Zeynebimiz için...

kızlar bu sabahyine zorla yarım kase mama verdim biş kase kustu yavrum ya şu sonuçlar çıksada tedavisi başlasa resmen aç duruo sütüm çok azaldı strestennn yetmio eminim onaa sonuçlar 4-5e kalmış off ya

inşallah tertemiz çıkacak sonuçları canım..bebekler 3 günde solar 3 günde açar der annem..benim kızımda hasta hiçbişey yemiyor yediğinide balgamı olduğu için kusuyor...çok zayıfladı ama napalım canı içinde olsun yine toparlarlar...o yüzden sıkıntı yapma kendine yeterki sonuçları iyi çıksın tatlım...iştahı yerine gelir...

zaten cnm bnm dün acildeydik doktor mide bagırsak yoluna mikrop yapışmış yemesini engelliyo agzına bişi alsın kusma istegi oluşturuyo dedi

çok üzüldüm...şu mübarek cuma vakti ben de dua ediyorum...adaşım minik zeynebimiz...Rabbim sana acil şifalara versin...bi an önce iyileş olur mu...

dualarım zeynep bebek için bu mübarek cuma gününde allahım onu ailesine baüışlasın inşallah amin...

Zeynebime acil şifalar diliyorum. Rabbim başka dert vermesin kuzucuğumuza bütün kuzucuklara.

Allah kuzuya acil şifa versin. Anneciğine de moral...
Tez zamanda güzel haberlerini okuruz inşallah.

yeni gordum giremiyordum foruma zeynebimize gecmis olsun insallah sonuclar iyi cikar.sana da sabir versin canim bu sure icinde.

canım allah acil şifalar versin inşallah..... tez zamanda iyileşsin inşallah minik zeynep........

selam kızlar dualarınız sayesinde zeynebim eski neşesini bulmaya başladıoyunlar oynuyo dönüyo oldugu yerde sadece kilo kaybımız devam ediyo ishaltozu verdi doktor dün gece başladık bie muzu yedşrşyom anne sütüylw ezip gece uyanmıyo aglamıyo ikigündür çok şükür maşallah 41kere subhanallah diyim hemen nazarlanıyoz bişiye sevindigimizde sonuçlardan bitane kaldı onuda alsak uzmana randevu alcaz göstercem artık evimi eşimi çok özledim 15gündür istdeyiz ev ev üstünde heleki 2odalı bir evde olmuyo kızlar

Allah yardımcın olsun canım ya.. çok sevindim güzel haberlerine... keşke yakın osakta bende kalsaydın... zeynebimi öpüyorum kocaman.. Rabbim tez zamanda toparlanmasını nasip eder inş.

ALLAH yardmcn olsun..inş.düzelir bişeyi kalmaz..duayla yenemeyeceğin birşey yok yeter ki gönülden dua et..ben bunu bizzat yaşadım yavrumda..dua herşeyin başı..geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…