- 15 Haziran 2015
- 1.271
- 1.025
- 133
- 30
- Konu Sahibi superisi1986
-
Gunaydin cnm ben zeynep kamilde asilama yaptirdim suanda da sonuc bekliyorum dosyan acilinca ilac listesi cikacak doktor soyleyecek ben 270 tl odedim 13 tane yumurta gelistirmek icin igne vardi birde catlama ignesi isimlerini hatirlayamiyorum cnmMerhaba arkadaşlar muayeneler sonucu doktor aşılama deneyelim dedi ve bir kağıt verdi hazırlayıp gel dosyanızı açalım dedi.. nüfüs kayıt örneği,Eşimin sperm test sonucu vs şeyler. Aşılamada ilac veriyorlarmı ve bunlara ben ücret ödeyecekmiyim acaba. Zeynep kamil hastanesinde Aşılama yaptıran yada bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirmi acaba.
Şimdiden Teşekkürler.
İnşallah guzel haberlerle donersın canımBende şuanda zeynep kamile gidiyorum cuma aşılamam yapıldı bekliyorum sizlerde durum nedir acaba??
Sizoldunuzmu asılama veya tup canımSonuçları çıkan var mı kızlar
Evet aşılama geçen hafta cuma günüSizoldunuzmu asılama veya tup canım
İnşallah guzel haberlerle donersın canım
Evet aynı yollardan geçtim z,k hastanesindebGunaydin cnm ben zeynep kamilde asilama yaptirdim suanda da sonuc bekliyorum dosyan acilinca ilac listesi cikacak doktor soyleyecek ben 270 tl odedim 13 tane yumurta gelistirmek icin igne vardi birde catlama ignesi isimlerini hatirlayamiyorum cnm
Desene beraber güzel haber bekliyoruzBende cuma günü oldum z. K de aşılama
ay hadı ınsallah kızlar guzel haberler verıın bızeEvet aynı yollardan geçtim z,k hastanesindeb
Ay hadı ınsallah canımDesene beraber güzel haber bekliyoruz
Ben yarın hcg testi mi yaptırsam diyorum sabırsızlanıyorum çok :))
Canım sen asılamanı oncesınde ıgne baslayrakmo oldun klomenlemıBende cuma günü oldum z. K de aşılama
Canım sen asılama oncesı yumurtalar ıcın ıgnemınkullandın klomenmıDesene beraber güzel haber bekliyoruz
Ben yarın hcg testi mi yaptırsam diyorum sabırsızlanıyorum çok :))
İğne oldum 10 gün kadar göbekten adı progestan mı neydi sonrada çatlatma iğnesi oldum ovitrelle aşılama olduktan sonra hala hormon kullanmaya devam ettim ama c ile başlıyodu adı iğne değil vajinadan veriyosun hormonuCanım sen asılama oncesı yumurtalar ıcın ıgnemınkullandın klomenmı
Anladım canım ne zaman test gunun bende bugun gıtım adetımın 5gun klomen kullanmaya basladım gunde bırtane ıctım bugun yumurtalar biri 14 biri 12 dedı persenbe bıdaha gel dedı klomenıde ıcme dedıİğne oldum 10 gün kadar göbekten adı progestan mı neydi sonrada çatlatma iğnesi oldum ovitrelle aşılama olduktan sonra hala hormon kullanmaya devam ettim ama c ile başlıyodu adı iğne değil vajinadan veriyosun hormonu
Anladım canım ne zaman test gunun bende bugun gıtım adetımın 5gun klomen kullanmaya basladım gunde bırtane ıctım bugun yumurtalar biri 14 biri 12 dedı persenbe bıdaha gel dedı klomenıde ıcme dedı
Ay ınsallah canım ya bende cok endıse etım vala ya acaba bu klomen ıse yaramıycakmı bana nıye ıgne vermedı dıye cok telaslanmıstım ınsallah ılerler buyumelerı . Ay ınsallh cuma guzel haber beklıyoruz sendenbu cuma test yaptırcam. Yumurtaların baya büyümüş inşallah hakkımız da hayırlı olur
Ilk asılamamı canım sebepsız ınfertılemı canımbu cuma test yaptırcam. Yumurtaların baya büyümüş inşallah hakkımız da hayırlı olur
Ben ilk gittiğimde bana da klomen başlıcaktı ama dedim antibiyotik kullanıyorum bişe olur mu olmaz dedi ya antibiyotği bırak yada 1 ay sonra gel dedi bende 1 ay sonra gitti o zaman da iğne başladı ama klomen diyen dr başka iğne veren dr başkaydı sanırım kendi insiyatiflerine kalan bişeAy ınsallah canım ya bende cok endıse etım vala ya acaba bu klomen ıse yaramıycakmı bana nıye ıgne vermedı dıye cok telaslanmıstım ınsallah ılerler buyumelerı . Ay ınsallh cuma guzel haber beklıyoruz senden
Yumurta sayısı yaşıma göre (27) düşükmüş o yüzden aşılama oldu 3 senedir evliyiz ve 1.5 senedir çocuk diyoduk olmuyoduIlk asılamamı canım sebepsız ınfertılemı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?