• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zeynep Kamil de tüp bebeğe başlama süreci

kucukkadiin

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
61
Puanlar
13
geçen hafta tüpleri mi aldırdım. tüp bebeğe randevu için geldiğimde evliliği bir buçuk yıllık olduğu için ücretli yaptırmam gerektiğini ücretli olduğu içinde heyet raporuna gerek olmadığını söyledi asistan doktor. ama bilgi almak için sekretere gittiğimde benimde heyet raporu almamın zorunlu olduğunu söyledi bir değişiklik sebebiyle. Bu süreç çok mu uzun sürüyor? özel de mi başlamalıyım Zeynep Kamil hastanesinde mi çok kararsızım. devlet hastanesinde yaptırmak istiyordum ama heyet raporu süreci uzatacağı için biraz kararsızım

Ben 2024 Ağustos'ta tüplerimin ikisi de alındığı için SGK desteği aldım. Bu sene farklı bir hastaneye gidip yine SGK desteği almak istediğimde mevzuatın değiştiğini tüplerimin olmamasının bir şey ifade etmediğini söylediler ve vermediler. Sakarya eğitim ve araştırma hastanesi rapor vermedi bana. Yasal olarak hakkımı arıyorum şu anda. Bakalım sonuç ne olacak

geçen hafta tüpleri mi aldırdım. tüp bebeğe randevu için geldiğimde evliliği bir buçuk yıllık olduğu için ücretli yaptırmam gerektiğini ücretli olduğu içinde heyet raporuna gerek olmadığını söyledi asistan doktor. ama bilgi almak için sekretere gittiğimde benimde heyet raporu almamın zorunlu olduğunu söyledi bir değişiklik sebebiyle. Bu süreç çok mu uzun sürüyor? özel de mi başlamalıyım Zeynep Kamil hastanesinde mi çok kararsızım. devlet hastanesinde yaptırmak istiyordum ama heyet raporu süreci uzatacağı için biraz kararsızım
Ne sen beni tanıyorsun ne ben seni tanıyorum ben de zeynepkamil'le aşılama yapacağım 1:30 yıldır gidip geliyorum bana hiçbir şey demediler evrak hazırladım ilaç aldım şimdi sadece kilomu dert ettiler kilo ver de 10 kg ver dedi verdim gittim şimdi gene 10 kg ver yani üç araba gidiş üç araba geliş Sultanbeyli'de oturuyorum gerçekten pişman oldum yani aklın varsa evraklarini zeynepkamil'den al özelde yap zaten gittiğin yola degmiyor en azından hızlı bir şekilde özelde işlerini hallediyorsun gerçekten zeynepkamil sadece doğum yapmak için iyi onun dışında hiç iyi değil hiç durumum olsaydı zaten direk özel tüp bebek yapardım gene sen bilirsin tabii

Ben 2024 Ağustos'ta tüplerimin ikisi de alındığı için SGK desteği aldım. Bu sene farklı bir hastaneye gidip yine SGK desteği almak istediğimde mevzuatın değiştiğini tüplerimin olmamasının bir şey ifade etmediğini söylediler ve vermediler. Sakarya eğitim ve araştırma hastanesi rapor vermedi bana. Yasal olarak hakkımı arıyorum şu anda. Bakalım sonuç ne olacak
merhaba sgk desteği dediniz ne oluyor

Back
X