zevksiz erkekler!!!

Sen sormuşsun, senin samimiyetine güvenerek adam dürüst cevap vermiş. Sen de hazır fırsatı gelmişken ne hissetiğini söyleseydin yerinde.

Mutlaka dürüstlüğü için bir artı puan ver derim. Adam bir çok içten pazarlıklı erkeğin yapacağı gibi, benim için iç güzellik önemli olan, doğallığıyla, içtenliğiyle etkileyecek bir bayan diye edebiyat yapsaydı, sorgulamadan inanırdık di mi?

susan coffey nedir ya satanist gibi tövbe yarabbim... onu beğenenler jennifer lawrence i görmemiş herhalde hemen hemen aynı tipteler de ondan örnek verdim. O kız çok duru geliyor bana mesela... beğenirmisiniz bilmem.

bakmak düşünceyi dile getirmek parayla mı ya da yasak mı? herkesin beğendiği ünlü kişiler vardır ve ballandıra ballandıra anlatır ben öyle yapıyorum mesela bu benim zevksiz veya sapık olduğum anlamına gelmez. o onun gözünde iyiyse anlatışı sana abartı gelir. Biri sana güzel dediyse tamam dünyanın merkezinde sen olursun artık diğer herkes çirkindir hele birine güzel değilsin ıyy zevksiz sapık insan. Bir erkeğin hormonları gereği ilk dikkatini çeken fizik yani estetiktir.Erkeği geç herkes için geçerlidir bu ben ilk bakışta tipine bakmam diyen bariz yalan söylüyordur. Ki güzel vücutlu bir kadın görünce bizim bile dibimiz düşüyor bırakın da onların da düşsün.
o silikonları veya diğer estetik operasyonları da estetik görünüş için yaptırmıyor muyuz. Bir de şu var bu bütün kadınlar için geçerli dünya üzerindeki ama bizim ülkemizdeki kadınlarda biraz daha abartıya kaçıyor sanki güzel birini görünce "ay o mu güzel doğal değil bi kere o baksana burnunu yaptırmış saçları zaten boya(bazısı ileri gidip namusuna haysiyetine laf edecek kadar düşebiliyorlar onlardan bahsetmiyorum bile) " sanki imkan tanınsa kendisi yaptırmayacak o silikonu. doğallıktan bahsedeceksek oje sürmen makyaj yapman hatta kaş alman bile doğal halinden uzaklaştırıyor seni doğallık öyle de bozuluyor.

herkesin seninle aynı zevki olmasını beklemen bile saçmalık. Adam istediğini beğenir istediğini beğenmez. Sende kıvaö tatlıtuğu beğenirsin oda o adama sarışın kız gibi oğlan neyini beğeniyolar bunun diye düşünebilir aynı mantıklı. Dert etmeye değmez bence, lafını açman bile saçma.

arkadaşlar bence bu konu daha uzadıkça uzar... böylece bir kere daha anlamış olduk zevklerle renkleri tartışamayacağımızı.... gerçekten herkesin zevkleri çok ayrıymış hani birisi çok çirkin bi kadını beğenip de çok güzel bir kadına çirkin diyebiliyorsa diyebileceğimiz hiçbirşey yok artık gerçekten

Erkek milleti işte canım
Kendi sevgilisine,karısına izin vermez ama başka birinde gördü mü silikonu dibi düşer
Ama merak etme hepsi aynı değildir sen böylesine denk gelmişsin, naparsın zevkler

Bence size göre zevksiz.
Ben Ebru Polat'ı da Aysun Kayacıyı da çok beğeniyorum.
Zaten hal ve tavırları benziyor. Çirkin değiller.sonuçta zevk meselesi.
Mesela Adriana Lima nın yüzü bana çok keskin geliyor bakışları falan çok keskin
Ama Ebru ve Aysun un daha masum bir suratı var daha seksiler bence.
Bende erkek olsam açıkçası tercihim bu tarz bi kadın olurdu.

valla herkesin kendi tercihi ama ne yalan söyleyeyim canım sana hak verdim. ebru polat gibi kadınlar bana çok yapay geliyo. benim erkek arkadaşım bana bunu söyleseydi bende soğurdum cidden.

vay arkadaş ne erkek tıplerı varmış.bızım klasık turk erkeklerı sarı saclı mavı goxlu sısık dudaklı sılıkonlu bırını gördüler mı dıplerı düşer.ıstısnaları dışında tabi:)

O zaman ben zevksizin en önde gideni hatta bayrak sallayanıyım

Konuda geçen hiç bir bayanı, erkeği güzel / yakışıklı bulmuyorum

Hay Allah seni:))) adam sana ofsaytı endireği faulu anlattırmamış iyi ki:)

Ebru Polat'ın makyajsız halini görmüş mü? eğer görmüş ve beğeniyosa göz problemi olabilir
Benim konuştuğum çoğu erkekte Hatice Şendili beğeniyo kadın güzel tamam ama asıl olay bakışlarında daima sevişicek gibi bakıyo valla yada bana öyle geliyo

herkesin kendine göre güzelliği var . ebru polatta güzeldir kendince . tamam adriana kima gibi olamaz ama her kadın güzeldir bakımlıysa . zaten güzellik görecelidir tartışılmaz birşey .

ebruyu niye beğeniyor sence sütgen numaralarına bak anlarsın

Valla ben şu ana kadar Adriana limayı beğenmeyen bi erkek görmedim ,ne çevremde ne de net ortamında..
Evet erkekler doğal güzellikten anlamıyo bence,aşırı makyajlı tiplere bakıyolar.
Bu arada bir kaç yorum dikkatimi çekti,tamam Adriana 'yı beğenmiyo olabilirsiniz,güzellik anlayışınıza uymuyor olabilir ama kadına çirkin demek haksızlık değil mi sizce? :) Kadın güzellik ortalamasının çok çok üstünde bi bayan..Sonuçta birini güzel bulmak,güzellik standartınıza uyması ayrı bir şeydir,birinin güzel olması apayrı bişeydir..

hahaha ılahı arkadasım sana bır sorum var pekı erkek arkadasın adonisli baklavalı 1.90 cm boyunda bı ınsan evladımı .bence cevap hayır bu durumda o kadınlara anca uzaktan öleeeeeeeeeeeee bakar:) benım esım de bana cok zayıfsın dıo dusun kı benım boyum 1.80 kılom 58 ınsanlara gore manken gıbıyım ama esım hep sıkayet eder tahta der bana bende ona senın gobegındekı yağlardan bana ver ıkımızde guzelleselım dıorum

kızlar hepinize çok teşekkür ederim :) olumlu-olumsuz tüm eleştirilere teşekkürler. açtığım başlığın ne kadar gereksiz olduğunu farkettim. hani yaz sıcaklarının rehaveti, boşluk hissiyatı,üst üste gelen olumsuzluklar derken kafayı ona takmışım... o konuşmanın geçmesi bile saçmaydı aslında ki o arkadaşla o muhabbetten sonra koptuk. çünkü mevzu sadece beğenme mevzusu da değildi. başka bir arkadaşımla konuyu irdelerken farkettim, erkekler yıllarca ergenlik döneminde izledikleri filmlerin etkisinde kalıyorlar ve çekiciliği ön planda olan kadınları beğeniyorlar. evli arkadaşlarımın da dediği gibi hiç birisi kendi eşinde bunları istemiyor. çünkü eşinin dikkati o yönde çekmesini istemiyor.kendisi de eşini zaten olduğu gibi sevdiğinden gerek görmüyor. bide hakikaten niye o kadar taktıysam kıskandım mı naptım o an bilemedim şimdi aysun kayacıyı da çok sempatik bulurum,insanların zannettiğinin aksine çok zeki bi kadın.. sevgilisi bigün aysun kayacıyı aldatmış. o da tam olayın üzerine gelmiş. ve hatunun da rus olduğunu anlayınca basıp gitmiş...tabi giderken sevgilisinin arabasına rusya haritasını çizerek.. neyse tekrar teşekkürler seviyorum hepinizii....

Yanlış adamla konuşuyor olabilirsin :) İlk olarak Aysun Kayacı diyorsa. Gerçi adam Türkü Turan dicek. Sen o kim diceksin. Olaylar olaylar :)

Yanlış adamla konuşuyor olabilirsin :) İlk olarak Aysun Kayacı diyorsa. Gerçi adam Türkü Turan dicek. Sen o kim diceksin. Olaylar olaylar :)

yok zaten dedim ya o sığ muhabbetin üzerine konuşmamayı seçtim. zaten zıt karakterlere sahiptik. o serzenişi de nasıl gaza gelip yazdıysam artık Türkü Turan da güzel bu arada.beğendiğim bir oyuncu. su an daha ciddi dertlerim var gerçekten :) sonrasında yazdıklarımı okurken de ben mi yazmışım diye şaşırdım zaten. :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…