in_cim Popüler Üye Kayıtlı Üye 24 Kasım 2016 904 507 103 23 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi sareeee #41 Drystc86 .!.: Tüp bebek canım özelde yaptırdım ben Darısı tüm m isteyenlere Bıraz zor gecıyor ama 2 kere kanamadan hastanede kaldım cok rahat hareket felan edemıyorum en ufak agrıılarımda hep tedırgınlık le solugu dr da alıyorum Genişletmek için tıkla... hangi hastanede tüp bebek yaptırdınız ?
Drystc86 .!.: Tüp bebek canım özelde yaptırdım ben Darısı tüm m isteyenlere Bıraz zor gecıyor ama 2 kere kanamadan hastanede kaldım cok rahat hareket felan edemıyorum en ufak agrıılarımda hep tedırgınlık le solugu dr da alıyorum Genişletmek için tıkla... hangi hastanede tüp bebek yaptırdınız ?
Yasamademek123 Üç 🌸 🌸 🌸 annesi Kayıtlı Üye 1 Eylül 2017 5.326 8.497 198 38 23 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi sareeee #42 in_cim .!.: hangi hastanede tüp bebek yaptırdınız ? Genişletmek için tıkla... Ozel klinikte takıbım oldu tüm işlemlerim otojınemed de oldu
in_cim .!.: hangi hastanede tüp bebek yaptırdınız ? Genişletmek için tıkla... Ozel klinikte takıbım oldu tüm işlemlerim otojınemed de oldu