- 29 Ağustos 2014
- 5.281
- 17.625
- 448
- 33
- Konu Sahibi didoyiyenkoalaa
-
Sizin erkek arkadaşınız kondom takıyor mu? Bunu soruyor muyuz biz
Ya güzel kızım yaşın kaç bilmiyorum ama karşında ki erkek 5 dk zevki için hayatını mahvediyor psikolojini bozuyor bunun bi farkına varın artık. Çok istiyorsa prezervatif takacak neden ella içip tüm düzenini sağlığını mahveden sen oluyorsun? Azcık akıllı olun lütfen. Bunu atlatırsın ama bir sonrakilerde mutlaka bir açık verirsin çok pişman olursun benden sana abla tavsiyesi kınamadan yorum yaptığımı bilmeni isterimArkadaşlar meraba ilk defa cinsel ilişki yaşadım, başta korunduk daha sonra korunmasız bir şekilde yaptık,geri çekme yöntemini uyguladık,zevk suyusundan hamile kalırım diye korktuğum için 15 saat sonra ella hapı içtim aşırı korktuğum için sizede sormak istedim
bu sitede neden herkes yargılar bir tavır alarak yanıt veriyor ilk deneyimim yazmışım görmüyonmuSen prezervatif kullansan bile acaba hamile kaldım mı diye endişelenip konu açardın.
Madem bu kadar panikliyorsun,korkuyorsun yapma.
Şimdi ella+stres yüzünden aylarca adet olamayacaksın. ilk cinsel deneyimim
bianlık gelişen bişey çok sağolun sizde zaten stres altındayım daha çok geriyosunuz hamile kalma ihtimaline karşı alınması gereken bi hap olduğu için aldım yoksa kimse için hayatımı tehlikeye atmamYa güzel kızım yaşın kaç bilmiyorum ama karşında ki erkek 5 dk zevki için hayatını mahvediyor psikolojini bozuyor bunun bi farkına varın artık. Çok istiyorsa prezervatif takacak neden ella içip tüm düzenini sağlığını mahveden sen oluyorsun? Azcık akıllı olun lütfen
Anlıyorum olacak olana çare yok artık zaten. Ben seni germek için söylemiyorum bundan sonrakiler için uyarıda bulundumbianlık gelişen bişey çok sağolun sizde zaten stres altındayım daha çok geriyosunuz hamile kalma ihtimaline karşı alınması gereken bi hap olduğu için aldım yoksa kimse için hayatımı tehlikeye atmam
Anlıyorum olacak olana çare yok artık zaten. Ben seni germek için söylemiyorum bundan sonrakiler için uyarıda bulundum
Kiloyla alakası tam olarak nedir?Ella bunu engelliyor ancak her zaman %100 değil. Kilonuz belli bi kilonun üstündeyse, üstünden zaman geçmiş ise hiçbir anlamı yok. Umarım yoktur da kürtajı korunma biçimi haline getirmezsiniz
Belli bir kilodaki hormonla kilolu insandaki hormon düzeni farklı oluyor. Haliyle kilo arttıkça hormon bozukluğu da artıyor. İlaçta haliyle çokta bir etki etmiyor.Kiloyla alakası tam olarak nedir?
Evet benim esim 7 yil korunduk bana bir kere hap icirmedi. O haplarin ve kurtajin size nasi bi zarar vereceginin farkinda degilseniz gidin biraz farkindaliginizi arttirin kendinize deger verin. Cahillik basa bela yahu ne yaparsaniz yapin.
insan gibi cevap verene insan gibi cevap veririm abla BİLİYORUM ZATEN ELLANIN VÜCÜDUMA ZARAR VERDİĞİNİ FAKAT YAPABILCEGIM BASKA BIR SEY YOKTU ben soru sormusum sacma sapan yanıtlar gelıyo yanıtlamazsınız olur biterArkadaşlara ne için çıkışıyorsunuz? Sizin hormonlarınızı sizden çok düşünüyorlar. Ellanın vücudunuza hormonlarınıza neler yaptığını çok iyi araştırırsanız bir daha ilacın adını ağzınıza bile almazsınız. Hastalıklardan ve gebelikten korunmak için prezervatifsiz ilişkiye girmeyin. 5 dklık zevk size birçok pişmanlık getirir
Off yazmaz olaydım gerçekten, Ona bakılırsa prezervatifle bile %1 %2 ihtimal var ozaman prezervatifle bile riskli yapmayınEvet benim esim 7 yil korunduk bana bir kere hap icirmedi. O haplarin ve kurtajin size nasi bi zarar vereceginin farkinda degilseniz gidin biraz farkindaliginizi arttirin kendinize deger verin. Cahillik basa bela yahu ne yaparsaniz yapin.
Cevapladım çünkü çok komiksinizcevaplama ozaman kardeşTamam en çok siz korunuyosunuz allahım ya
Kocanızın ilkiniz olduğunu düşünmeniz içler acısıCevapladım çünkü çok komiksinizValla bana sorarsan korunmadan istediğim gibi oldu çünkü helalimdi
Ahahaha herkesi kendiniz gibi folloş sanma şekerimKocanızın ilkiniz olduğunu düşünmeniz içler acısıhadi ablacım uzaklaş
Off yazmaz olaydım gerçekten, Ona bakılırsa prezervatifle bile %1 %2 ihtimal var ozaman prezervatifle bile riskli yapmayıngelmişsin cahil diyorsun bana koca karılar doluştu iyice yaw
Guzelim senin yasin basin kac basmiyor pek galiba. Prezervatifle ihtimal olmasi onemli degil ki cok cokk cok milyonda birdir kondomla hamile kalmak ama bu evliyken zaten sorun degil. Evlenmemissin madem cinsellik yasayacaksin kendini korumaya al. Daha genc yasta hormon basma vucuduna soyle karsindaki korunsun ona bi zarari yok sonucta. Allah akil fikir versin koca kari da olduk 30 yasinda ya
Tamam abla alırımGuzelim senin yasin basin kac basmiyor pek galiba. Prezervatifle ihtimal olmasi onemli degil ki cok cokk cok milyonda birdir kondomla hamile kalmak ama bu evliyken zaten sorun degil. Evlenmemissin madem cinsellik yasayacaksin kendini korumaya al. Daha genc yasta hormon basma vucuduna soyle karsindaki korunsun ona bi zarari yok sonucta. Allah akil fikir versin koca kari da olduk 30 yasinda ya
İlk deneyimin olabilir.bu sitede neden herkes yargılar bir tavır alarak yanıt veriyor ilk deneyimim yazmışım görmüyonmu
İlk deneyimin olabilir.
Ama madem bu kadar ciddiye aldığın,korktuğun bir durum gerekirse çift prezervatif tak.
Hatta sürtüşürken bile prezervatif tak.
Önlemini al diye diyorum.
opusurkende takıyo muyuzİlk deneyimin olabilir.
Ama madem bu kadar ciddiye aldığın,korktuğun bir durum gerekirse çift prezervatif tak.
Hatta sürtüşürken bile prezervatif tak.
Önlemini al diye diyorum.
Bence siz takın aşkımopusurkende takıyo muyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?