- Konu Sahibi superisi1986
-
Ben islemden sonra ne kadar canli ve hizli sperm enjekte ediyorlar onu merak ettim1 regl zamanı ara veriyoruz dedi doktor.sperm sonucunu almadım gerek var mı ona
A.s canim 2. Asilama icin zaten 1 adet donemi gecirmis oluyorsun yani ara vermis oluyorsun zatenSelam kızlar ben zeynep kamilde ilk aşılamamı oldum ama tutmadı, 2. Aşılama için ara vermek mi daha doğru? Yoksa vermeden devam etmek mi? Sizler ne yaptınız?
A.s canim 2. Asilama icin zaten 1 adet donemi gecirmis oluyorsun yani ara vermis oluyorsun zaten
Benimde ilk asilamam tutmadi 15 gun regli oldum ve hastaneye gittim yeniden kuruldan rapor cikartmami ve bir sonraki regli oldugumda gelmem gerektigini soylediler bence devam et
Evet bende zeynep kamilde 1. Asilamami oldum negatif ile sonuclandi simdi 2.asilama icin igne kullaniyorum bakalim ins 2.de tutarÇok teşekkür ederim cevap için canım, öyle yapıcam ben de ara vermeden devam. Bu arada sende mi Zeynep Kamilde aşılama oldun, ya da olup hamile kaln birileri var mı umıt olsa bize?
Evet bende zeynep kamilde 1. Asilamami oldum negatif ile sonuclandi simdi 2.asilama icin igne kullaniyorum bakalim ins 2.de tutarbende cok aradim zeynep.kamilde asilama yaptiripda sonucu pozitif olan birilerini insallah cikar
Canim benim yarin asilamam yapilacak ve gecen hafta muayenelere gittigimde 2.asilamasinda hamile kalan 3 kisi gordum ve asiri mutlu oldum Aralik ayindan beri gidip gelmekteydim ve hic hamile kalani gorememistim benim icin cok buyuk umut oldu evet once Rabbimin izniyle bizde evlatlarimiza kavusacagizzİnşallah o kişilerden birileri de biz oluruz :)
Ben biraz mesajlarda gecikmeli geliyorum ama çok mutlu oldum şuan bu habere, açıkçası ben de hiç görmemiştim umut oldu bu yazdıkların. O halde şuan zorlu bekleme sürecinde olmalısın, umarım allahın izniyle güzel haberlerini alırız senin deCanim benim yarin asilamam yapilacak ve gecen hafta muayenelere gittigimde 2.asilamasinda hamile kalan 3 kisi gordum ve asiri mutlu oldum Aralik ayindan beri gidip gelmekteydim ve hic hamile kalani gorememistim benim icin cok buyuk umut oldu evet once Rabbimin izniyle bizde evlatlarimiza kavusacagizz
Umudunu kaybetme Rabbim en dogrusunu biliyordur bizim icin evet zorlu bekleme surecindeyim asilamadan sonra 7. Gunum ilk asilamamla kiyaslarsam zerre agri sizi yok bazen unutuyorum bileBen biraz mesajlarda gecikmeli geliyorum ama çok mutlu oldum şuan bu habere, açıkçası ben de hiç görmemiştim umut oldu bu yazdıkların. O halde şuan zorlu bekleme sürecinde olmalısın, umarım allahın izniyle güzel haberlerini alırız senin de ❣ Ben de regl bekliyorum bir sonraki aşılama için, bakalım.
Dediğin gibi canım umudu kaybetmemek lazım, hadi bakalım birbirimize güzel haberler vermek dileğiyle, bn de öpüyorumUmudunu kaybetme Rabbim en dogrusunu biliyordur bizim icin evet zorlu bekleme surecindeyim asilamadan sonra 7. Gunum ilk asilamamla kiyaslarsam zerre agri sizi yok bazen unutuyorum bileilk asilamamda en azindan kasiklarima arada sizi agri giriyordu bu seferkinde sadece ilk 2 gun agrim oldu hayirlisi neyse o olsun bu arada asilama olacagim gunde 2 hamile haberini alan daha gordum oldu umut herzaman var opuyorum insallah sende bu seferkinde guzel haberlerini alirsin
Selam canım hsg filmini başka hastaneden kabul ediyorlar, fakat ultrason ve sanırım kan testini de zeynep kamilden yaptırman zorunlu, açıkçası ben hepsini zeynep kamilde yaptırdığım için zorunlu tuttukları tam olarak bunlar mı emin değilim ama hsgyi dışarıdan da kbul ettiklerine eminim. O konuda için rahat olsun,Kızlar bende 1.5 yıldır özelde ilaç tedavisi falan uğraşıyorum. Özelde aşılama ve tüp bebeğin altından kalkamayacagımızı anladım. Zeynrp kamile gitmek istiyorum ama size bazı sorularım var.
Özelde hsg cekildim, hastane bunu kabul ediyor mu? Yeniden mi istiyor?
Randevu aldım ilk kez gidicem, beni hemen aşılamaya mı yönlendirir, yoksa ilaç tedavisi ile doğal gebelik yapmakla mı başlatır.
Rapor her seferınde yenıden alınıyor demişsiniz, çok prosedür lazım. Kaç gününüzü alıyor.
Şimdiden tşk ederim
Kızlar bende 1.5 yıldır özelde ilaç tedavisi falan uğraşıyorum. Özelde aşılama ve tüp bebeğin altından kalkamayacagımızı anladım. Zeynrp kamile gitmek istiyorum ama size bazı sorularım var.
Özelde hsg cekildim, hastane bunu kabul ediyor mu? Yeniden mi istiyor?
Randevu aldım ilk kez gidicem, beni hemen aşılamaya mı yönlendirir, yoksa ilaç tedavisi ile doğal gebelik yapmakla mı başlatır.
Rapor her seferınde yenıden alınıyor demişsiniz, çok prosedür lazım. Kaç gününüzü alıyor.
Şimdiden tşk ederim
Dışarıdan spermiyogram testini kabul ediyorlar canım zaten zeynep kamil üroloji çok ileri bir tarihe gün veriyor. Ürolojiden eşinin normal kan tahlili için randevu alabililrsin dilersen, ama sperm testi için gerek yok onu zaten halletmişsin özelde.Teiekkür ederim ikinize de eşimin özelden sperm tahlilini kabul ederler mi acaba. Ben evraklarım hazır gideyim belki aşılama derse dosya açarız. Apermi üroloji mi akıyor. Ona da alayım yine de randevu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?