- 12 Eylül 2014
- 39
- 7
- 38
- 38
- Konu Sahibi superisi1986
-
Selam S superisi1986 asilama yaptirdiniz mi ?Merhaba arkadaşlar muayeneler sonucu doktor aşılama deneyelim dedi ve bir kağıt verdi hazırlayıp gel dosyanızı açalım dedi.. nüfüs kayıt örneği,Eşimin sperm test sonucu vs şeyler. Aşılamada ilac veriyorlarmı ve bunlara ben ücret ödeyecekmiyim acaba. Zeynep kamil hastanesinde Aşılama yaptıran yada bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirmi acaba.
Şimdiden Teşekkürler.
selam S superisi1986 aşılamanı oldun mu acaba?Hayır evraklar eksik cıkdı bu hafta yeniden heyet için dosya goturcez sonra ne olcal bilmiyorum
Evraklar neler sadece evrak öğrenip dönmek için yolum uzak direk hazırlayıp gideyim diye düşündüm ?bizdede erkek faktörü var.Arkadaslar merhaba bilgili tecrubeli arkadaslar yardimci olurmsunuz tesekkurler simdiden.. dun zeynep kamildeydim tüp bebek icin gereken evraklari ögrendim. . Evraklari topluyoruz asilama daha hic yapmadk der erkek faktoru oldugu icin asilamaya gerek yok dedi direk tüp bebek icin basvjrda bulunn dedi. Zeynep kamilde tup benk veya asilama yapan varmi ffiyatalr nedir
İstenilen Evrak ve tahliller prosedür nedir ?bilginiz var mı?TÜP BEBEK 1. ASAMA 450 2.TUP BEBEK 300 3.DENEME 250 GIBI FIYATLAR İLAC EKSTRA UCRETLİ.
PROSUDUR KENDİNDEN İLERLİYO İLK GİTTİKTEN SONRA RANDEVU ALMADAN GİDEBİLİYORSUN ONLAR CAGIRIYOR ZATEN İNFERLİTE 1 HEMŞİRESİ ÇOK İLGİLİ ONU TAVSİYE EDERİM.İstenilen Evrak ve tahliller prosedür nedir ?bilginiz var mı?
Bir bakayım teşekkürler.çoğu evrakım mevcut.İNTERNETTE YAZIYOR ZEYNEP KAMİL AŞILAMA EVRAK LİSTESİ YAZINCA CIKIYOR SMEAR ,RAHİM FİLMİ NÜFUS CÜZDANIFOTOKOPİ, ESININ SPERM SONUCU EŞİNİN KENDİNİN EVLİLİK CÜZDANI FOTOKOPİSİ FALAN BİKAC SEY DAHA VARDI GALİBAA
6 AYI GECMEDIYSSE SORUN YOK. ERKEN BASLA COK VAKİT KAYBEDİLİYOR DEVLETTE PROSUDUR GEREGİ[/ geçmedide evrak listesini bulamadım ben nedense Google da.kesin bilgisi olan varsa yazabilirmi?
Çok sevinirim açıkçası .kafam birde o konuyla bulanıp duruyor çünküyarın bendeki evrak listesini kesin şekilde paylaşabilirim
rica ederim yarın konusuruz unutursam da siz yazın lütfen hazır evraklarla giderseniz baya erken yol alıyorsunuz cünkü....Çok sevinirim açıkçası .kafam birde o konuyla bulanıp duruyor çünkü
rica ederim yarın konusuruz unutursam da siz yazın lütfen hazır evraklarla giderseniz baya erken yol alıyorsunuz cünkü....
Çok teşekkürler ...umarım okuyabilirsiniz:) zeynep kamil kadın doğum hastanesi aşılama istek evrak formu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?