Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şİmdi benim buraya yazdıklarıma sadece dışarıdan bakıp cevap veremicek , sinirden yerinde zıp zıp zıplicek arkadaşlar var deemi
mesela ben bi tarafımdan uydursam ve desemki pasahlıminiktanruça vacinusmus olmuş cevap veremiceek deeemi
ölee uzaktan uzağa melül melül bakaraktan '' yoh vala olmadım '' dicek içten içe
evet..
ben bu işi sefdim..
daha bi ayrı keyif aldım şimcik şakkıdı
Şİmdi benim buraya yazdıklarıma sadece dışarıdan bakıp cevap veremicek , sinirden yerinde zıp zıp zıplicek arkadaşlar var deemi
mesela ben bi tarafımdan uydursam ve desemki pasahlıminiktanruça vacinusmus olmuş cevap veremiceek deeemi
ölee uzaktan uzağa melül melül bakaraktan '' yoh vala olmadım '' dicek içten içe
evet..
ben bu işi sefdim..
aaaa:1shok: vajimusmusmu olmuşş yazıkkk iyi kızdı beee :çok üzgünüm:tüh tühh getti canım fistuk gibin garu
vala ben diyenlerin yalancısıyım canım
mle bi dedikodu almış başını gitmiş nerden çıktı bilemim tabi şakkıdı şakkıdı
şimdi gelirde bi yolaklarsa seni görüsün :roflol:
z.çtımın resmidir![]()
gırmısı olmuş oda yalnız ne zamna oldu ben heç farkında deelim şakkıdı
evet..
ben bu işi sefdim..
aaaa:1shok: vajimusmusmu olmuşş yazıkkk iyi kızdı beee :çok üzgünüm:tüh tühh getti canım fistuk gibin garu
vala ben diyenlerin yalancısıyım canım
mle bi dedikodu almış başını gitmiş nerden çıktı bilemim tabi şakkıdı şakkıdı
şimdi gelirde bi yolaklarsa seni görüsün :roflol:
z.çtımın resmidir![]()
gırmısı olmuş oda yalnız ne zamna oldu ben heç farkında deelim şakkıdı