Zevk'ini çıkarmak bu olsa gerek ....

ee madem böyle bir hakkımız var yazmamak ayıp olurdu dimikaydirigubbakcemile3

lik konuyu mizahta açalım yaa burası olmas :1closedeyes:
formatıma ters annarsınıs :delphin:

yawww ben sitede böle bi bölüm olduğunu bilem bilmiyomuş
safmıymışım neymişim ben yaaa :utangac:
eee ne yazcaz şimcik :delphin:

Şımdi benim buraya yazdıklarıma sadece dışarıdan bakıp cevap veremicek , sinirden yerinde zıp zıp zıplicek arkadaşlar var deemi :delphin:
mesela ben bi tarafımdan uydursam ve desemki pasahlıminiktanruça vacinusmus olmuş cevap veremiceek deeemi :delphin:
ölee uzaktan uzağa melül melül bakaraktan '' yoh vala olmadım '' dicek içten içe :delphin:

evet..
ben bu işi sefdim..
daha bi ayrı keyif aldım şimcik şakkıdı

Şİmdi benim buraya yazdıklarıma sadece dışarıdan bakıp cevap veremicek , sinirden yerinde zıp zıp zıplicek arkadaşlar var deemi :delphin:
mesela ben bi tarafımdan uydursam ve desemki pasahlıminiktanruça vacinusmus olmuş cevap veremiceek deeemi :delphin:
ölee uzaktan uzağa melül melül bakaraktan '' yoh vala olmadım '' dicek içten içe :delphin:

evet..
ben bu işi sefdim..

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Şİmdi benim buraya yazdıklarıma sadece dışarıdan bakıp cevap veremicek , sinirden yerinde zıp zıp zıplicek arkadaşlar var deemi :delphin:

evet..
ben bu işi sefdim..

aaaa:1shok: vajimusmusmu olmuşş yazıkkk iyi kızdı beee :çok üzgünüm:tüh tühh getti canım fistuk gibin garu

aaaa:1shok: vajimusmusmu olmuşş yazıkkk iyi kızdı beee :çok üzgünüm:tüh tühh getti canım fistuk gibin garu

vala ben diyenlerin yalancısıyım canım :delphin:
mle bi dedikodu almış başını gitmiş nerden çıktı bilemim tabi şakkıdı şakkıdı

ay alemsiniz ya valla korkulur sizden..
ee daha daha neler var:)))))))))

evet..
ben bu işi sefdim..

vala ben diyenlerin yalancısıyım canım :delphin:
mle bi dedikodu almış başını gitmiş nerden çıktı bilemim tabi şakkıdı şakkıdı

şimdi gelirde bi yolaklarsa seni görüsün :roflol:

z.çtımın resmidir :delphin: :delphin:
gırmısı olmuş oda yalnız ne zamna oldu ben heç farkında deelim şakkıdı

demek vajinusmus neyim olmuşum, hmmm ilginç enteresann
koynumda yılan mı besledim la beeen :mymeka: :mymeka: :oklava:
arkamdan atıp tutuyon demek fında karısı :mymeka:
Allaaaama şükür taş cibin karıyım, vajinusmus falan da olmadım
heeç bi cinsel problemümüüs yukk yılan cibi karıyım taaam mı :mymeka: :dilcikar:

bi de gene diyenlerin yalançusuyum clody ( nam-ı diğer k.l.t :jeyyar: )

'' içime dolan bu ürpertiler beni uyutmiyy geceleri :jeyyar:
nerde benimmmm beyaz atlı diri kalçalı / edeleli erkekim ''' şeklinde nameler düzerekten geceyi zabah zor bağlıliymiş :delphin:

diyenlerin yalançısıyım :delphin:

Back
X