ya herkesin zevki farklıdır bende kıvanç tatlıtuğu beğenmem halbuki çoğu bayan beğenir zevkler ve renkler tartışılmazmış
ben de pek beğenmiyorum kıvanç' ı ne yalan söliim.murat boz' u da beğenmem mesela ama kızlar hayran :)
Doğallıktan kasıt nedir Allah aşkına? Aklıma geldi arkadaşım doğal olayım diye işe yataktan kalktığı gibi gelirdi. Yani güzel bir kız değildi, kendine de bakmazdı doğal olacağım diye. Kötü duruyordu açıkçası. Ben insanların kendine bakması taraftarıyım. Ha makyajsız bebek gibi olursun doğal güzelliğin vardır, yapmazsın, tercih meselesi. Ama güzel olmayan birinin de kalkıp doğal olacağım diye bakımsız gezmesi hiç hoş değil. Benim için güzel güzeldir. Ne sarışını var, ne esmeri, ne de kumralı, ne de zencisi. Ne estetiklisi, ne de doğalı hiç farketmez. Güzelse güzel derim. Dışardan bakılınca bana güzel geliyorsa ''ay bunun burnu yapılıymış, ay göğsünde estetik var'' diye sonradan çirkin diye yaftalamam açıkcası.
aa bak işte orda duralım... doğallıktan yanayım fakat bakımsızlığa asla tahammülüm yoktur.. doğallıkla bakımsızlık da karıştırılmamalı bence... ben mesela saçlarımı boyuyordum hemde sık sık rengini değiştirirdim şuan saçım koyu kahve kendi rengim... ama ellerime de dikkat ederim, saçımın kesimine/modeline/şekline de, temizliğimede,makyajıma da, kaşımdı tüyümdü herşeyime bakarım. Ama sanırım biraz da yaşım ilerledkçe doğallığın daha iyi olduğunu düşündüm. Eskiden 19 yaşlarımdayken falan saç boyası merakım vardı bir de palyaço gibi boyanırdım... gerçekten bir zamandan sonra insan kendi güzelliğini istiyor. Ve biraz da erkek arkadaşımın da etkisi oldu bu durumda.. o doğallığı çok seviyor...
ben size erkek arkadaşımın en beğendiği kadını söyleyeyim de hayretlerden hayret beğenin: charlotte gainsbourg. hayatımda tanıdığım en orjinal adam kendisi, her yönden. hayır insan bunu görünce kendinden de şüphe ediyor...
ben de çok beğeniyorum o kadını :26:
Yani insan kendinde bence ufak tefek değişiklikler yapmalı. Dediğin gibi aşırı palyaço gibi de boyanmamak gerek. Kime ne yakışıyorsa zamanla keşfetmeli ve ufak tefek değişiklikler, bakım yapılmalı diye düşünüyorum ben. İnsan zaten zamanla keşfediyor kendini. Ne yakışır ne yakışmaz buluyor. Şu açıdan yaklaşmak gerek bir insanın hatları güzeldir sadece burnu bozuyordur. Gider yaptırır bebek gibi olur. Ona da estetikli diye mana bulmamak gerekli diye düşünüyorum. Sana da katılıyorum.
:) ben de çok beğeniyorum ama sanatçı olarak. yoksa erkek gibi kadın değil mi sanki?
Murat bozu begenmeyen varmiymis yaa. Bayiliyorum valla .. O degilde en sinir oldugum sey dip boyasi gelmis platin sarisi sacli file corapli asiri makyajlilara bakmalarii!!! Eski sevgilim boyleydi sapikmiydi neydo artik ben en ufak dekolte giymek istesem kiyamet kopar ama kendisi oyle tiplere gozu kayardi pisligin. Mesela herkese uzun sac yakismaz koylu guzeli gibi beli asan saclari modern bulmuyorum ama o bana sacini uzat filan diyodu uzun sari boyali sacli kizlara bakiyodu filann ay dusundukce sinir oluyorum yaa erkek irkindan soguttu beni salak sey!
benimkide bu kadını çok beğeniyomuş demin sordum beğenmeyen erkek olmaz diyo bunu adama bak ya
http://www.iwallscreen.com/stock/susancoffey-susan-coffey-red-hair-up-net.jpg
Erkek beynini asla anlayamayacagim.hele de zevksiz olanlarini... Adam ebru polat cekici,adriana degil diyor.nasil is anlamiyorum... Aysun kayacinin estetikli dudaklarina bayiliyorlar...silikonlu gogus mu var,hemen dipleri dusuyor...anlamiyorum arkadas... Hayir ben de sorunluyum.Turkleri begenen adamlara direk sapik gozuyle bakiyorum. Ama sanirim turkiyedekilerin dogal guzellikleri olduguna inanmadigimdan.bir kac ornek disinda... Simdi sogudum adamdan.konusasim falan kalmadi.gozumde beyefendi olan adam simdi o kadar basitlesti ki...offf(( bu konuya da nasil geldik bilmiyorum.filmler oyuncular falan derken,ben kasindim,sordum (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?