Zevk suyu

Ben bu konulardan nefret ediyorum. Yorum yapmayım diyorum duramıyorum. Cahil insan görmeye de tahammülüm yok biraz cinsel bilgi öğrenelim lütfen. İç çamaşırından vajinana nasıl geçsin ? Asıl ben sana soruyorum şu an anlat bana nasıl geçsin ? Nasıl geçmesini bekliyorsun ?

Sen zevk suyusun haddini bil diye vuracakti ki kafasina ama ne yapsin ögrendi iste yine de kizmayalim böyle böyle ögrenecek

Sen zevk suyusun haddini bil diye vuracakti ki kafasina ama ne yapsin ögrendi iste yine de kizmayalim böyle böyle ögrenecek
Öyle tabi öyle ama bir kere olsun konu açmak yerine aynı şeyi google üzerinden yazıp aratsalar büyük ihtimalle 200 tane sadece kk konusu önüne düşer. Hatta ve hatta birebir aynı cümlelerle sorulmuş süttürme temalı konular ve verilen cevaplar düşer önüne.

Hatta ve hatta bir üye vardı ayda bir yapıyordu ve inatla ayda bir aynı şekilde aynı soruyu sorup ayrıntı veriyordu. Kızın seks günlüğü olmuştuk ya. İşte buna bişey diyince de ben ban yedim. Kardeşim ya korun ya doğur ya da yapma şu işi.

Böyle zevk alıyorsa demek

Yaz geldi, alev alacaksınız

Ben hamile kaldım o şekilde hatta partnerimde de iç çamaşırı vardı.
Ben de o şekilde hamile kaldım hatta bende mom jean de vardı, ondan anne oldum herhalde

Şaka bi yana böyle deneyimleri okuyunca yokluktan beyaz donla şehrin ortasında havuza giren küçük çocuklar geliyor aklıma. Ya yapacaksanız korunun ve sağlıklı yoldan yapın ya da tekstil sektörünü şu drama alet etmeyin ya

B baharciceg ablacım hakkını yemişim pardon sen de burayı seks günlüğü yapmışsın ya zaten. Since 2023.
İstediğim konuyla açabilirim bence aklımda şüphe varsa aynı konuyla gene açabilirim gayet
anlık gelişiyor yaşadığımız şeyler aa hadi sürtünelim şu gün diye birşey olmuyor o yüzden prezervatifimiz olmuyor tabi bu da hata yaptığımda hata biliyorum ama sürtünmeyle zor bi ihtimal ama panik yapan birisiyim tedirgin oluyorum sadece bukadar sitem içermenize gerek yok

Hap almak için geç artık.
Bekleyip göreceksin.

İşte senin hatan. Çoluk çocuk işleri bunlar bana çok saçma geliyor. Bak şimdi napıyosun biliyor musun, bilgisayarında operada bir sekme açıyorsun ve bu konu başlığını orda aratıyorsun. Sonrasında her seks yapamayışınızda ama hamileyim diye ağladığında o sekme kenarda açık dursun bilgisayarında her opera açıldığında otomatik açılsın o da. Seni bu keser ne ben ne başkası ne yüz kere hamile değilsin diyen kesmez. Her gün aynı sayfaya gir ve aynı şeyi gör tamam mı kazı hafızana bunu. Korunmayı öğrenene ya da çocuk doğurma cesaretini edinene kadar deneyebilirsin bence. Bir şans verilebilir. Böylelikle her seks yaptığında bizim haberimiz olmamış olur. Alt komşun bile benden daha az biliyordur senin seks hayatını. Yan odanda gibiyiz artık akraba olduk.

Okuma girme benim sayfama o zaman buda bu kadar basit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…