldırsamama kalmam demi
Zar da duruyor zar da duruyor :) Dursun o elleme onu. Çok da kurcalama. Besle büyüt ninniler söyle. Ne geliyorsa başımıza o durup durmaması konusu ülke gündeminden daha mühim olan zar parçası yüzünden geliyor. Sen sürekli zar duruyor diye vurgulayınca benim tüylerim şaha kalkıp atabarı oynuyor. O derece irkiliyorum...
Tamam artık hadi takma kafana. Zar duruyor sorun yok :) Aslan gibi zar var o minnak spermi engelleyecek. Kanalının yeniçerisi o zar şu an. Ona bir zeval gelirse o zevk suyunun içinde sinsice pusuya yatmış minnak spermi kimse durduramaz. Zarına iyi bak. Kolaylıklar dilerim :)
ertesi gün hapı adı üstünde hemen ertesi gün alınmıyor mu ki,sizin cuma günü olmuş olay bugün pazar..d.kontrol hapının en gibi etkisi olacak ki olmuş bir şeye?
hamile değilsen ki düşük ihtimal bir daha yok sürtü yok dürttü yok değdirdi vb..şeylere kalkışmayacaksın en garantisi bu.bak telaş içerisindesin ne gerek var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?