zevksiz erkekler!!!

igrokcha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2011
156
1
68
Ankara
Erkek beynini asla anlayamayacagim.hele de zevksiz olanlarini... Adam ebru polat cekici,adriana degil diyor.nasil is anlamiyorum... Aysun kayacinin estetikli dudaklarina bayiliyorlar...silikonlu gogus mu var,hemen dipleri dusuyor...anlamiyorum arkadas... Hayir ben de sorunluyum.Turkleri begenen adamlara direk sapik gozuyle bakiyorum. Ama sanirim turkiyedekilerin dogal guzellikleri olduguna inanmadigimdan.bir kac ornek disinda... Simdi sogudum adamdan.konusasim falan kalmadi.gozumde beyefendi olan adam simdi o kadar basitlesti ki...offf (( bu konuya da nasil geldik bilmiyorum.filmler oyuncular falan derken,ben kasindim,sordum (

aynen ya bu erkekler böyle işleri güçleri cinsellik özellikle bu zamanda böyle internetteki sapık şeyleri izledikçe dahada istekleri değişiyor bunların çok yazık ya gerçekten doğru düzgün erkek kalmadı maalesef bulanlarda çok şanslı

iyide herkesin zevki farkli
güzellik anlayisi farkli
niye bu kadar taktin ki ?
adini söyledigin isimlerin hicbirini begenmiyorum ben mesela
hepside cok guzel olabilir dünya begenebilir ama ben begenmiyorum
ne yani ben zevksizmiyim Adriana Limayi begenmedigim icin

Evet maalesef. O kadar ilginc seyleri begeniyorlar ki... Sonra biz paranoyak,kiskanc oluyoruz. Bi begendigi kisiye bak,bide bana.nasil inanayim ki beni begendigine. Tamam biz de yakisikli erkeklere bakiyoruz. Mehmet gunsur,burak ozcivit vs. Ama bizimki onlar gibi degil. Icinde cinsellik olmadigindan anlamiyorum onlari.yarin bir gun evlendigim adam ya boyle unlu birine hastayim falan derse... Sogurum ben ondan :'((

Adriana limayi begenmemesi degil. Begendigi kisileri cok overek anlatmasi. Heryeri estetik olan bi kadindan,mukemmel bi kadin,kusursuz diye bahsetmesi.ama iste sorun bende de var diyorum ya zaten. Hemen kafamda onyargi olusuyor

Adriana limayi begenmemesi degil. Begendigi kisileri cok overek anlatmasi. Heryeri estetik olan bi kadindan,mukemmel bi kadin,kusursuz diye bahsetmesi.ama iste sorun bende de var diyorum ya zaten. Hemen kafamda onyargi olusuyor

anladim simdi
o zaman dogal kadinlardan hoslanmiyor demek ki
asiri seyler hosuna gidiyor siskin dudak, silikon gögüs vs vs vs
bir kadinin sacini oksadigi zaman eline citcitlari gelince anlar :) bir dizide görmüstüm
adam korkudan bayilmisti :)

:)) ya oyle iste... Bide ben boyle seylere takildigimdan,herkesi gonderiyorum.elde var sifir.tanisma asamasindan oteye gecemiyorum

Niye zevksiz olsun ki, herkes senin zevkine göre mi olacak :). Ayrıca kimi güzel kimi çirkin bulmasıyla adamdan soğumak ta ayrı bir komediymiş. Konuşacak/paylaşacak ve kafaya takacak konu kıtlığından böyle şeylerle kafanızı kurcalamayın. Bir de konuyu hemen adamların cinsel isteğine getirmekten de vazgeçin; karşı cinsten cinsel olarak elbette etkilenecek insanlar. Doğanın kanununu bozdunuz yahu .

Bence bu takıp takmamakla ilgili birşey. Nasıl mı?
Mesela benim çok sevdiğim bi ünlü var. Şarkılarını çok dinlerim, posterleri albümleri hep vardır bende.
Erkek arkadaşım çok sinirleniyor bu duruma. Hep bunun lafını yapar. O öyle yapınca benim şarkıları daha çok dinleyesim geliyor tuhaf
Oda bana inat yabancı şarkıcılardan bi kaç tanesini över, şarkılarını över. Ama nasıl anlatmak, sinir bozucu doğal olarak :)
Peki ben ne yapıyorum? O öyle diyince "he bencede güzel hatun, şarkılarını falanda seviyorum güzel yani" diyorum.
Sonra söyleyecek bişi bulamıyor zaten

Yani işin özü; ne kadar sinir olsanda takma, onunla aynı fikirde olduğunu düşünmesini sağla
Sen ne kadar ters tepki verip uzatırsan o daha da uzatır çünkü.
Ayrıca öyle pat diye soğuyorsan ortada bi sevgi yoktur diye düşünüyorum.

Cok guldum yahu doganin kanununa saygim var tabi ama belki ben asiri ozguvensizim ondan. Yani bana guzel oldugumu soyledi ama simdi bana bu ici bos bi iltifat gibi gelmeye basladi. Adamin guzel dedigi kadinlar hep estetikli. Ben de oyle ahim sahim bi insan olmadigimdan,beni mi yiyor acaba diye dusunmeye basladim. Illaki begendigi kadinlar olur da sanki anlatirken biraz abartti. O oyle anlatinca da ben ister istemez ben kimim ki diye dusunmeye basladim.

Bazı erkekler doğallıktan bazısı aşırılıktan bazısı da ortalama bir bakımdan hoşlanır. Onemli olan sizi nasıl beğendiği ve sizin o kriterlere uyup uymadığınız.

Ya bunu kafana çok takma. Ebru Polat dediğin için ondan örnek vereyim, bazı erkekler güzellikten çok seksiliğe çekiciliğe bakıyor. Burda onu çekici bulması tamamen cinsel anlamda. Ben de yakışıklı erkekleri sevmem mesela; bir çok arkadaşıma yakışıklı gelen erkekleri beğenmem. Karizmatik, erkeksi olması beni daha çok etkiler. Erkekteki durum da buna benziyor. Özgüven meselesine gelince, seni beğenmiyorsa defolur gider :); adamı zorla tutmuyorsun nasılsa. Böyle şeyleri kafana takma gerçekten üzülürsün.

Daha tanisma safhasindayiz.begeniyorum ama tam olarak tanimiyorum. Tanidikca sevmek daha guzel olurdu tabi ama sanki bizde bir sorun var :) hayirlisi diyelim de bakalim.

hepimizin begendigi ünlüler vardır da bunun muhabbetini yapmayı dogru bulmuyorum
Mesela çevremdeki butun erkekler Zeynep çamcıyı begenir, ben de begenirim, hatta aşıgım diyebilirim. Eski erkek arkadaşımın ona aşık oldugunu biliyordum ama hiç sinirlenmedim cunku çok muhabbetini yapmadı, hele cinsel muhabbet hiç geçmedi.
Ama atıyorum Hadise'yi begeniyorsa vucudunu begeniyor demektir, bunun muhabbetini yapmaksa çirkinliktir (başıma da geldi)
Ben mesela burak özçiviti çok begenirim, ama sevgilime bunun muhabbetini yapmam, hele söyle böyle mukemmel hiç demem
Sebebi de sevgilimin ondan kat kat yakışıklı ve seksi olması değil
Seviyeyi korumak lazım ilişkide, saygı çok önemli

Bu konu saka mahiyetinde mi acilmis dedim, ciddi galiba, dumur olmus vaziyetteyim.
Isteyen istedigi tur insani begenir, ister estetikli ister degil. Bu mu kaldi sorun olacak yani? Bu kadar sig meselelerle zaten tanismaktan oteye gidemezsiniz. Aşın bunlari bence.

Aklima zamaninda bir arkadasla yaptigim sohbet geldi. Ben ulker browni seviyorum deyince, sacmalama eti daha guzel demisti. Ya anladik, sen onu seviyorsun, ben de bunu seviyorum deyince, israrla hayir eti deyip durmustu. Zevk meselelerini tartismak cok egreti duruyor kusura bakmayin. Yasinizi merak ettim bir de.

Ahaha, kızlar çok tatlısınız. Erkek milleti... Mantık şu, ruh güzelliğine önem verseydik duvarımızda Adriana Lima posteri olmazdı:)) (alıntıdır)

Benimki de Ebru Şallı'yı beğeniyor (fizik vs.) diyorum yüzü estetik, göğüs estetik, işi zaten plates bırak da güzel olsun
Benim de beğendiklerim var o da onlara onlar ilaçla öyle kas yapıyolar diyo karşılıklı beğendiklerimizi yerin dibine sokup rahatlıyoruz işi şakası bi'yana bizene ya Allah sahibine bağışlasın

yahu estetik mestetik, iyi yapılmışsa güzel duruyor mu duruyor, saç boyamak oje sürmekte doğallıktan uzaklaşmaktır o zaman,kadınlar güzel görünmek ister sağım solum pörsürse ben de yaptırırım bişeyler mesela
monica belluciyi tek geçerim bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…