Zeynebimiz için...

saime77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2009
448
3
96
Adana
kızlar bugece cuma gecesi hepimiz zeynebimiz için çok dua edelim.. herkes ne biliyorsa okusun... yer gök dua üstüne ........inş. teşhis konur hemen iyileşir....

Rabbim yasemine ( musyas) güç zeynebimize acil şifa verir inşallah.... bu gece dualarımız onlara olsunnn....

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:
İnşallahh ii olcak cnm dualarımız onunla bütün kuzucuklar hep ii olsun onlara gelcek herşey bize gelsin
Hadi kızlar hep beraber bu gece az biraz zamanımızı ayıralım :Saruboceq:

Dün forumda okuduğumdan beri dua ediyoruz biz oğlumla zeynep bebek için. Allahım inşallah yardımcıları olsunda sağlığına kavuşsun minik kızımız. En kısa zamanda evine sıcak yuvasına sağlıcakla döner inşallah......amin..........

ışallah tez zamanda iyileşir zeynep Rabbim şifa yağmurları yağdırsın üstüne :Saruboceq:

inşş en kısa zamanda iyileşir zeynep.tüm dualarımız onunla

YüceRabbim bütün çocukları ana ve babalarına bağışlasın.güzel zeynebe acil şifalar diliyorum.munyas herşey güzel olacak buna inanıyorum.

allah hepinizden razı olsun kızlar dualarınız yaradıı kabul oluyo zeynerb yemeye başladıı suda içio ishali kendi kendine bitti şükürler olsun rabbime ve sizlereeeee

allah hepinizden razı olsun kızlar dualarınız yaradıı kabul oluyo zeynerb yemeye başladıı suda içio ishali kendi kendine bitti şükürler olsun rabbime ve sizlereeeee

çok sevindim yasemincim. Dahada iyi olucak sen içini ferah tut. dualarımız zaynep adayla...

yasemin inşallah çok daha güzel haberlerini alıcaz minik adanın. iyileşecek minik prenses...

yasemin canım benimmm çok sevindimm yemeye başladığına, inş. hiçbişeyiği kalmıcak annesi dualarımız zeynebimizle..:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…