- 7 Ekim 2023
- 29
- -2
- 1
- 20
- Konu Sahibi baharciceg
-
2 gündür sürtünme olayı yok diyordukBen sevgilimle sürtnme yoluyla ilişkiye girdik bende iç çamaşırı vardı ama onda yoktu kucağındydım zorlama oldu baskı yaptı acaba zevk suyu iç çamaşırımdan geçer mi? cumartesi günü yaşandı bir de max iki üç dakika sürmüştür hap almalı mıyım üstünden bir iki gün geçti ben zannetmiyorum birşey olcağını ama fikirlerinizi merak ettim
Yok kuzum geçmez,cumartesi günleri kapalı oluyor.Ben sevgilimle sürtnme yoluyla ilişkiye girdik bende iç çamaşırı vardı ama onda yoktu kucağındydım zorlama oldu baskı yaptı acaba zevk suyu iç çamaşırımdan geçer mi? cumartesi günü yaşandı bir de max iki üç dakika sürmüştür hap almalı mıyım üstünden bir iki gün geçti ben zannetmiyorum birşey olcağını ama fikirlerinizi merak ettim
Öyle demesem sonra evlenecek bu sefer de 3 dakika sürüyor erken boşalma mi var ne yapmalıyım diye soracak simdidrn peşin peşin söyleyeyim dedimYok kuzum geçmez,cumartesi günleri kapalı oluyor.
Ciddi misinizBir hayırlı olsun da benden.
Allah analı babalı büyütsün canım.
Kız zevk suyunu sordum ya3 dakika sürmüş erken boşalmada var ayrıl sevgilinden
Ay almalı mıyım bilemedim almak istemedim zaten düzen bozuyor zararları fazla ama panik yaptımCumartesi pazar hafta tatili.
Ciddi mi soruyorsun bilemiyorum ama o ilaçlar dış gebeliğe yol açıyor! Ben yaşadığım için biliyorum.
Devamida gelirKız zevk suyunu sordum ya
Tabii ki alma ilaç. külottan geçer mi kız pess SPERMAN mı buAy almalı mıyım bilemedim almak istemedim zaten düzen bozuyor zararları fazla ama panik yaptım
Allah analı babalı büyütsün ❤6 ay sperm banyosu yaptik zor gebe kaldik.Ondan birşey olmaz.Camasir varmis zaten.
Bizde 7 ay deneme sonunda6 ay sperm banyosu yaptik zor gebe kaldik.Ondan birşey olmaz.Camasir varmis zaten.
Akrepler olarak taktığımızı alırız ama öyle ama böyle heheBizde 7 ay deneme sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?