Zeynep kamil hastahanesinde rahim filmi çektirenleeerrr

sareeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2012
134
27
48
Lütfen bana yardımcı olurmusunuz 1 hafta sonra rahim filmi çektiricem ama çok korkuyorummm tecrübeli arkadaşlar bilgilerini paylaşabilirlermi????

rahim filmini zeynep kamilde çektirmedim ama bnmde histereskopim orda yapılıcak eğer anesteziyle yaptırıcaksan hiç korkma sen ne oldugunu anlamadan uyanıyosun biraz kanamanla ağrın oluyo ertesi gün bişeyin kalmıyo anestesiz yaptıran arkadaşlarda adet agrısının biraz daha şiddetlisi oldugunu söylüyorlar cok korkulcak birşey değilmiş

Devlet hastanesinde anestezi yapılmıyo ama duyduğum kadarı ile baya canı yanmış gidenlerin((( gerçi kulakdan dolma haberlerle kendimizi korkutmamamız gerekiyo bende o yüzden gidenlerden bilgi almak istedim.

2 seneden fazla oldu ama ben z.kamilde hsgmi çektirdimm.Biraz tavır ve işlemde asistan yada ehil olmayan doktora rastlama şansın yüksek oluyor ama..
Maddi imkanın var ise hiiç o psikolojiyi çekme orada derim..300 tl falan dışarda..beni orada çektirmeden 1 hafta önce narinmi narin bir kızcağız ikna etmişti.Kii benim ağrı eşiğim çok yüksektirr..Zaten ertesi gün ben konuşuldum hastanedeee.Akıllı 2 tane teknisyen başımda gıkım çıkmıyor diye bekledilerrr..Ama öyle canım yanıyordukii bitsin diye ses etmemiştim..En sonunda başıma gelip hiçmi birşey hissetmiyorsun dedilerr..Ölüyorum bitmedimi dediğimde içeri koşup filmi çektiler röntgenini.Bütün sıvı karnıma dolmuştu çoktan..O yüzden hafif anestezili hatta olsa mükemmel olurr..Gerilmeden kasılmadann..Benim fikrim bu canım..

Lütfen bana yardımcı olurmusunuz 1 hafta sonra rahim filmi çektiricem ama çok korkuyorummm tecrübeli arkadaşlar bilgilerini paylaşabilirlermi????

merhaba canım merak ettim zeynep kamilde çektirdinmi filmi.bende önümüzdeki hafta çektiricem ve çok korkuyorum

merhaba canım merak ettim zeynep kamilde çektirdinmi filmi.bende önümüzdeki hafta çektiricem ve çok korkuyorum

kızlarrr ayrıca kadın doğumdan randevu alıp mı rahim filmi cektrdiniz yoksa adetinizinn 2. yada 3. günü tahliller için gittiğinizde o doktorda yönlendirebiliyormuuuu

zeynep kamil de rahim filmini çektirdim.. iyiki de orda çektirmiim, gidip özele gereksiz yere 200-300 liramı vermemeişim edim. doktor olsun yanında ki yardımcı olsun çok anlayışlı ve yardımcı olmaya çalışan insanlardı. özelde ondan daha iyisi olamazdı.... her aşamasında doktor beni bilgilendirdi, "şimdi ilaçsız bir film alacağız", "şimdi ilaç vereceğiz, biraz sızı olabilir" vb. Süreçten haberdar olunca insanın endişesi daha da azalıyor... zeynep kamil i kesinlikle tavsiye ederim...

cnm bende bu hafta zeynep kamil hastanesinde rahim filmi cektirmeyi düşünüyorum kadınhastalıkları ve jinekoloji doktorundan mı randevu aldın ve hangi doktordu ağrın falan oldumu cok yardıncı olabilirmisin

cnm bende bu hafta zeynep kamil hastanesinde rahim filmi cektirmeyi düşünüyorum kadınhastalıkları ve jinekoloji doktorundan mı randevu aldın ve hangi doktordu ağrın falan oldumu cok yardıncı olabilirmisin

yok canim adet olunca rahim filmi cekilen yere gidip randevu aliyosun ben iki sene once cektirmistim kanaman oluyo biraz o yuzden hazirlikli git canim yanacak diye korkutma kendini oyle cok uzun surmuyo zaten hem agri olayi kisiden kisiye degisir Allah yardimcin olsun

Zeynep kamil de rahim filmi çektirdim ve imkanı olan varsa özel hastanede anestezi ile uyutulup öyle çektirsin.Çünkü acıyla kendini kastığın zaman açık olan rahim kanalların röntgende kapalı çıkabilir.Buda yanıltıcı olabilir.
Gerçi benim acı eşiğim düşük ama dayanıklı olanının bile bu acıyı hissetmemesi imkansız.Önce bir kere ilaç sıkıyorlar basınçlı olduğu için o ilacın rahim kanallarında dolaştığını resmen hissediyorsun.sonra hemen röntgenini çekiyorlar.Bu işlemi toplamda iki kere yapıyorlar.Tek tesellisi acının fazla uzun sürmemesi 5 dk.dan daha az bir sürede geçiyor.Anlık bir acı.

Benimde rahim filmi cektirmem gerekiyor ama kararsizim zeynep kamil konusunda.sonucta ilac tabiki yakiyo ama ne biliyim iste her kafadan bi ses

Slm bnde cektirdim rahim filmi 15 gün önce zeynnep kamilde doktr asistandı ve cok acımasz canım cok yandı bide bunu üstene sonuç tüplerim kapalı ne yapmam gerekiyo bilmiyorum ama doktorda dedi cok kastın kendini diye inşllh kapalı gözkmüştr tüpleri kapalı olup hamile kalan varmı

Bende dün çektirdim zeynep Kamilde herkes moral vereceği yerde dudak isiriyordu sonradan anladım gerçekten çok haklilarmis

Cok sevindim canim senin Adina benim kapali cikti benmde cok agrim olmustu hatta kanamam eve gidene kadar devam etti

geçmiş olsun canım Allah sağlık şifa versin inşallah çok teşekkür ederim

Merhaba kızlar bende zeynep kamilde infertilite bölüme gidiyorum aşıla için tüm tahliller yapıldı tek kalan rahim filmi fakat çok sıra varmış regli olduğum da gidip tekrar denicem dışarıya sordum çok pahalı haksızlık 5 dk iş için insanlar aylığımızı istiyorlar bende zeynep kamilde yaptırcam bakalım biraz korkuyorum acılı diye ama en iyisini devlet hastanesi bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…