Erkek beynini asla anlayamayacagim.hele de zevksiz olanlarini... Adam ebru polat cekici,adriana degil diyor.nasil is anlamiyorum... Aysun kayacinin estetikli dudaklarina bayiliyorlar...silikonlu gogus mu var,hemen dipleri dusuyor...anlamiyorum arkadas... Hayir ben de sorunluyum.Turkleri begenen adamlara direk sapik gozuyle bakiyorum. Ama sanirim turkiyedekilerin dogal guzellikleri olduguna inanmadigimdan.bir kac ornek disinda... Simdi sogudum adamdan.konusasim falan kalmadi.gozumde beyefendi olan adam simdi o kadar basitlesti ki...offf(( bu konuya da nasil geldik bilmiyorum.filmler oyuncular falan derken,ben kasindim,sordum (
iyide herkesin zevki farkli
güzellik anlayisi farkli
niye bu kadar taktin ki ?
adini söyledigin isimlerin hicbirini begenmiyorum ben mesela
hepside cok guzel olabilir dünya begenebilir ama ben begenmiyorum
ne yani ben zevksizmiyim Adriana Limayi begenmedigim icin
Adriana limayi begenmemesi degil. Begendigi kisileri cok overek anlatmasi. Heryeri estetik olan bi kadindan,mukemmel bi kadin,kusursuz diye bahsetmesi.ama iste sorun bende de var diyorum ya zaten. Hemen kafamda onyargi olusuyor
Niye zevksiz olsun ki, herkes senin zevkine göre mi olacak :). Ayrıca kimi güzel kimi çirkin bulmasıyla adamdan soğumak ta ayrı bir komediymiş. Konuşacak/paylaşacak ve kafaya takacak konu kıtlığından böyle şeylerle kafanızı kurcalamayın. Bir de konuyu hemen adamların cinsel isteğine getirmekten de vazgeçin; karşı cinsten cinsel olarak elbette etkilenecek insanlar. Doğanın kanununu bozdunuz yahu.
Cok guldumyahu doganin kanununa saygim var tabi ama belki ben asiri ozguvensizim ondan. Yani bana guzel oldugumu soyledi ama simdi bana bu ici bos bi iltifat gibi gelmeye basladi. Adamin guzel dedigi kadinlar hep estetikli. Ben de oyle ahim sahim bi insan olmadigimdan,beni mi yiyor acaba diye dusunmeye basladim. Illaki begendigi kadinlar olur da sanki anlatirken biraz abartti. O oyle anlatinca da ben ister istemez ben kimim ki diye dusunmeye basladim.
Bence bu takıp takmamakla ilgili birşey. Nasıl mı?
Mesela benim çok sevdiğim bi ünlü var. Şarkılarını çok dinlerim, posterleri albümleri hep vardır bende.
Erkek arkadaşım çok sinirleniyor bu duruma. Hep bunun lafını yapar. O öyle yapınca benim şarkıları daha çok dinleyesim geliyor tuhaf
Oda bana inat yabancı şarkıcılardan bi kaç tanesini över, şarkılarını över. Ama nasıl anlatmak, sinir bozucu doğal olarak :)
Peki ben ne yapıyorum? O öyle diyince "he bencede güzel hatun, şarkılarını falanda seviyorum güzel yani" diyorum.
Sonra söyleyecek bişi bulamıyor zaten
Yani işin özü; ne kadar sinir olsanda takma, onunla aynı fikirde olduğunu düşünmesini sağla
Sen ne kadar ters tepki verip uzatırsan o daha da uzatır çünkü.
Ayrıca öyle pat diye soğuyorsan ortada bi sevgi yoktur diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?