Aşılama Zeynep Kamil Hastanesi Aşılama.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

superisi1986

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
39
7
38
38
Merhaba arkadaşlar muayeneler sonucu doktor aşılama deneyelim dedi ve bir kağıt verdi hazırlayıp gel dosyanızı açalım dedi.. nüfüs kayıt örneği,Eşimin sperm test sonucu vs şeyler. Aşılamada ilac veriyorlarmı ve bunlara ben ücret ödeyecekmiyim acaba. Zeynep kamil hastanesinde Aşılama yaptıran yada bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirmi acaba.
Şimdiden Teşekkürler.

Selam S superisi1986 asilama yaptirdiniz mi ?

Arkadaslar merhaba bilgili tecrubeli arkadaslar yardimci olurmsunuz tesekkurler simdiden.. dun zeynep kamildeydim tüp bebek icin gereken evraklari ögrendim. . Evraklari topluyoruz asilama daha hic yapmadk der erkek faktoru oldugu icin asilamaya gerek yok dedi direk tüp bebek icin basvjrda bulunn dedi. Zeynep kamilde tup benk veya asilama yapan varmi ffiyatalr nedir

Evraklar neler sadece evrak öğrenip dönmek için yolum uzak direk hazırlayıp gideyim diye düşündüm ?bizdede erkek faktörü var.

TÜP BEBEK 1. ASAMA 450 2.TUP BEBEK 300 3.DENEME 250 GIBI FIYATLAR İLAC EKSTRA UCRETLİ.

İNTERNETTE YAZIYOR ZEYNEP KAMİL AŞILAMA EVRAK LİSTESİ YAZINCA CIKIYOR SMEAR ,RAHİM FİLMİ NÜFUS CÜZDANIFOTOKOPİ, ESININ SPERM SONUCU EŞİNİN KENDİNİN EVLİLİK CÜZDANI FOTOKOPİSİ FALAN BİKAC SEY DAHA VARDI GALİBAA

Bir bakayım teşekkürler.çoğu evrakım mevcut.

6 AYI GECMEDIYSSE SORUN YOK. ERKEN BASLA COK VAKİT KAYBEDİLİYOR DEVLETTE PROSUDUR GEREGİ

umarım okuyabilirsiniz:) zeynep kamil kadın doğum hastanesi aşılama istek evrak formu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…